Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Selam herkese msjları okudum bende 2 tane onlu 2 tane 5 li hastabe çıkışı dışında birşey almadım oda e bebekte indirime girmiş öylelikle aldık haa birdr ateş ölçer aldık evimizde yoktu.
Bu arada dün covit aşısı oldum 1.dozu herhangi biryan etki yaşamadım bebeğim de hareketli iyi kolum dahi ağrımadı desem yeri kesinlikle olmalısınız ben çok korkuyorum mardinde ve Diyarbakırda gebe ölümleri ve Doğum sonrası anne ölümleri çok fazla covit yüzünden ya aşı olun yada kimseyle görüşmeyin kızlar ne olur kendinize dikkat edin

Bu arada park beşik ve yatağı puset bebek arabası bebek bakım çantası hepsini mardin de bir mağazadan beğendik ayın 15 inde alıcaz büyük ihtimalle.

Denildiği gibi 0 3 ay fazla almayı düşünmüyorum bende bir kaç takım daha alırım sonrası büyük alırım birde bebeğin gidişatına görede alışveriş yapmayı düşünüyorum tontik olursa eğer küçük almam büyük alırım herşeyini

Evet maalesef gebe ölümleri çok arttı ..yakın zamanda bir arkadaşımızı kaybettik ,37 haftalıktı bebeği aldılar anne vefat etti

kesinlikle çok çok dikkat etmek lazım ve mümkünse aşı.. hastalık çok ağır geçiyor ,2 hafta oldu biteli ama asla nefesim düzene girmedi henüz ,hiçbir iş yapamıyorum..öksürük öyle asla azalmadı bile

Bade de güzel gibi :)

Ayy bazilarinin fotografini paylaşir misiniz? Bize de fikir ve heves olsun diye

Hayirli ugurlu olsun, guzel gunlerde kullanin
Nest ve puset seti olarak bunu aldım aynı desenin alt açma setini de aldım. Kıyafetleri de müsait bi zamanda atarım inş tulumlara başlamadım daha hastane çıkış takımı da almadım ama onlarada 1-2 aydan başlamak istiyorum. Mağazada gezip hoşuma giden şeyleri aldım sadece

Eklentiler

• 079FAABD-899B-4C1B-BF1B-7A2DD43678ED.png
    424,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 387C4AA2-D1FB-45CA-8C91-D261CF83DF7C.png
    411,1 KB · Görüntüleme: 50
Lina Asel benimde hoşuma gidiyor ama Bazı isimler bana çok tuhaf geliyor modern isim koyucaz diye çok absürt isimler duyuyorum bende sizin gibi düşünüyorum isim konusunda

Çok geçmiş olsun rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın. İnşallah kalan sürecide hayırlısıyla atlatır sağ sağlim kucağımıza alırız yavrularımızı. Maşallah teyzeler halalar çok düşüncelilermiş son ay artık dolaplarını yerleştirir bol bol karnımızı sevip dinleniriz yoğun tempo öncesi sakinlik iyi olacak bende o nedenle son aya bişey bırakmak istemiyorum

Başta çok sorun yaşadığımız için sanırım o korku bende de oluyordu ama o minik şeyleri alıp içinde bebişi hayal ettikçe insan korkularını bastırıyor

Bade de güzel gibi :)

Evet o da güzel, begeniyorum ama yakinimda iki tane bade var

Hayirli ugurlu olsun, takim olmasi cok guzel olmus. Ozel yaptirmis gibi

Lina Asel benimde hoşuma gidiyor ama Bazı isimler bana çok tuhaf geliyor modern isim koyucaz diye çok absürt isimler duyuyorum bende sizin gibi düşünüyorum isim konusunda

Evet ben de duyuyorum cok ilginc isimler, tabi zevk meselesi, ben koymam sahsen.
Okulda 3 ismi olan ogrencim var, soyadi da isim çeşidi bi soyadi. Okurken 4isim arka arkaya okuyorum gibi oluyor yoklamada ailesi hiç şans vermemis diyorum ama icimden tabi

Merhaba canım, biz iyiyiz sen nasılsın?
Henüz alışverişe başlamadık, cuma günü ayrıntılı ultrason var onu güzelce atlatalim ,yavaştan başlarız sonrasında.
İsim konusunda karar verdik sayılır. Alina olacak kızımın ismi son anda bişey olmazsa. Asil, soylu ,dürüst ve adil demek inşallah ismi gibi biri olur❤
Vallahi oğlumda çok klasik bi işim koydu babası Ali olsn dedi bende yanına Efe ekledim Ali Efe oldu. Şimdi diyorum eşime isim koyma hakkı benim o yine klasikler yana Elif diyor ama ben Alina da kendisini ikna ettim. Ayrıca Alina ismini hiç kimsede duymadım herkesin koyduğu bir isim olduğunu düşünmüyorum. Lina ve Asel ismi çok yaygın hep onları duyuyorum çokta hoşuma gidiyor.
Ay bu benim eşim Yüsra diyorum Büşra koy onu koyacağını diyor,Alina diyorum Alime koy diyor ay delireceğim

Herkese merhaba❤ şöyle bir göz attım herşey yolunda görünüyor,herkes iyi çok şükür.
Alışveriş konusu konuşulmuş, 10 lu hastane çıkışı bence çok gerekli bişey değil ama özeniyorum derseniz bir taneden fazla almayın derim. Bol bol zıbın alın en çok o kirleniyor. Altını açınca özellikle erkekler hemen heryeri cis yapiyorlar malum kış ayında olacağımız için hemen kurumuyor çamaşırlar. İkili takımlar ,tulumlar çok işimizi görecek. Zibin da uzun kollu değil kısa kollu yada kolsuz öneririm. Çok küçük olacakları için giydirmek zor oluyor.
Bez stok yapmayın şimdiden her bez her çocuğa iyı gelmiyor.
Aklıma gelenler bunlar. Aslında bende unutmuşum aradan 7 yıl geçince

Sizinle konusmamız daha dün gibi B Beklededi maşallah Allah saglık sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin darısı başıma inşallah

Ay uzun zaman olmuş mevzu geçeli ama yazmak istedim. Benzer kişiler herkesin çevresinde bir iki var demekki. Biz 2 senedir benek sahibi olmaya çalışıyoruz ve bu yolda 2 düşük bir dış gebelik 2 ameliyat geçirdim. Abla dediğim 42 yaşında bir arkadaşım, İlk evliliğinden 3 çocuğu var (büyük kızı 22 yaşında) ikinci evliliğinden güya hap kullanırken hamile kaldı. Gebeliği boyunca da benim durumumu bildiği halde ay bizim ailenin kızları çok doğurgan, yapımız üremeye müsait, ay ben gebeyim bana yastık verin ay ben gebeyim bana çay getirin dedi durdu. Yakın aile dostumuz olduğu ve sürekli görüştüğümüz içinde dben benim ne zaman kucağım dolacak diye düşünürken 42 yaşındaki doğurgan ablamın gebelik nazlarını çektim. Vesselam Bu tarz düşüncesiz ve kendilerini üreme tanrıçası gebe kalamayan kadınları da işe yaramaz görüp etrafında hizmete koşturan insanları tokatlamak istiyorum.

Biz de iyiyiz büyük kararsızlıkla birlikte dün ilk aşımızı olduk keşke dememek için inşallah keşke demeyiz
Benim de 1 ay detaylı ya heyecanla bekliyorum bakalım
Kıyafetler gibi isimde de erkek de çok seçenek yok maalesef doğuma kadar buluruz inşallah diyorum artık
Sizinle konusmamız daha dün gibi B Beklededi maşallah Allah saglık sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin darısı başıma inşallah
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza en başından beri duam hep önce karnımı sonra kucağımı doldur inşallah oldu sizin nasıl gidiyor ?

Benim süreç uzun biraz ekim adetine nasipse 2. yumurta toplamaya gideceğim ardından transfer ya da ameliyat havur yontemni uyguluyoruz .

Kızlar 18 haftalıl hamileyim bu ilk hamileliğim ve ben 3 gündür bayaa bayaa bebeği hissediyorum böyle karnımda dalgalanma gibi oluyor çok mu erken hissetmeye başladım ki ? İntrnette zayıf olanların daha çabuk hissettiği yazıyor ben de 49 kiloyum acaba ondan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…