- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.761
Evet maalesef gebe ölümleri çok arttı ..yakın zamanda bir arkadaşımızı kaybettik ,37 haftalıktı bebeği aldılar anne vefat ettiSelam herkese msjları okudum bende 2 tane onlu 2 tane 5 li hastabe çıkışı dışında birşey almadım oda e bebekte indirime girmiş öylelikle aldık haa birdr ateş ölçer aldık evimizde yoktu.
Bu arada dün covit aşısı oldum 1.dozu herhangi biryan etki yaşamadım bebeğim de hareketli iyi kolum dahi ağrımadı desem yeri kesinlikle olmalısınız ben çok korkuyorum mardinde ve Diyarbakırda gebe ölümleri ve Doğum sonrası anne ölümleri çok fazla covit yüzündenya aşı olun yada kimseyle görüşmeyin kızlar ne olur kendinize dikkat edin
Bu arada park beşik ve yatağı puset bebek arabası bebek bakım çantası hepsini mardin de bir mağazadan beğendik ayın 15 inde alıcaz büyük ihtimalle.
Denildiği gibi 0 3 ay fazla almayı düşünmüyorum bende bir kaç takım daha alırım sonrası büyük alırım birde bebeğin gidişatına görede alışveriş yapmayı düşünüyorum tontik olursa eğer küçük almam büyük alırım herşeyini
Centrumdan memnun kaldiniz miCentrum klinik canım
Doktorlardan memnunum fakat tedavim negatif sonuçlandı. Şu an 18 Eylül’de donmuş embriyo transfer oldum sonucumu bekliyorumCentrumdan memnun kaldiniz mi
Onceki embriyonuz ngsye gonderildi miDoktorlardan memnunum fakat tedavim negatif sonuçlandı. Şu an 18 Eylül’de donmuş embriyo transfer oldum sonucumu bekliyorumİnşallah siz de en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız
Bade de güzel gibi :)Bize de nasip olsun degil mi hamiş hamiş bebek mağazalari gezmekamin insallah nasibin olur
Az once eşime beren nasil isim dedim, o ne bere mi diyecekler kizima dedi. Sâre nasil dedim, sara hastasi gibi o ne dedi. Ben bu adamla nasil bulcam ya isim
İkisi de güzel isimler halbuki...
Nest ve puset seti olarak bunu aldım aynı desenin alt açma setini de aldım. Kıyafetleri de müsait bi zamanda atarım inş tulumlara başlamadım daha hastane çıkış takımı da almadım ama onlarada 1-2 aydan başlamak istiyorum. Mağazada gezip hoşuma giden şeyleri aldım sadeceAyy bazilarinin fotografini paylaşir misiniz? Bize de fikir ve heves olsun diye
Hayirli ugurlu olsun, guzel gunlerde kullanin
Lina Asel benimde hoşuma gidiyor ama Bazı isimler bana çok tuhaf geliyor modern isim koyucaz diye çok absürt isimler duyuyorumBi de kizlar modern isim mi seviyosunuz yoksa yine farkli ve klasik isimler mi? Yani mesela alin, lina, alina, asel çok konuluyor artik ama hos isimler yine de koymam çok var
Bir de eski isimlerden asude, sudenaz gibi olanlar da hoşuma gidiyor... Ama cok mu eski bilemiyorum.
Çok geçmiş olsun rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın. İnşallah kalan sürecide hayırlısıyla atlatır sağ sağlim kucağımıza alırız yavrularımızı. Maşallah teyzeler halalar çok düşüncelilermişMerhaba ,çok şükür iyi gidiyor elhamdülillah... çok ağır kovid atlattım ,hastanede yattım,gebeliğimi sonlandırmayı bile düşündüler ama çok çok şükür ki bebeğim de ben de sağ salim atlattık .. amann çok dikkat edin ,özellikle benim gibi aşısızlarhala daha bile öksürük halsizlik devam ediyor..
onun haricinde oğluşumun ismi belli zaten,yılla rönce adak adamıştık Emirsultan hazretlerinde ,oğlumuz olursa birgün ilk ismi Emir olacak diye.. Emiralp olarak karar verdik..
hastalık telaşından alışverişe pek fırsatımız olamadı henüz,ama bizde 3 teyze 2 hala var sağolsun onlar hastane çıkışı setlerini tamamladı.. gerisini ben de son ana bırakmadan yavaş yavaş halletmeyi düşünüyorum..
Başta çok sorun yaşadığımız için sanırım o korku bende de oluyordu ama o minik şeyleri alıp içinde bebişi hayal ettikçe insan korkularını bastırıyorKızlar merhaba, biz hala hiçbir şey almadık.çok erken geliyor. Sanırım korkuyorum biraz. İlk bebek olacağı için de ne almam gerektiğini de bilmiyorum
Deneyimli anneler bi liste hazırlasa müsait olduklarında, biraz oradan faydalansak olur mu?
Biz de isme karar verdik, yıllardan beri aklımdaydı zaten. Sağ salim doğsunlar da
Bade de güzel gibi :)
Nest ve puset seti olarak bunu aldım aynı desenin alt açma setini de aldım. Kıyafetleri de müsait bi zamanda atarım inş tulumlara başlamadım daha hastane çıkış takımı da almadım ama onlarada 1-2 aydan başlamak istiyorum. Mağazada gezip hoşuma giden şeyleri aldım sadece
Lina Asel benimde hoşuma gidiyor ama Bazı isimler bana çok tuhaf geliyor modern isim koyucaz diye çok absürt isimler duyuyorumbende sizin gibi düşünüyorum isim konusunda
Merhaba canım, biz iyiyiz sen nasılsın?Kızlaaarrr nasıl gidiyor bakalım nasılsınız ?? Alışverişler yapılıyor mu ? İsimler bulundu mu? Bu isim olayı biraz sıkıntı gibi asla karar veremiyoruzbirbirimize hep destek olduk alışverişte de yardımcı olalım isterim
Vallahi oğlumda çok klasik bi işim koydu babası Ali olsn dedi bende yanına Efe ekledim Ali Efe oldu. Şimdi diyorum eşime isim koyma hakkı benimBi de kizlar modern isim mi seviyosunuz yoksa yine farkli ve klasik isimler mi? Yani mesela alin, lina, alina, asel çok konuluyor artik ama hos isimler yine de koymam çok var
Bir de eski isimlerden asude, sudenaz gibi olanlar da hoşuma gidiyor... Ama cok mu eski bilemiyorum.
Ay bu benim eşimBize de nasip olsun degil mi hamiş hamiş bebek mağazalari gezmekamin insallah nasibin olur
Az once eşime beren nasil isim dedim, o ne bere mi diyecekler kizima dedi. Sâre nasil dedim, sara hastasi gibi o ne dedi. Ben bu adamla nasil bulcam ya isim
İkisi de güzel isimler halbuki...
Sizinle konusmamız daha dün gibi B Beklededi maşallah Allah saglık sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin darısı başıma inşallahBizde iyiyiz çok şükür artık daha net hissediyorum bebeğimibenim de pazartesi kontrol ama asla gelmiyor gibi evet bende sona bırakmak istemiyorum yavaş yavaş alıyorum beşik bebek çantası bir kaç kıyafet dışında hiç bir şey yok ekimde bebek arabası almayı planlıyorum nasipse
Ay uzun zaman olmuş mevzu geçeli ama yazmak istedim. Benzer kişiler herkesin çevresinde bir iki var demekki. Biz 2 senedir benek sahibi olmaya çalışıyoruz ve bu yolda 2 düşük bir dış gebelik 2 ameliyat geçirdim. Abla dediğim 42 yaşında bir arkadaşım, İlk evliliğinden 3 çocuğu var (büyük kızı 22 yaşında) ikinci evliliğinden güya hap kullanırken hamile kaldı. Gebeliği boyunca da benim durumumu bildiği halde ay bizim ailenin kızları çok doğurgan, yapımız üremeye müsait, ay ben gebeyim bana yastık verin ay ben gebeyim bana çay getirin dedi durdu. Yakın aile dostumuz olduğu ve sürekli görüştüğümüz içinde dben benim ne zaman kucağım dolacak diye düşünürken 42 yaşındaki doğurgan ablamın gebelik nazlarını çektim. Vesselam Bu tarz düşüncesiz ve kendilerini üreme tanrıçası gebe kalamayan kadınları da işe yaramaz görüp etrafında hizmete koşturan insanları tokatlamak istiyorum.Kesinlikle öyle. Bi tanıdığımız hem prezervatif hem spiral hem de doğum kontrol hapı kullandığını ama aşırı doğurgan olduğu içün hep böyle hamile kaldığınıanlattı. Sjsjshhshshhshs yani? Aferin bacım en doğurgan sensin, en çok sen
Biz de iyiyiz büyük kararsızlıkla birlikte dün ilk aşımızı olduk keşke dememek için inşallah keşke demeyizMerhaba canım, biz iyiyiz sen nasılsın?
Henüz alışverişe başlamadık, cuma günü ayrıntılı ultrason var onu güzelce atlatalim ,yavaştan başlarız sonrasında.
İsim konusunda karar verdik sayılır. Alina olacak kızımın ismi son anda bişey olmazsa. Asil, soylu ,dürüst ve adil demek inşallah ismi gibi biri olur❤
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza en başından beri duam hep önce karnımı sonra kucağımı doldur inşallah oldu
Benim süreç uzun biraz ekim adetine nasipse 2. yumurta toplamaya gideceğim ardından transfer ya da ameliyat havur yontemni uyguluyoruz .Biz de iyiyiz büyük kararsızlıkla birlikte dün ilk aşımızı olduk keşke dememek için inşallah keşke demeyiz
Benim de 1 ay detaylı ya heyecanla bekliyorum bakalım
Kıyafetler gibi isimde de erkek de çok seçenek yok maalesef doğuma kadar buluruz inşallah diyorum artık
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza en başından beri duam hep önce karnımı sonra kucağımı doldur inşallah oldusizin nasıl gidiyor ?
İnşallah hayırlı güzel haberlerle geç olsun güç olmasınBenim süreç uzun biraz ekim adetine nasipse 2. yumurta toplamaya gideceğim ardından transfer ya da ameliyat havur yontemni uyguluyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?