- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.741
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahMerhaba ,çok şükür iyi gidiyor elhamdülillah... çok ağır kovid atlattım ,hastanede yattım,gebeliğimi sonlandırmayı bile düşündüler ama çok çok şükür ki bebeğim de ben de sağ salim atlattık .. amann çok dikkat edin ,özellikle benim gibi aşısızlarhala daha bile öksürük halsizlik devam ediyor..
onun haricinde oğluşumun ismi belli zaten,yılla rönce adak adamıştık Emirsultan hazretlerinde ,oğlumuz olursa birgün ilk ismi Emir olacak diye.. Emiralp olarak karar verdik..
hastalık telaşından alışverişe pek fırsatımız olamadı henüz,ama bizde 3 teyze 2 hala var sağolsun onlar hastane çıkışı setlerini tamamladı.. gerisini ben de son ana bırakmadan yavaş yavaş halletmeyi düşünüyorum..
Merhaba ,çok şükür iyi gidiyor elhamdülillah... çok ağır kovid atlattım ,hastanede yattım,gebeliğimi sonlandırmayı bile düşündüler ama çok çok şükür ki bebeğim de ben de sağ salim atlattık .. amann çok dikkat edin ,özellikle benim gibi aşısızlarhala daha bile öksürük halsizlik devam ediyor..
onun haricinde oğluşumun ismi belli zaten,yılla rönce adak adamıştık Emirsultan hazretlerinde ,oğlumuz olursa birgün ilk ismi Emir olacak diye.. Emiralp olarak karar verdik..
hastalık telaşından alışverişe pek fırsatımız olamadı henüz,ama bizde 3 teyze 2 hala var sağolsun onlar hastane çıkışı setlerini tamamladı.. gerisini ben de son ana bırakmadan yavaş yavaş halletmeyi düşünüyorum..
Benim de kız olsaydı belli gibiydi eşim bile erkek şimdi isimde napcaz bakalım diyodu cinsiyet belli olmadan bakıyodum 2 isme de kızda 15 tane falan erkekte 6 7 taneydiCidden herkes artik direk isim soruyo.Erkek ismi vermek de zor, ben erkek olsa ne isim veririm diye düşünürdüm bir türlü gelmezdi birşeyler derste yoklama alirken isimlerden kopya çekiyorum bazen begendiklerimi paslayayim:
Demir, alper, mert, mustafa, yiğithan, oğuz, yavuz... Bunlar sevdigim ogrencilerin begendigim isimlerigerci hemen hepsinin ikinci bir ismi daha var.
Ay ne olcakti kiz olsaBenim de kız olsaydı belli gibiydi eşim bile erkek şimdi isimde napcaz bakalım diyodu cinsiyet belli olmadan bakıyodum 2 isme de kızda 15 tane falan erkekte 6 7 taneydi
Ben daha çok söylemesi kolay çocuğu zorlamıcak isimler düşünüyorum eşim daha ağır isimlere bakıyor söylediğiniz isimlerden çevremizde de olmayan sadece demir varerkek ismi az bi de kız daha çok isim var
BerilAy ne olcakti kiz olsaben de sizden kopya çekiyim
Merhabalar, ayni bensin. Ya yanlis alirsam, ya bu uygun değilse, ya sacma bir sey yapiyorsam... Diye diye henuz hiç bir şey almadim. Tabi cinsiyeti yeni oğrenmemin payi da var bunda. Ben yine forumda bi konu basliği görmüştüm, bebegimize ne almaliyiz? Ne almamaliyiz diye bir konu. Orda bir cok arkadas listesini paylasmiş fikirler vermislerdi. Bulabilirsem link atayim buraya da.Kızlar merhaba, biz hala hiçbir şey almadık.çok erken geliyor. Sanırım korkuyorum biraz. İlk bebek olacağı için de ne almam gerektiğini de bilmiyorum
Deneyimli anneler bi liste hazırlasa müsait olduklarında, biraz oradan faydalansak olur mu?
Biz de isme karar verdik, yıllardan beri aklımdaydı zaten. Sağ salim doğsunlar da
Ay çok güzel isimBeril
Hatta eşime dedim berile uygun bi isim bulalım 2. Kız olursa uysun
Umut istiyorum oğlum için de o benim umudum olduğu içinAy çok güzel isimberen de aklimdan geciyordu az önce
çok teşekkürler.. zaten hastalıktan sonra bir pipirik oldum .kaybetme korkusuyla bu kadar yüzleşince... herhangi bir sıkıntı olmadığı için kendi doktorum ayda bir çağırdı,ben de valla 2 hafta sonra acilden devlete gidiyorum.. yani 2 haftada bir kontrol edilmiş oluyorum şükür..Çok geçmiş olsun, çok şükür atlatmişsiniz. Yine de kendinize cok cok dikkat edin cok iyi beslenin doktor vermese bile iki muayene arasi üç haftayi geçirmeyin. Gerekirse bi devlet bi ozel diye farkli yerlerde ikiser hafta arayla muayene olun. İnsallah bebiş icin de isin icin de saglikli ilerler bu süreç.
İsmini çok beğendim maşallahadiyla yaşasin yavrunuz.
Hastane cikişi tamamlandi derken mesela adi hastane çikisi olan takimlardan mi alindi? Kac tane alindi? Hangi setlerden?
Bende bazen erken mi aldık acaba diye düşünüyorum ama sona sıkıştırıp bütçemizi de zorlamak istemiyorum doğuma kadar bitirmek istiyorum ki doğum sonrası zaten masrafı olacak 2 ay da yapacağım masrafı 6 aya yaymayı tercih ediyorumKızlar merhaba, biz hala hiçbir şey almadık.çok erken geliyor. Sanırım korkuyorum biraz. İlk bebek olacağı için de ne almam gerektiğini de bilmiyorum
Deneyimli anneler bi liste hazırlasa müsait olduklarında, biraz oradan faydalansak olur mu?
Biz de isme karar verdik, yıllardan beri aklımdaydı zaten. Sağ salim doğsunlar da
Bende bazen erken mi aldık acaba diye düşünüyorum ama sona sıkıştırıp bütçemizi de zorlamak istemiyorum doğuma kadar bitirmek istiyorum ki doğum sonrası zaten masrafı olacak 2 ay da yapacağım masrafı 6 aya yaymayı tercih ediyorum
Umut istiyorum oğlum için de o benim umudum olduğu için
Bende bazen erken mi aldık acaba diye düşünüyorum ama sona sıkıştırıp bütçemizi de zorlamak istemiyorum doğuma kadar bitirmek istiyorum ki doğum sonrası zaten masrafı olacak 2 ay da yapacağım masrafı 6 aya yaymayı tercih ediyorum
Göreve başladım fakat kanamam olunca rapor aldım maalesef. Yine yatıyorumMerhabalar, ayni bensin. Ya yanlis alirsam, ya bu uygun değilse, ya sacma bir sey yapiyorsam... Diye diye henuz hiç bir şey almadim. Tabi cinsiyeti yeni oğrenmemin payi da var bunda. Ben yine forumda bi konu basliği görmüştüm, bebegimize ne almaliyiz? Ne almamaliyiz diye bir konu. Orda bir cok arkadas listesini paylasmiş fikirler vermislerdi. Bulabilirsem link atayim buraya da.
Bu arada ne yaptin? Göreve başladin mi? Okulun nasil? Her sey yolundadir insallah
İkna çabalarım devam ediyor bakalım sonuç ne olacak teşekkür ederimÇok anlamlive bence harika bi isim. İstediginiz gibi de söylemesi kolay ve kisa. Eşiniz olsam adi kesin umut olmuştu
Ama her şeyin fiyati günden güne artiyor. Yaymak en doğrusu
Sitede tecrübeli anneler var . Bununla ilgili konu da açılmış arada bakıyorum da daha kafamda toparlayamadim bişey . Ben de senin gibiyim ne alınacak hangisi alınacak ne kadar alınacak kafamda bir sürü soru ve bende daha hiç icraat yokKızlar merhaba, biz hala hiçbir şey almadık.çok erken geliyor. Sanırım korkuyorum biraz. İlk bebek olacağı için de ne almam gerektiğini de bilmiyorum
Göreve başladım fakat kanamam olunca rapor aldım maalesef. Yine yatıyorum
Ben kk'de sadece bu sayfaya bakıyorum, inan hiç aklıma gelmedi diğer konulara bakmak. Bakayım onlara da
Sen nasılsın, her şey yolunda değil mi?
İkna çabalarım devam ediyor bakalım sonuç ne olacak teşekkür ederim
Evet hemde fazla fazla artıyo. Benim doğumda dağıtmalıklarım bile hazır ama vaktini bekliyor yapılmak için bana kalsa herşeyi 1 ay da alıp yapıp bitiricem ama keyfini çıkara çıkara yapmak istiyorum birdaha olur olmaz bilemeyiz her anın tadını çıkarmak istiyorum mesela koca göbeğimle e bebek gezme gibi basit hayallerim var bakalım nasip olur inşallah
Evet sareyi de çok beğeniyorumBize de nasip olsun degil mi hamiş hamiş bebek mağazalari gezmekamin insallah nasibin olur
Az once eşime beren nasil isim dedim, o ne bere mi diyecekler kizima dedi. Sâre nasil dedim, sara hastasi gibi o ne dedi. Ben bu adamla nasil bulcam ya isim
İkisi de güzel isimler halbuki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?