- Konu Sahibi Sade frappe
- #12.741
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alalımMerhaba ,çok şükür iyi gidiyor elhamdülillah... çok ağır kovid atlattım ,hastanede yattım,gebeliğimi sonlandırmayı bile düşündüler ama çok çok şükür ki bebeğim de ben de sağ salim atlattık .. amann çok dikkat edin ,özellikle benim gibi aşısızlar hala daha bile öksürük halsizlik devam ediyor..
onun haricinde oğluşumun ismi belli zaten,yılla rönce adak adamıştık Emirsultan hazretlerinde ,oğlumuz olursa birgün ilk ismi Emir olacak diye.. Emiralp olarak karar verdik..
hastalık telaşından alışverişe pek fırsatımız olamadı henüz,ama bizde 3 teyze 2 hala var sağolsun onlar hastane çıkışı setlerini tamamladı.. gerisini ben de son ana bırakmadan yavaş yavaş halletmeyi düşünüyorum..
Bende aşı olmadım daha pazartesi kontrolümde sorucam doktora ona göre olucam artık hergün haberlerde de göre göre korkmaya başladım hamilelerde de çok fazla
İsim konusunun bizi bu kadar zorlayacağını hiç düşünmemiştim her kararımı fikrimi onaylayan kocam isim konusunda zıtlaşıyor benimle napıcam hiç bilmiyorum