Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim iki tupum bağlandı hidrosalpinksten dolayı ama benimkiler bırak sosisi yumurta kadar şiş, Doğum yaparken alacak Dr iki tupumu dem
Çok geçmiş olsun canım Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimki de belli değil az sıvı var diyorlar ama 2 buçuk yıldır olmadı bebek histeroskopi laparoskopi yapılınca tam anlaşılırmış galiba tüplerin durumu onuda yaptıramadım eşim hiç sıcak bakmıyor bu ameliyat durumlarına durumumuzu toplayalım bizde tüp bebeğe geçecez

Canım bide hiç ağrın oluyor mu tüplerden dolayı

Merhaba herkese, 20.haftamdayim ben ama bebek hareketlerini sizler nasil hissediyorsunuz. Ben bu durumu kafama çok fazla takmis vaziyetteyim. 1 gunde bu donemlerde kaç kez ve nasil hissediyorsunuz sizler? Tekme seklinde mi? Kipirti gibi mi? Ve kaç kez?

ya umarım cevap verırsın. ınsallahh bebegıne kavusmussundur oncelıkle. Barıs bey nasıl ıyımıdır? bende salı gunu kendısıne muayene olacagım.aşılama istiyorum bakalım.

Gözünüz aydın sağlıkla alın inşallah kucağınıza bnm de bir kız bir erkek olacak inşallah

Ben de pozitif çıktım malesef, iştah kaybı yok ancak tadı her şeyin saman gibi kokusu olmayınca:) öksürük rahatsız ediyor evet , kasık ağrısı var mi peki sizde ?

Gözün aydın canim benim sağlıkla kucağına al benimkimyssal oldu gebelik çok üzgünüm bu daha tedavinolacak imkanımda olursa kendiliğinden olacak rabbim bilir
Allah bu çektiğin acıların mükafatını hem bu dünyada hem öbür dünyada versin inşallah canım. En kısa zamanda mucizesine tanık olursun inşallah Allah gönlünde ne varsa önüne çıkarsın sen de bütün bebek isteyen arkadaşlarım da dualarımdasınız hep
Oyhh yerim onları ben
Hakikaten zaman ne çabuk geçiyor neredeyse yarısına gelmek üzereyiz hamileliğin. Sağlıkla ve zamanında gelsin hepsi ❤
Allahıma binlerce kez şükür şanslıyız, inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz Ay bu çocuklae uyutmuyor demeyi de nasip etsin Allah
Benim kesin tanılı hidrosalpinks değildi canım ama laporoskopi de olsa en ufak müdahale yumurta sayı ve kalitesini azaltıyormuş, o yüzden inşallah doğru yoldasınız doktorunla. Kistim de kaybolmuş hamdolsun doktor da ben de baya şaşırdık Bir baktın minnoşların karnında kıpırdıyor, hep olumlu düşün ben de eşimde hep pozitiftik çok şükür de oldu. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. Allah kimseyi evladıyla da sınamasın. Bütün anne adayları sağlıkla kucaklasın inşallah bebiklerini

Yok kuzum ağrım hiç olmuyor. Sadece bu sıvılar tuplerden akmadığı için rahime geri dönüyor ve rahimden akıyor, o da bebeğin tutunmasini engelliyor dedi doktorum

Aminn canım benim Rabbim yeterki ol desin işte kistin yok olmuş ya herhangi bişey kullanmışmıydın ben c life macun kullanıyorum 4 kutu oldu sıvı birikmesini yok etmek için sen bişey yapmışmıydın acaba o zaman aynen kuzum benimkide az o yüzden önermiyorum dedi ama tabi durum çok kötü olsa tedavi için beni hiç umutlandırmaz başka doktora yönlendirirdi

Yok kuzum ağrım hiç olmuyor. Sadece bu sıvılar tuplerden akmadığı için rahime geri dönüyor ve rahimden akıyor, o da bebeğin tutunmasini engelliyor dedi doktorum
Anladım canım evet malesef öyle oluyormuş benim doktorum az olduğu için ve tek tüpte olduğu için laparoskopi önermedi ben karşıyım şu durumda dedi antibiyotik tedavisi veriyor bende bi macun var onu aldım kullanıyorum inşallah birşeyler vesile olur artık çok teşekkür ederim

En azindan her şeyin çözümü var o bakımdan şanslıyız. Böyle de denersin olmazsa ameliyat olursun hiç endiselenme. Olmasa benim çocuğum olmazdı vallahi neler neler yaşadım ben.

En azindan her şeyin çözümü var o bakımdan şanslıyız. Böyle de denersin olmazsa ameliyat olursun hiç endiselenme. Olmasa benim çocuğum olmazdı vallahi neler neler yaşadım ben.
Senin durumunda çok zor kuzum ama dediğin gibi Rabbim bi kapı açıyor inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini
Bide şey hiç sebebini söyledimi doktorun canım sıvı birikmesinin ben 5 yıl önce karın içi yapışıklık olan bi ameliyat geçirmiştim ikiside tıkalı diye düşünüyordum apandisitim patlamış tı çünki özellikle de sağ taraf kesin sorunlu diyordum nasıl ki o zaman hayatta kalmam mucize ise o tüpümünde açık olması bi mucize hsg çeken doktorum da şaşırdı buna evlendikten sonra eşimden dolayı çok enfeksiyon geçti bana idrar yolu enfeksiyonu mantar felan o yüzden olmuş olabilir dedi doktor solda da ama ben inanıyorum Rabbim nasip edecek olmazlar yine olacak hayırlısı ile inşallah

Şöyle söyliyim tedavi öncesi çakşıd suyu soğan suyu keçiboynuzu pekmezi vs kullandım ama doğal olarak bi a yaramadı. Kistim de 14.haftaya kadar vardı ve 5cmdi.19+1de gitrim doktor göremedi acaba bebeklerden mi göremiyorsunjz dedim yok dedi ikimiz de şaşkınız doktora olan güven çok önemli valla o ne diyorsa onu yap

Tamam kuzum benim zaten tedavim devam ediyorum bebiş annede bişey olunca iyileştiriyor diye bişey duymuştum demekki doğruymuş belki o yüzden kayboldu

Tamam kuzum benim zaten tedavim devam ediyorum bebiş annede bişey olunca iyileştiriyor diye bişey duymuştum demekki doğruymuş belki o yüzden kayboldu
O bebiklerin totolarını yerim ben. Çok korkmuştum, bebeklere zararlı olur diye ama çok şükür her şey yolunda hep de böyle olur inşallah Allah önce sana sonra isteyen herkese hayırlı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Aminnn inşallah canım benim

Ben rahim filmi cekildigimde iki tupum de açık ve sağlamdı, o işlemden bir ay sonra kadar hidrosalpinks oluştu, muhtemelen o işlemde ben enfeksiyon kaptım o yüzden oldu bu. Kısmet işte tüp bebek için rahim filmi istediler her şey daha sarpasardi

merhabalar kızlar aranızda spermiyogram yorumu yapabilen var mı doktora da gidecepiz fakat bana biraz düşük geldi bilen varsa çok minnettar olurum. İki negatifim var. gerçi tüpte ileri hareketin önemi yokmuş ama belki doğal yolla bir mucize olur diye soruyorum

Eklentiler

• F5F77C89-A105-498F-BD1F-DCBF08C03A99.jpeg
    122,6 KB · Görüntüleme: 43
Şok oldum nasıl enfeksiyon kaptırdılarki devlette felanmı olmuştu canım antibiyotik vermedilermi işlemden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…