- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.541
İnşallahben gece 2tane almıştım sabahta 1 tane daha aldım ve çok iyiyim. Halsizlik var ama en azından su içiyorum aslında ben sizden daha az ilaç kullanıyorum. Estroferm kullanmadım mesela hiç. Progestan i bir tane ağızdan olacak şekilde içiyorum. Bir tek proluteks ignem var. Progestani da rahimde kanama alanı çıkınca başladım ama yapıyor işte
Gercekten o kadar uzak geliyor ki saglikli günler, her gun balkona hava almaya çikiyorum. Kücük emrah gibi izliyorum herkesiAğız tadının iğrençliğine tahammül etmekte zorlanıyorum artık
12. Hafta da kesin geçer mi acaba? Resmen mucize gibi gelmeye başladı enerjik,keyifli günlerimin geri gelmesi
Hahaha durum vahim arkadaşlar az umut edin
Evet başkasına muhtaç olmak ne zormuş bu dönemde onu anladım. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. Şimdi nasılsınız?Maşallahbi daha da olmaz inş 8+2 yiz bizde bi kaç gün daha geçsin azalır diye umut ediyorum sonra yavaş yavaş çıkarım bende. Bende bazen çok geriliyorum gerçekten kimseye de yük olmak istemiyorum yatınca da başkalarının eline bakıyoruz maalesef
Ay bu resmen benBen de estrofemi birakinca bulantilar geçecek diye umutlaniyordum, boş hayaller miydi ya
Gercekten o kadar uzak geliyor ki saglikli günler, her gun balkona hava almaya çikiyorum. Kücük emrah gibi izliyorum herkesi
Ne kadar şanslisiniz diyorum, mideniz bulanmiyor, her istediginizi yiyorsunuz, gece yarilari kusmaya uyanmiyorsunuz. İgnelerden poponuz morarmamiş.. siz cok şanslisiniz diyip iç geciriyorum
Hamile kadin yürüyüp gecerse bi de gözlerim doluyor, ne güzel dişari çikabilmiş diye
Allah akil fikir versin, ben benimkini kaybettim
Yapma nolur, ben hapiste gibi gün sayiyorum. Bana umut vermek zorundasin
Darısı başımıza inşallah diyeceğim ama ben doğuruncaya kadar oksapara devam maalesefArkadaşlar bugün tüp bebek doktoruma son kez gittim ve 22 Temmuzda bir aksilik çıkmazsa bütün ilaçlarım bitiyorDarısı sizin başınıza inşallah geçen hafta kanama alanı çıkmıştı ama bu hafta onu da görmedi artık doğum takibimi yapacak doktor ile devam edeceğim normalde bugün 9 +0 ama ultrasonda 9+2 çıktı. Prilami akşam 2 defa alınca resmen hayata döndüm. İlk kez böyle kahvaltı yapabildim. Nerede 3 gün önceki ben diyorum şimdi
Proluteks kullanıyorum onu bırakacağımDarısı başımıza inşallah diyeceğim ama ben doğuruncaya kadar oksapara devam maalesefsiz hangi ilaçları kullanıyordunuz
Bende de homozigot 4G 5G var 32.haftaya kadar corasprini devam doğuruncaya kadar da oksapara devam. Tüp bebek doktorum prolutexi 10.haftada bırakabilirsin dedi ama burdaki doktorum en az 12 14. Haftaya kadar devam edelim edelim. Bende bırakıcam diye seviniyordum ama doktor böyle diyince devam 2 hafta dahaProluteks kullanıyorum onu bırakacağımbende de hetorozigot taşıyıcılık ve 4G 5G var ancak coraspini yeterli buldular ben de coraspin içeceğim
Dünden beri lekelenmem yoktu ama kanama şeklinde yine oldu rengi baya koyuydu ama miktarı fazlaydı yine korkuttu beniEvet başkasına muhtaç olmak ne zormuş bu dönemde onu anladım. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. Şimdi nasılsınız?
Ben yüzme konusunu sordum. Herhangi bir sorun yok. Yüzebilirsin dedi. Ancak korktuğum için henüz cesaret edemedim. Yüzerken de makarna falan kullanmayı düşünüyorum böylece kendimi zorlamam.Kızlar bişey merak ediyorum doktoruma sormadım henüz ama aranızda soran vardır belki bu yüzme olayını soran oldu mu hiç yani bi engel var mı yüzerken ister istemez kasıyoruz ya kendimizi o yüzden merak ediyorum sıkıntı olur mu diye deniz çekiyor canım ama korkuyorum da
Benim de kahverengi ve kırmızı karışımı geldi günlük pedi doldurmuş. Görünce çok korktum ama bir sorun olmadı. Sonrasında da akşama kadar devam edip geçti. 2 3 hafta önce de bu şekilde olmuştu. Onda da bir problem çıkmadı. Açıkçası ben de bu duruma alıştım. 2 3 haftada bir olacak galibaDünden beri lekelenmem yoktu ama kanama şeklinde yine oldu rengi baya koyuydu ama miktarı fazlaydı yine korkuttu benisiz nasılsınız geçtimi sizinki?
6. Haftamda oldu bende de ilk şimdi 8. Haftadayız yine yoğun geldi ama rengi ilkinden baya koyuydu. Bu sürede de lekelenmeler devam ediyordu. Doktoruma yazdım risk devam ediyor istirahate devam edin dedi. Siz kaçıncı haftanızdasınız? Lekelenmelere bende alışmıştım yine yoğun görünce tedirgin oldum açıkçasıBenim de kahverengi ve kırmızı karışımı geldi günlük pedi doldurmuş. Görünce çok korktum ama bir sorun olmadı. Sonrasında da akşama kadar devam edip geçti. 2 3 hafta önce de bu şekilde olmuştu. Onda da bir problem çıkmadı. Açıkçası ben de bu duruma alıştım. 2 3 haftada bir olacak galiba
Çok haklısınız korkmakta ama durumu iyiye götürmez korkmak. Endişelenmemeye çalışacağız, yapacak bir şey yok. Uzanıp dinlenin sol tarafa yatmak iyi diyorlar bebeğin beslenmesi daha rahat oluyormuş sağ taraftaki damara baskı yapmadığı için. Benim geçti şimdilik bir şey yok. Tetikteyim amaDünden beri lekelenmem yoktu ama kanama şeklinde yine oldu rengi baya koyuydu ama miktarı fazlaydı yine korkuttu benisiz nasılsınız geçtimi sizinki?
Ayy çok sevindim rüyalarımda denize giriyorum artık çünküBen yüzme konusunu sordum. Herhangi bir sorun yok. Yüzebilirsin dedi. Ancak korktuğum için henüz cesaret edemedim. Yüzerken de makarna falan kullanmayı düşünüyorum böylece kendimi zorlamam.
Ben de çok sevindim belki yaz bitmeden girebilirimAyy çok sevindim rüyalarımda denize giriyorum artık çünkükaçıncı haftadasınız?
Ben şuan 8.haftadayım. Daha önce de 5.haftamda gelmişti. Benim de ilki daha azdı. Bu defa gelen daha çok ve kırmızılık oranı fazlaydı. Günlük pedi doldurmuştu. Doktorum kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Zaten akşamına da geçti canım6. Haftamda oldu bende de ilk şimdi 8. Haftadayız yine yoğun geldi ama rengi ilkinden baya koyuydu. Bu sürede de lekelenmeler devam ediyordu. Doktoruma yazdım risk devam ediyor istirahate devam edin dedi. Siz kaçıncı haftanızdasınız? Lekelenmelere bende alışmıştım yine yoğun görünce tedirgin oldum açıkçası
8.haftadayım canımAyy çok sevindim rüyalarımda denize giriyorum artık çünkükaçıncı haftadasınız?
Ayaklarımın altına yastık koydum uzanıyorum aynen arada sol tarafada dönüyorum bebeğe kan akışını hızlandırıyormuş. İnşallah tekrar yaşamazsınız darısı bize olsun. Birde forumda falan bakıyorum tüp bebek yaptıranlarda 5-9 hafta arası çoğunda kanama-lekelenme olmuş birazda o rahatlatıyor beni.Çok haklısınız korkmakta ama durumu iyiye götürmez korkmak. Endişelenmemeye çalışacağız, yapacak bir şey yok. Uzanıp dinlenin sol tarafa yatmak iyi diyorlar bebeğin beslenmesi daha rahat oluyormuş sağ taraftaki damara baskı yapmadığı için. Benim geçti şimdilik bir şey yok. Tetikteyim ama
Aynıymışız. Bizde hayırlısıyla 12-13 haftaları görebilseydik sonrasında lekelenme problemleri ve risk azalıyormuş8.haftadayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?