Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben otururak alıyorum ama çok sık duş almıyorum. Bezle siliyorum vücudumu. benim hep var lekelenmem. Tek dileğim kanama olmaması

Anladım canım geçer bi an önce inşallah Ne zamana kadar dinlenme modunda olacakmışsın?

Yok dikkat ettim sıcak zararlı olur diye, inşallah bu lekelenmelerde geçerde rahat bi nefes alırız
Ben doğalgazı 38 getiriyorum. Banyo kapım açık oluyor buhar olmasın diye ve süre tutuyorum 10-15 dk arası. Ayakta duş alıyorum. Özel bölgeye direkt su tutmuyorsun zaten, sabun vs kullanmıyorsun oraya. En kısa zamanda geçer inşallah

Kızlar dua beklıyorum sizden sabah bi uyandım kırmızı kanamam başlamış hastaneye yatışım yapıldı bebek iyi şükür ama kese etrafında biraz kanama vardı
Dualarımız seninle. Endişelenme bende de oldu, çok iyiyiz şimdi şükür. Olumsuz düşünme tüp bebekte böyle şeyler çok oluyormuş

Kızlar dua beklıyorum sizden sabah bi uyandım kırmızı kanamam başlamış hastaneye yatışım yapıldı bebek iyi şükür ama kese etrafında biraz kanama vardı
Canım benim hiç korkma cidden baksana şu gruptaki çoğu tüp bebek annesi yaşamış bu durumu ben de yaşadım kanamayı ama doktorum çok rahat davrandı iğneni vurul dedi geçer dedi

Canım benim hiç korkma cidden baksana şu gruptaki çoğu tüp bebek annesi yaşamış bu durumu ben de yaşadım kanamayı ama doktorum çok rahat davrandı iğneni vurul dedi geçer dedi
Kanaman yoğun olduğu için mi hastaneye yatırdılr seni?

Vallahi canım bak 13 haftalık olduk en son 4 5 gün önce yine oldu. Artık onemsemiyorum

Kizlar kanama bende de dert. Son 4 gündür her gün avuc icinden biraz fazla olacak kadar kirmizi kahverengi karişimi kanamam geliyor, sonra kesiliyor. 2 gun evvel doktordaydim, kanama olacak normal dedi artarsa haber verirsin dedi baska da bir sey demedi. Zaten her gun kalcadan progestan igne vuruluyorum, günde 3 tane de fitilim var. Daha fazla bir sey yapilamaz diye saldim ben de artik.
Allah sabir versin hepimize

Yatıyor musun peki günlük hayatına devam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…