- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.381
Ben otururak alıyorum ama çok sık duş almıyorum. Bezle siliyorum vücudumu. benim hep var lekelenmem. Tek dileğim kanama olmamasıBenim lekelenmem dünden beri yoktu biraz önce duşa girdim hemen 10 dk duştan sonra yine oldulekelenme yaşayan arkadaşlarım duştan sonra oluyomu sizde de? Eşim bi süre girme diyo ama yaz günü en fazla 2-3 gün dayanabiliyor insan
Olmaz inşallahBen otururak alıyorum ama çok sık duş almıyorum. Bezle siliyorum vücudumu. benim hep var lekelenmem. Tek dileğim kanama olmaması
Anladım canım geçer bi an önce inşallahBen proluteks haricinde ilaç kullanmıyorum bir tek coraspin içiyordum onu bıraktırdı. Neden olabileceği hakkında bir şey demedi sadece ultrason fotoğraflarını attığım bir doktor belki yerleşme kanamasıdır ama sıkıntı yok dediler. İkisininde tek dediği bolca yat uyu dinlen, kahverengi akıntı olabilir ya da hiç olmayabilir korkma dediler.
Ben doğalgazı 38 getiriyorum. Banyo kapım açık oluyor buhar olmasın diye ve süre tutuyorum 10-15 dk arası. Ayakta duş alıyorum. Özel bölgeye direkt su tutmuyorsun zaten, sabun vs kullanmıyorsun oraya. En kısa zamanda geçer inşallahYok dikkat ettim sıcak zararlı olur diye, inşallah bu lekelenmelerde geçerde rahat bi nefes alırız
Valla diğer randevum haftaya salı büyük ihtimalle o zaman her şey kesinleşirAnladım canım geçer bi an önce inşallahNe zamana kadar dinlenme modunda olacakmışsın?
Bazen idrara geç geçiyor. Kan testi en doğru sonucu verir,hakkınızda hayırlısı olsun.Günaydın kızlar bu gün benim 12 ci günüm test yaptım negatif çıktı yarin kan kestim var aranızda idrarda negatif kanda positiv olan var mı
Dualarımız seninle. Endişelenme bende de oldu, çok iyiyiz şimdi şükür. Olumsuz düşünme tüp bebekte böyle şeyler çok oluyormuşKızlar dua beklıyorum sizden sabah bi uyandım kırmızı kanamam başlamış hastaneye yatışım yapıldı bebek iyi şükür ama kese etrafında biraz kanama vardı
Geçmiş olsun cnm Allaha emanet olun güzelce atlatin inşallahKızlar dua beklıyorum sizden sabah bi uyandım kırmızı kanamam başlamış hastaneye yatışım yapıldı bebek iyi şükür ama kese etrafında biraz kanama vardı
Canım benim hiç korkma cidden baksana şu gruptaki çoğu tüp bebek annesi yaşamış bu durumu ben de yaşadım kanamayı ama doktorum çok rahat davrandı iğneni vurul dedi geçer dediKızlar dua beklıyorum sizden sabah bi uyandım kırmızı kanamam başlamış hastaneye yatışım yapıldı bebek iyi şükür ama kese etrafında biraz kanama vardı
Canım benim hiç korkma cidden baksana şu gruptaki çoğu tüp bebek annesi yaşamış bu durumu ben de yaşadım kanamayı ama doktorum çok rahat davrandı iğneni vurul dedi geçer dedi
Kanaman yoğun olduğu için mi hastaneye yatırdılr seni?Kızlar dua beklıyorum sizden sabah bi uyandım kırmızı kanamam başlamış hastaneye yatışım yapıldı bebek iyi şükür ama kese etrafında biraz kanama vardı
Vallahi canım bak 13 haftalık olduk en son 4 5 gün önce yine oldu. Artık onemsemiyorumBenim lekelenmem dünden beri yoktu biraz önce duşa girdim hemen 10 dk duştan sonra yine oldulekelenme yaşayan arkadaşlarım duştan sonra oluyomu sizde de? Eşim bi süre girme diyo ama yaz günü en fazla 2-3 gün dayanabiliyor insan
İnşallah bi an önce kesilirValla diğer randevum haftaya salı büyük ihtimalle o zaman her şey kesinleşir
Çok yoğun değildi ama kese etrafındada vardı kanama o yuzden yatırdılarKanaman yoğun olduğu için mi hastaneye yatırdılr seni?
Geçmiş olsun canım, en kısa sürede atlatırsın inşallah bizlere haber ver mutlaka.Kızlar dua beklıyorum sizden sabah bi uyandım kırmızı kanamam başlamış hastaneye yatışım yapıldı bebek iyi şükür ama kese etrafında biraz kanama vardı
Yatıyor musun peki günlük hayatına devam mı?Kizlar kanama bende de dert. Son 4 gündür her gün avuc icinden biraz fazla olacak kadar kirmizi kahverengi karişimi kanamam geliyor, sonra kesiliyor. 2 gun evvel doktordaydim, kanama olacak normal dedi artarsa haber verirsin dedi baska da bir sey demedi. Zaten her gun kalcadan progestan igne vuruluyorum, günde 3 tane de fitilim var. Daha fazla bir sey yapilamaz diye saldim ben de artik.
Allah sabir versin hepimize
Kan tahlili verdin mi?? İnşallah güzel sonuç almışsındırGünaydın kızlar bu gün benim 12 ci günüm test yaptım negatif çıktı yarin kan kestim var aranızda idrarda negatif kanda positiv olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?