- 10 Ağustos 2020
- 189
- 325
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.361
Kesinlikle estrofem ve progestandan. Günde 3 estrofem kullanıyordum kafamı kaldıramıyordum kesti dr şükür ondan beri daha iyiyim şimdi de progestan fitil 3x1 kullanıyorum aldıktan bi saat sonra midemde festival başlıyor. Tüp bebek harici bi doktorla görüştüğümde bu kadar hormona tabiki miden bulanır, çarpıntın olur dedi o da çok buldu mesela neyse benim son bi hafta tüp bebek dr 12de hepsini keselim dedi heyecanla bekliyorum
Şu hastaymış hissi gitsin mide bulantısına razıyım gerçekten. Kafam devamlı sallanıyor, 70 lik devirmiş gibiyim. Cuma günü randevum var umarım estrofemi biraktirir.adzeynep ha bu arada hala kusuyorum hala midem bulanıyor ama hastaymışsın hissi azalıyor buna da binlerce şükür
Progestan iğnenin acısını iyi bilirim. Oğlumda hergün o iğneyi yaptırıyordum. Gece uykumdan ağlayarak uyandığımı bilirim. 6 yıl ara vermemin sebebi de o ignedir. Korkulu rüyam olmuştu artık. Buz uygulaması rahatlatıyor canım bilgin olsun.7+2 deyim. Sormadım moralim bozulmasın diye. Çünkü bu şekilde kendimi avutabiliyorum 8. Hafta dolunca kesin bıraktırır iğneyi diye
Evin içinde az az yürümeye çalışacağım ama önceki yapılan yerde yangı oldu, o yüzden hareketlerim çok kısıtlı ve çok ağrım var
Kendi kendine yok olmuş bu çok iyi bişey,Rabbim diğerine sağlık sıhhat uzun ömür versin canım..Benim de bebeklerimden biri artık yokmuş, kürtaja gerek kalmadi tek tesellim bu, inşallah ikincisi sağlıkla ilerler
Benim doktorum estrofemi kese gördükten sonra azaltarak bıraktırdı6. Haftaya kadar benim de 3 günde birdi, 6. Haftadan sonra 5’e düştü.. yaa ben korkumdan bi ilacı bırak almamayı saatinş bile değiştirmiyorumBişi olur bi dengesizlik yaratır fln diye.. İşte estrofemi bırakayım dedim, baktım burda 8. Haftada bırakan çok, doktorum devam dedi, mecbur içiyorum.. Prolutonda kuvvetli bi iğneymiş, zaten depolanıp kullanılıyomuş onun için 1 haftaya kadar gidiyormuş bi kere vurdurulunca ondan demiştir doktorda fazla diye
Ben de sabah öğle akşam 2 şer tane kullanıyorum canımArkadaşlar ben günde 6 estrofem kullanıyorum. Sabah öğlen akşam ikişer tane. Benim kadar çok kullanan kimseye de rastlamadım. Midem de iyice kötüleşti yanmalar, bulantılar. Artı prograf 2 ve sizin kullandığınız diğer ilaçlar da var;(
Inşallah canım, Allah razı olsun , aynen çok şükür öyle oldu en azındanKendi kendine yok olmuş bu çok iyi bişey,Rabbim diğerine sağlık sıhhat uzun ömür versin canım..
Muhtemelen benim de öyle olur çünkü birşey yiyemiyoruz. Günde yüz tane hap iç deseler okeyim o fitil ve iğnelerden midem bulandıBana biraktirdilar ardına da hemen kalsiyum magnezyum ve vitamin takviyesi başladılar. Ay bu ilaçlardan kurtuluş yok
Umarım bıraktırır canım Allah gönlüne göre versinŞu hastaymış hissi gitsin mide bulantısına razıyım gerçekten. Kafam devamlı sallanıyor, 70 lik devirmiş gibiyim. Cuma günü randevum var umarım estrofemi biraktirir.
Ne güzel senin bitmek üzere hepsi,darısı bize inşallah.
Progestan iğnenin acısını iyi bilirim. Oğlumda hergün o iğneyi yaptırıyordum. Gece uykumdan ağlayarak uyandığımı bilirim. 6 yıl ara vermemin sebebi de o ignedir. Korkulu rüyam olmuştu artık. Buz uygulaması rahatlatıyor canım bilgin olsun.
Şimdi haftada 1 progestan ampul, 1 tane de Puruloton depot oluyorum. Çok rahatım cok şükür.
Amin canım inşallah. Allah sabır versin, yok olan geriden mi geliyordu? Kalp atışı var mıydı? Sebebi ne olabilirmiş?Benim de bebeklerimden biri artık yokmuş, kürtaja gerek kalmadi tek tesellim bu, inşallah ikincisi sağlıkla ilerler
Ben de 6 estrofem, 6 progestan fitil ve iğneler maalesefArkadaşlar ben günde 6 estrofem kullanıyorum. Sabah öğlen akşam ikişer tane. Benim kadar çok kullanan kimseye de rastlamadım. Midem de iyice kötüleşti yanmalar, bulantılar. Artı prograf 2 ve sizin kullandığınız diğer ilaçlar da var;(
Evet ne uyku uyuyabiliyorum, ne sağa sola dönebiliyorum. Çoğu kişi bizim gibi şiddetli hissetmemiş, hassasiyet var sanırım bizde. Popomu görsen kıpkırmızı taş gibi. Doktoruma keşke sorsaydım ben de onun yerine proluton depot verseydi 3-5 güne bir. Ultrasonda bebeği görünce sırıta sırıta çıkıyorum direkt doktorun yanındanŞu hastaymış hissi gitsin mide bulantısına razıyım gerçekten. Kafam devamlı sallanıyor, 70 lik devirmiş gibiyim. Cuma günü randevum var umarım estrofemi biraktirir.
Ne güzel senin bitmek üzere hepsi,darısı bize inşallah.
Progestan iğnenin acısını iyi bilirim. Oğlumda hergün o iğneyi yaptırıyordum. Gece uykumdan ağlayarak uyandığımı bilirim. 6 yıl ara vermemin sebebi de o ignedir. Korkulu rüyam olmuştu artık. Buz uygulaması rahatlatıyor canım bilgin olsun.
Şimdi haftada 1 progestan ampul, 1 tane de Puruloton depot oluyorum. Çok rahatım cok şükür.
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimize versinGeçmiş olsun canım ya. Allah mükafatını versin inşallah
Tabi doktorun yanında herşeyi unutuyoruzEvet ne uyku uyuyabiliyorum, ne sağa sola dönebiliyorum. Çoğu kişi bizim gibi şiddetli hissetmemiş, hassasiyet var sanırım bizde. Popomu görsen kıpkırmızı taş gibi. Doktoruma keşke sorsaydım ben de onun yerine proluton depot verseydi 3-5 güne bir. Ultrasonda bebeği görünce sırıta sırıta çıkıyorum direkt doktorun yanından
Geriden geliyordu canım, vardı kalp atışımız, ama küçüktü diğerine göre hep, doğa her zaman zayıf olani eler , rahmin de normal olmayanı eledi dedi doktorum , galiba çoğu doktorun klasik cümlesi gibi bisey bu :) Allah diğerine ömür versinAmin canım inşallah. Allah sabır versin, yok olan geriden mi geliyordu? Kalp atışı var mıydı? Sebebi ne olabilirmiş?
Allah gönlüne göre versin canımGeriden geliyordu canım, vardı kalp atışımız, ama küçüktü diğerine göre hep, doğa her zaman zayıf olani eler , rahmin de normal olmayanı eledi dedi doktorum , galiba çoğu doktorun klasik cümlesi gibi bisey bu :) Allah diğerine ömür versin
Ben proluteks haricinde ilaç kullanmıyorum bir tek coraspin içiyordum onu bıraktırdı. Neden olabileceği hakkında bir şey demedi sadece ultrason fotoğraflarını attığım bir doktor belki yerleşme kanamasıdır ama sıkıntı yok dediler. İkisininde tek dediği bolca yat uyu dinlen, kahverengi akıntı olabilir ya da hiç olmayabilir korkma dediler.Neden olabiliyormuş peki? Mesela fazla hareketse o zaman kendini kısıtlarsın. Ya da bi ilacın etkisiyse oksapar gibi onu keserler. Doktorlarına güven o zaman canım Allah şifa versin
Sıcak duş almıyorsanız, yıkanmanın bir etkisi olacağını sanmam. Denk gelmiştir.Benim lekelenmem dünden beri yoktu biraz önce duşa girdim hemen 10 dk duştan sonra yine oldulekelenme yaşayan arkadaşlarım duştan sonra oluyomu sizde de? Eşim bi süre girme diyo ama yaz günü en fazla 2-3 gün dayanabiliyor insan
Yok dikkat ettim sıcak zararlı olur diye, inşallah bu lekelenmelerde geçerde rahat bi nefes alırızSıcak duş almıyorsanız, yıkanmanın bir etkisi olacağını sanmam. Denk gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?