Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

adzeynep ha bu arada hala kusuyorum hala midem bulanıyor ama hastaymışsın hissi azalıyor buna da binlerce şükür
Şu hastaymış hissi gitsin mide bulantısına razıyım gerçekten. Kafam devamlı sallanıyor, 70 lik devirmiş gibiyim. Cuma günü randevum var umarım estrofemi biraktirir.
Ne güzel senin bitmek üzere hepsi,darısı bize inşallah.
Progestan iğnenin acısını iyi bilirim. Oğlumda hergün o iğneyi yaptırıyordum. Gece uykumdan ağlayarak uyandığımı bilirim. 6 yıl ara vermemin sebebi de o ignedir. Korkulu rüyam olmuştu artık. Buz uygulaması rahatlatıyor canım bilgin olsun.
Şimdi haftada 1 progestan ampul, 1 tane de Puruloton depot oluyorum. Çok rahatım cok şükür.

Benim doktorum estrofemi kese gördükten sonra azaltarak bıraktırdı

Arkadaşlar ben günde 6 estrofem kullanıyorum. Sabah öğlen akşam ikişer tane. Benim kadar çok kullanan kimseye de rastlamadım. Midem de iyice kötüleşti yanmalar, bulantılar. Artı prograf 2 ve sizin kullandığınız diğer ilaçlar da var;(

Ben de sabah öğle akşam 2 şer tane kullanıyorum canım

Umarım bıraktırır canım Allah gönlüne göre versin

Ben de 6 estrofem, 6 progestan fitil ve iğneler maalesef

Evet ne uyku uyuyabiliyorum, ne sağa sola dönebiliyorum. Çoğu kişi bizim gibi şiddetli hissetmemiş, hassasiyet var sanırım bizde. Popomu görsen kıpkırmızı taş gibi. Doktoruma keşke sorsaydım ben de onun yerine proluton depot verseydi 3-5 güne bir. Ultrasonda bebeği görünce sırıta sırıta çıkıyorum direkt doktorun yanından

Tabi doktorun yanında herşeyi unutuyoruz bence de soyle doktoruna haftada 2 tane bile pruluton verse yeter rahatlarsın hiç yoktan. E zaten progestani fitil olarak alıyoruz daha ne olsun

Amin canım inşallah. Allah sabır versin, yok olan geriden mi geliyordu? Kalp atışı var mıydı? Sebebi ne olabilirmiş?
Geriden geliyordu canım, vardı kalp atışımız, ama küçüktü diğerine göre hep, doğa her zaman zayıf olani eler , rahmin de normal olmayanı eledi dedi doktorum , galiba çoğu doktorun klasik cümlesi gibi bisey bu :) Allah diğerine ömür versin

Neden olabiliyormuş peki? Mesela fazla hareketse o zaman kendini kısıtlarsın. Ya da bi ilacın etkisiyse oksapar gibi onu keserler. Doktorlarına güven o zaman canım Allah şifa versin
Ben proluteks haricinde ilaç kullanmıyorum bir tek coraspin içiyordum onu bıraktırdı. Neden olabileceği hakkında bir şey demedi sadece ultrason fotoğraflarını attığım bir doktor belki yerleşme kanamasıdır ama sıkıntı yok dediler. İkisininde tek dediği bolca yat uyu dinlen, kahverengi akıntı olabilir ya da hiç olmayabilir korkma dediler.

Benim lekelenmem dünden beri yoktu biraz önce duşa girdim hemen 10 dk duştan sonra yine oldu lekelenme yaşayan arkadaşlarım duştan sonra oluyomu sizde de? Eşim bi süre girme diyo ama yaz günü en fazla 2-3 gün dayanabiliyor insan

Sıcak duş almıyorsanız, yıkanmanın bir etkisi olacağını sanmam. Denk gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…