Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Normalde kalp dinledikten sonra ayda bir çağırıyoruz ama sen 2 hafta sonra yine gel tekrardan bebeği görünce için rahatlasın dedi. Ben baya stresliydim de bgn, benim lekelenmem var diyip hüngür hüngür ağlamaya başlayınca kadın da beni nasıl sakinleştireceğini şaşırdı. Sizi ne zaman çağırdı acaba?

Transfer tarihimiz çok yakındı sizinle. Doktorunuz keseniz için tüp bebek hesaplama sitesindeki ile uyumlu hafta mı söyledi?

Anladım canım, vajinal baktırmayın siz yine de Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz inşallah, emeklerimizin karşılığını hepimiz alalım inşallah.

Transfer tarihimiz çok yakındı sizinle. Doktorunuz keseniz için tüp bebek hesaplama sitesindeki ile uyumlu hafta mı söyledi?
Evet 3 gün vardı sanki aramızda. Ben 14 mayısda adet oldum en son. Flo adında bir regl programı kullanıyordum o program 7+1 gösterirken gebelik hesaplama programlarında 7+0 olarak gösteriyor. Yani gebelik programları adetin ilk gününu saymıyorlar nedense. Ben doktoruma "7 haftalığım, 7 haftalıkla uyumlu mu acaba" diye sorduğumda "gayet uyumlu, hatta 7+1 gözüküyor dedi. sizin bir sonraki kontrolünüz kaçıncı haftanızda acaba?

Son düzenleme:
Benim reglim 16 mayısta, transferim 31 mayısta. Doktor bana regli baz aldığını söyledi bu salı gideceğim kontrol için kanamadan dolayı

Benim reglim 16 mayısta, transferim 31 mayısta. Doktor bana regli baz aldığını söyledi bu salı gideceğim kontrol için kanamadan dolayı
Kanamanız lekenme şeklinde devam ediyor değil mi? Prolutex vurulduktan sonra durdu benim lekelenmem ama onun etkisi geçince yine devam edecek gibi hissediyorum, arada bir çok hafif sanki regl olacakmisim hissi geliyor sizede de öyle bir his var mı veya var mıydı acaba? Iğnenizi üç günde bir mi vuruluyorsunuz? Iğne vurulduktan kısa bir süre sonra lekelenmeniz bitip sonra devam mı ediyor yoksa hiç durmadan gelmeye devam mı ediyor?

Benim aşırı kanamam durdu şuanda nokta kadar kahverengi leke geliyor. Haftada üç proluton ve her gün iki doz progestan iğne vuruluyorum. 6 tane de fitilim var. İğneler baya etkili

Benim aşırı kanamam durdu şuanda nokta kadar kahverengi leke geliyor. Haftada üç proluton ve her gün iki doz progestan iğne vuruluyorum. 6 tane de fitilim var. İğneler baya etkili
Evet o his vardı çok hafif kasık ağrısı ama onu takmadım ben, herkes normal deyince. İlk haftalarda düşük yapacağım zaman reglden çok saha şiddetli ağrı olmuştu ve doktor öyle bi ağrı olursa kork demişti. Şuanda da kasığımda çekme var mesela

Bende kalp atışını duydum da geldim bana da 2 hafta sonra kontrol dedi ama doktor değiştireceğim için haftaya gidicem

Gözünüz aydın doktorunuzu neden değistirme ihtiyacı hissettiniz acaba? Bu arada sizde herhangi lekelenme var mı veya olmuş muydu?
Teşekkür ederim hastanenin makinesi güzel değil gibi geldi ve herkes tarafından önerilen bi doktorun özel muayenesine gitmeye karar verdim. Yok benim opuda 1 damla lekelenmem oldu en son bidaha olmadı çok şükür

Lekelenme maalesef bende ara ara var. Kalca dinlendirmek icin progestan iğneden gunde 2 prolutex igneye gecmiştim, ikinci gun falan pembe kanamam olmustu. Proluton depot vurul demisti doktor, gecti sonra. Elimdeki prolutex igneler bitince (7gun vurdum) tekrar progestan kalcadan olana döndüm, iki gün oldu ve tüm gün kahverengi lekelerim geldi. Kahverengi oldugu icin sorun etmedim ama pembeye dönerse proluton depot vurulcam hemen doktora ulaşamasam bile.
Bu endiseler bizi hic terketmeyecek gibi görünüyor. Sizin bir onceki kaybiniz da endişenizi arttiriyor. Ama şunu bilin ki bu bambaska bi gebelik. Sürekli bunu kendinize söyleyin. Tüple gebeliklerde de hep lekelenme kanama var, cok sükür ki çoğunun çaresi de var. Siz de pembe bir sey görür görmez proluton depot yaptirirsiniz doktorunuza danisarak. Kafaniz rahat olur.

Teşekkür ederim hastanenin makinesi güzel değil gibi geldi ve herkes tarafından önerilen bi doktorun özel muayenesine gitmeye karar verdim. Yok benim opuda 1 damla lekelenmem oldu en son bidaha olmadı çok şükür
Çok sevindim sizin adınıza, Allah o korkuyu yaşatmasın inşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…