- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
- #11.121
Aynen depotlu bir şey vurulmuştum bende demek ki benimkisi de proluton depottu. Benin doktorum biraz sakin yaklaştı nedense pembe olursa da sıkıntı yok pedini dolduracak sekilde olursa gel dedi ve igne fln vermedi extra. Sizin rahminizde kanama alanı gözükmüş müydü acaba? Kanama alanı görmedıgi icin mi vermedi acaba bana?Lekelenme maalesef bende ara ara var. Kalca dinlendirmek icin progestan iğneden gunde 2 prolutex igneye gecmiştim, ikinci gun falan pembe kanamam olmustu. Proluton depot vurul demisti doktor, gecti sonra. Elimdeki prolutex igneler bitince (7gun vurdum) tekrar progestan kalcadan olana döndüm, iki gün oldu ve tüm gün kahverengi lekelerim geldi. Kahverengi oldugu icin sorun etmedim ama pembeye dönerse proluton depot vurulcam hemen doktora ulaşamasam bile.
Bu endiseler bizi hic terketmeyecek gibi görünüyor. Sizin bir onceki kaybiniz da endişenizi arttiriyor. Ama şunu bilin ki bu bambaska bi gebelik. Sürekli bunu kendinize söyleyin. Tüple gebeliklerde de hep lekelenme kanama var, cok sükür ki çoğunun çaresi de var. Siz de pembe bir sey görür görmez proluton depot yaptirirsiniz doktorunuza danisarak. Kafaniz rahat olur.