Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba topigin anne adaylari aranizda transfer sonrasi kalcadan igne olarak progestan kullanip pozitif gorunce sadece fitille devam eden oldu mu??

Merhaba topigin anne adaylari aranizda transfer sonrasi kalcadan igne olarak progestan kullanip pozitif gorunce sadece fitille devam eden oldu mu??
Ben hala devam ediyorum igneye ama dun tup bebek doktoruma kalp atisi dinlemeye gittik(Sisli Memorial) Dedigine gore bu progestan igne ve fitiller sadece onlem amacli, genellikle elzem olmayan seyler. Herkesin hikayesi farkli oldugu icin kimseyi riske atmamak adina onlem amacli yaziyoruz bunlari ama hic risk durumu olmayan hastalarimizin kullanmasi o kadar da gerekli degil diye aciklama yapti.
İgneyi birakmak cok da mesele degildir diye dusunuyorum, fitil.daha onemli sanki ben de igneyi 3 gunde 50mg olarak kullaniyorum, pek bisey degil

Ben bu bekleme surecinde her gun 100mg enjekte oldugu icin artik kalcamda yer kalmadi

Kızlar ya az önce değişik bir şey oldu. Tuvalette lekelenme mi değil mi ayırt edemediğim bir şey yaşadım. Peceteye çok açık bir renk daha çok sarıya dönük (benim akıntılarım da hep sarıya dönüktür zaten) sulu bir lekelenme geldi. Bgn tam 7 haftalık oldum acaba kese genişledigi mi böyle bir şey yaşadım yoksa yolunda gitmeyen bir seyler mi var bilmiyorum. 1 saat oldu devamı gelmedi, zırt pırt pedimi kontrol ediyorum. Normalde kalp atışı için 8. Haftamı bekleyecktim ama şuan için doktora gitmezsem içim hiç rahat etmeyecek. Bgn 11.00 gibi doktora gidicem umarım her şey yolundadır. Başına buna benzer bir şey gelen var mı merak ediyorum. Dua edin de her şey yolunda olsun lütfen

Sorun olduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi benden ciğer parçaları düştü koyu kırmızı avuç avuç. Bebek gayet sağlıklıydı. Tabii bu durum biraz ilginç ama az miktarda koyu sarı akıntının bir soruna yol açacağını sanmıyorum. Kasık ağrınız var mı?

Ouu cokmus!! Birakmak rahatlatmistir bile seni
Henüz bırakamadım, test bekleme aşamasındayım, kan testim pozitif olursa belki hekim enjeksiyonları azaltır umudu içindeyim, çok şükür annem hemşire o yapıyor iğnelerimi ama yine de artık insan biraz azalsa diyor.

Kasık ağrım yok çok şükür bakalım doktora gidicem bgn umarım her şey yolundadır.

Akıntınızda hoş olmayan bir koku var mıydı? Nadiren enfeksiyonlarda böyle renk ve kokulu akıntı da olur. Umarım doktor randevunuz güzel geçer.

benim arkadaşında senin gibi olmuştu canım birsürü parça düşürdü kanama oldu o da tüp bebekti şuan kucagına aldı nasibi varsa herşekilde oluyor.

Önemli birşey olduğunu sanmıyorum, olabilir bu tarz lekeler. Herşey yolundadır Allah 'in izniyle. Haber edin bize de..

Canım ins güzel sonuçlar alirsin pozitifi görürsün ben şuan hala kullanıyorum tabi senin gibi 100mh değil 50mg ama dr 8.hafataya kadar kullanabilirsin demisti belki sende pozitif gördükten sonra azaltabilir canım benim istersen bu iğnenin gobekten olanı var ben kullanmadım onu zaten 2 tane gibekten ignem var diye dr bunu sorabilirsin de

Benim 10+5 hala 3 günde 1 proluton iğne günde 3 fitil kullanıyorum. Göründüğüm bi dr normalde prolutonu haftada bir veririz dedi. Fitilin de çokmuş falan dedi şaşırdı. Tüp bebek dr 12ye kadar devam diyor Allahtan 10 günüm kaldı çünkü benim 500 mg

Bugün ben çok kötüyüm sürekli midem kalkıyor hafifledi diyip kendime nazar ettim benim progestan 16 haftaya kadar uzatıldı

Bugün ben çok kötüyüm sürekli midem kalkıyor hafifledi diyip kendime nazar ettim benim progestan 16 haftaya kadar uzatıldı
Ya ben haftada bir kusuyorum onu fiksledim ama ondan sonraki gün daha iyi oluyorum dün ilk defa omlet yedim 4-5 hafta sonra gözlerim yaşlı Azaldı gibi hissediyorum ama aynı şeyleri yemeye devam ediyorum riske atmamak için, bu sefer de büyük abdest sıkıntı ıkınmam gerekiyor, ne yapacağımı şaşırdım.
Progestan iğneden de fitilden de nefret ettim artık cidden ya. Zaten sürekli ıslaklık hissi delirtiyor on kere günlük ped değiştiriyorum. İğne zaten ayrı mesele. Ama binlerce kez şükür maşallah biz istedik Allah verdi

İyiyim canım, sen nasılsın? Gün sayıyorum işte Son günlerde kasık ağrım oluyor, yatınca geçiyor.. sanırım rahim büyüdüğünden..Senin nasıl gidiyor?
benimde arada oluyor kasık agrım ama başka bir belirtim yok bulantı vs. korkuyorum ne bilim ya sanki yolunda değilmiş gibi daha önceki yaşanmışlıklardan sanırım içim karardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…