- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.041
Sağol canım inşallahTeşekkür ederim canım. İçimi rahatlattı kürtajla ilgili yazdıkların. Sağlıkla doğurursun bebişini inşallah
Ya size alttan mı baktılar acaba, eğer karından bakıldıysa o nasıl kaliteli bir ultrason aletiymiş öyle. Ben yarın 7 haftalık olucam ama duyulmaz muyulmaz endişesiyle 8. Haftamı bekliyorum. Ne güzel erkenden duymuşsunuz valla.Evet canım 6+1 de duydum ikisini de
Ben 2 hafta önceye kadar peynir ekmek meyve yiyordum senin gibi artık sadece cubuk kraker poğaca gibi şeyler yiyebiliyorum peynirden de tiksindim. Meyve de direkt çıkartıyor. Bütün gün uzunma oturma modundayım bulantıdan ve baş dönmesinden dolayı. Akşam 8den sonra 1 saat cicarı yürüyüş yapıyorum3-4 haftadır hava serin iyi geliyor. Yavaş yürüyorum biraz oturuyorum sonra tekrar kalkıyorum vs . 164/62ydim 1 kg vermişim. Bu arada diyetisyenim cidden gebelikte diyetisyenlik sökmüyor onu da söyliyimHerkese merhaba bu süreçte nasıl beslendiğinizi merak ediyorum. Mide bulantısından peynir ekmek ve meyve dışında bir şey pek yiyemiyorum ayrıca evde genelde hareketsizim. Ee sonuç olarak 1 kilo almışım herkes ilk aylarda kilo verdiğini söylüyor. 1.72 boyum transfer öncesi kilom 63 şuanda da 64 olmuşum.
Valla cihazın kalitesinden de şüpheliyim çünkü muşta yaşıyorum ve sadece bi özel hastane var o da devletten beter. Ama duyduk işte karındandı vajinal istemedim. Özele gidiyorsanız duyulur bence ya eminim benim gittiğimden iyi bi hastanedirYa size alttan mı baktılar acaba, eğer karından bakıldıysa o nasıl kaliteli bir ultrason aletiymiş öyle. Ben yarın 7 haftalık olucam ama duyulmaz muyulmaz endişesiyle 8. Haftamı bekliyorum. Ne güzel erkenden duymuşsunuz valla.
Eşim pek hareket etmemi istemiyor aslında site bahçesinde 15 20 dakika yürüsem benim için iyi olacak
Cok normal ve rahim dinlendirmenin bir amaci da bu. Hormonlariniz duzene girip transfer saglaniyor. Taze transfer ile cok farklı olur.Merhaba arkadaslar öncelikle insallah hic birimizin kucagi bos kalmaz allahim hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallahBen 28 yasindayim almanyada üc kere denemem oldu hepsi negatifdi biri kimyasal oldu ama oda negatifdi sonucda .. yolum sonra türkiyeye düstü burda yaptirdim bir ay rahim dinlendirmesi oldu . dün transfer oldum iki tane 5. gün embriyosu biri 4ab kalitesi digeride 4ac kalitesinde .. suan kus gibiyim ne agrim var ne bi sislik var sanki transfer olmamis gibi hiss ediyorum neden diye sorarsaniz 3 kere taze transfer olmustum vicudum okadar kötüydükü nefes alamiyordum siskinlikden bütün vicudum sizliyordu su topluyordu. Bu sefer rahim dinlendirme olunca billmiorum hic bisey yok yani normalmi?
Merhaba en kisa zamanda bu sefer saglikla alin kucaginiza insallah... sizi hatirlatip üzmek istemem ama benzer bi durum var gibi bende de o nedenle soruyorm. En basindan beri gelisimde nasil bi sıkıntı yasadiniz acaba? Biraz detayli yazabilir misiniz? Problemli basladi derken bunu kontrollerde dr mu söyledi?Embriyoda genetik bir problem vardı muhtemelen, Rahimde vs başka bir şeyde problem yok dedi doktor. İlk transferimizdi genetik test yaptıralım diye sormuştuk ama doktorumuz gerek görmemişti. İlk transfer olduğu için sanırım. En başından beri gelişimde sıkıntı yaşadık problemli başladı bir yerde karşımıza bir problem çıkacağını biliyorduk. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Bundan sonraki transfer edilecekleri genetik teste göndereceğiz. Şu an embriyoda genetik problem olma ihtimali dışında bişey söylemedi doktor. Başka doktora da muayene olduk o da testlerime bakıp aynı şeyi söyledi.
Bende aynı sorunu yaşıyorum muadili yokmuş doktoruma sordum başka iğneye geçmek riskli olabilir en az 8.haftaya kadar bulman lazım demişti. Bi doktorunuza danışın benceMerhaba arkadaşlar. Bu aralar eczanelerde prolutex bulunmuyor kaç eczaneyi aradiysam yok. Depolarında da yok. Muadilini kullanan varmı. Muadil olarak ne kullanabiliriz
Evet ya bugün hastaneye gittim nasıl mutlu oldum insan gördüm çünküAslında hareketsizlik kan dolaşımını da azaltıyor bence de biraz yürürsen bebise faydası dokunur
farklı illerdeki eczaneleri arayın varsa ödemesini yapınca bulunduğunuz ildeki bir eczaneye gönderebiliyorlar.farklı ilde olan tanıdıklarınız varsa onlara sordurun.Merhaba arkadaşlar. Bu aralar eczanelerde prolutex bulunmuyor kaç eczaneyi aradiysam yok. Depolarında da yok. Muadilini kullanan varmı. Muadil olarak ne kullanabiliriz
Evet ya bugün hastaneye gittim nasıl mutlu oldum insan gördüm çünkü
Biraz daha dayanın bence. Yrn hemsireyi arayip sorarsınız belki 5 dklık bir duş sıkıntı yaratmaz. Sizin kanamanız azaldı mı?Doktor wc harici kalkma dedi ama duş almak istiyorum bişi olur mu alsam?
Canım benim çok üzüldüm,geçmiş olsun. Baştan beri hep endiseliydin kalp atışını duyduğunda bende seninle birlikte derin bi nefes almıştım. Hayırlısı böyleymiş, sağlıksız embriyo bi aşamada duracaktı gelişimi, erken olması daha az acı verir belki.Merhaba kızlar. Benim bebeğimin kalbi durmuş 2 gün önce. Bu gün kontrole geldiğimizde öğrendik. Yarın kürtaj olacağım. Hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini inşallah. Ağustos ayında dondurulmuş embriyolarımızdan tekrar transfer yapacağız.
Ay cnm ya geçmedi bi türlü senin bu durumun? Kullandığın bi ilaç kanamayı tetikliyor olabilir mu aklıma o geliyor...Kızlar evde Yatıyordum kırmızı kan gelmeye başladı ve birden elim kadar parçalar düşmeye başladı. Toplam 4-5 kez falan bu parçalar düştü ve hepsi 2 dk içinde oldu. Gece pedinden,kıyafetlerimden taştı hayatımda böyle kan görmedim.Hemen hastaneye gittik, salı gecesi ve dün akşama kadar hastanede kaldık. Ben kesin düştü diyordum yani mümkün değil o kadar parçaya ve kana rahmide bir şey kalması. Kalp atışları güçlenmiş ve bebek gelişmiş. Hala aklım almıyor. Doktorum nedenini bulamadı, Yani şunu anladım yaşayacak olan yaşıyor. Ben o kadar emindim ki düştüğüne, ikna olamadım bir türlü. Hala çok şaşkınım.progestan kalçadan iğneye geçtik yinekafam çok karışık. Ben bunları yaşayacağımı bilseydim böyle bir şeye gitmeye cesaret etmezdim herhalde
Bende 6+2 de karından duydum fakat çok güçlü değildi. Ekranda net görünüyordu ama...Ya size alttan mı baktılar acaba, eğer karından bakıldıysa o nasıl kaliteli bir ultrason aletiymiş öyle. Ben yarın 7 haftalık olucam ama duyulmaz muyulmaz endişesiyle 8. Haftamı bekliyorum. Ne güzel erkenden duymuşsunuz valla.
Alma cnm bekle yarına kadar. Yarın ılık bi duş alırsın sıcak su zaten tamamen tehlikeli.Doktor wc harici kalkma dedi ama duş almak istiyorum bişi olur mu alsam?
Evet baya azaldı ama çok endişeliyim tabii. Teşekkür ederim cevap içinBiraz daha dayanın bence. Yrn hemsireyi arayip sorarsınız belki 5 dklık bir duş sıkıntı yaratmaz. Sizin kanamanız azaldı mı?
Kanama alanı yok dedi. Bu kadar kan nereden geliyor onu anlamış değilimCanım benim çok üzüldüm,geçmiş olsun. Baştan beri hep endiseliydin kalp atışını duyduğunda bende seninle birlikte derin bi nefes almıştım. Hayırlısı böyleymiş, sağlıksız embriyo bi aşamada duracaktı gelişimi, erken olması daha az acı verir belki.
İyi tarafından düşünelim ;hamile kaldın ilk denemede bu çok önemli ,genetik testte de sağlıklı embriyo bulununca herşey çok daha güzel olur, bizi habersiz bırakma.
Ay cnm ya geçmedi bi türlü senin bu durumun? Kullandığın bi ilaç kanamayı tetikliyor olabilir mu aklıma o geliyor...
Rahimde kanama görünüyor mu?
Bende 6+2 de karından duydum fakat çok güçlü değildi. Ekranda net görünüyordu ama...
Alma cnm bekle yarına kadar. Yarın ılık bi duş alırsın sıcak su zaten tamamen tehlikeli.
Plesenta pervina diye bişey var aklıma bide o geliyor . Yani plesenta aşağıya yerleşiyor. Buda kanamaya sebep oluyor ara ara. Biraz daha dikkatli bı hamilelik gerektiriyor o kadar.Kanama alanı yok dedi. Bu kadar kan nereden geliyor onu anlamış değilimdoktora sordum estrofemin yan etkisi olabilir mi diye, kesinlikle değil dedi
Şimdilik alma, sıcak su kasları gevşetiyor ya. Ayaklarını uzat dinlen. Doktoruna güvenmekten başka çare yok şuan, içine sinmezse başka doktorla daha görüşDoktor wc harici kalkma dedi ama duş almak istiyorum bişi olur mu alsam?
Oksapar ve coraspin kaynaklı olabilir kanamayı artırıyorlar ya, tabi kullanıyorsan kestirirler geneldeKanama alanı yok dedi. Bu kadar kan nereden geliyor onu anlamış değilimdoktora sordum estrofemin yan etkisi olabilir mi diye, kesinlikle değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?