Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım kürtajı fiziksel olarak gözünde büyütme hiç. Opu gibi oldu benimk, belki bı tık üstü.i. Vakumlu yapıldı, o yüzden sonrasında da ağrı falan duymadım. Benim uyumamla uyanmam arasında yaklaşık bir saat vardı. Sonrasında bir serum verdiler, iki saat kadar sürdü bitmesi, o bitince çıktık hastaneden. Doktorum Burçak Erzik, işlemi Acıbadem Fulya da yaptı.

Ben de Acıbadem Atakent hastanesinde tedavi görüyorum. Doktorum da Turgut Aydın. Senin doktorun bir sonraki transfer için ne kadar beklemeyi uygun gördü canım.

Bende iki tane dondurulmuş var sadece. Biri 4bb, diğeri earlyblast. Ben o yüzden bir daha yumurta toplatacağım bitanem.
Canım kalitenin çok alakası yok sanırım. Benim de 3bb'ydi. Şuan tuttu ve hamileyim. İnşallah güzel de devam eder. İyi düşün sadece

Canım bende opu sonrası 5.günde regl olmuştum. Regle başladık ve 18.gün transferim oldu.

Bence de bir sor çünkü ister istemez kürtaj sırasında rahim yoruluyor. Ben de ilk transferde tek embriyo konuldu 7 haftalıkken kalbi durdu onu kaybettim. 6 ay sonra 2 embriyo transfer edildi onlardan da birinin 7 haftalık kalbi durdu kızımı doğurdum. Bu sefer 3 dönmüş embriyo vardı biri çözülürken bozuldu ikisini transfer ettiler. Çok şükür ikisi de tuttu. Hiç ümidini kesme pes etme tamam mı. Hep anne olacağını bil. İlki tuttu diğerleri de tutar rahmin kabul ediyor bak o çok önemli demişti ben ilk bebeğimi kaybedince

Herkese merhaba bu süreçte nasıl beslendiğinizi merak ediyorum. Mide bulantısından peynir ekmek ve meyve dışında bir şey pek yiyemiyorum ayrıca evde genelde hareketsizim. Ee sonuç olarak 1 kilo almışım herkes ilk aylarda kilo verdiğini söylüyor. 1.72 boyum transfer öncesi kilom 63 şuanda da 64 olmuşum.

Vala ben 66yla hamile kaldım hala 63 kiloyum yeni yeni daha az tiksiniyorum inşallah komple geçer ama benim Bi de 2 yaşında kızım var pek durmuyorum

Anladım canım inşallah oradadır da doktor görememiştir nasip kısmet Allah’ın işine belli olmaz. Ben 5+7 duydum birini birini de 6+3 de duydum. Verilen tarihlerden önce duydum hep ben hastanelik oldum 2 sefer de öylesi duydum yoksa benim kalp duyma randevum 7 temmuzda hala günü var yani

Benim de 7+1’de kalbi durmuş. Soracağım canım ne zaman olduğu değil doğru zamanda yapılması önemli. İlk transferde gebelik elde etmiş olmayı ben de çok önemsiyorum bir kez hamile kaldıysam bir daha kalabilirim. Bu beni teselli ediyor açıkçası. Hemen hemen her kadının hayatında yaşadığı bir düşük öyküsü var. Çevremde normal yolla hamile kalıp ilk gebeliğinde düşük yapan çok tanıdığım arkadaşım var. 2 adet düşüğe kadar normal kabul ediliyor. Önemli olanın hamile kalabilmek olduğunu düşünüyorum. Sonraki transferlerde senin ve diğer arkadaşlar gibi sağlıklı gebelik elde edeceğime inanıyorum canım. Yazdıkların motive edici teşekkür ederim canım

Normal gebelik miydi tüp bebek mi canım. Ne kadar sonra tüp bebek denediniz.
Normal gebelikti canım. 6+5'deyken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doğum sancısıyla birlikte aşırı bir kanamam vardı, hatta burda konu bile açmıştım doktorum kürtaj önerdi ama ben evde kendim düşürmek istiyorum diye. Insanlarda evde düşürünce içeride parça kalabileceğinden, kürtajın korkulacak bir şey olmadığını yazmışlardı. ben de hem evde düşürürüp saatlerce doğum sancısı çekip üzerine bir de içerde parça kalma ihtimaline karşın kürtaj olabileceğim ihtimalini düşününce hemen hastanenin yolunu tutmuştum. Iyi ki de kendim düşürmeyi denemek yerine kürtaj olmuşum gerçekten o kürtaja nasıl girdim nasıl çıktım bilmiyorum. Eşimin dışarda gözünün yaşı kurumadan (korkmuş yazık) çıkmışım. Çıkınca sorduğum ilk soru "ağrım ve kanamam olmayacak değil mi" olmuştu. Doktorum da olmayağını söyledi ve öyle de oldu. Sadece çok hafif lekelenmelerim olmustu bir iki gün o kadar. Iki saat sonra da eve göndermişlerdi beni. Siz de korkmayın gerçekten çok basit bir işlem.

Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin canım çok emek veriyoruz emeklerimiz boşa çıkmasın hiçbirimizin inşallah

Teşekkür ederim canım. İçimi rahatlattı kürtajla ilgili yazdıkların. Sağlıkla doğurursun bebişini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…