Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ya
Aa uçuk ondan mıymış? Ben bi taziye yaşadım bu ara ona üzüldüm ondan oldu sanmıştım. Diğerleri olmadı ama bende
Doktor bana stresten de olmuş olabilir dedi asla uçuk kremi kullanmayın Kızlar doktor bana kullanma dedi bu dönemde kendiliğinden geçer dedi nıvea dudak nemlendiricilerş oluyor ya ondan kullan dedi ondan sıkıntı olmaz dedi

Ben de öyle yapıyorum ne olur ne olmaz dedim kullanmadım. İyi bari doğru yapmışım

Yeni pozitifi gören hanımlar baş ağrısıyla nasıl baş ediyorsunuz. Gebelikte en büyük korkumdu çünkü migren ataklarım çok oluyor benim. Dün akşamdan beri var ama arada azalıyor arada artıyor.

Yeni pozitifi gören hanımlar baş ağrısıyla nasıl baş ediyorsunuz. Gebelikte en büyük korkumdu çünkü migren ataklarım çok oluyor benim. Dün akşamdan beri var ama arada azalıyor arada artıyor.
Sıfır hiç başım aprımadı benim canım uyumaya çalış bence uykunu güzelce al iyi gelebilir sadece tavsiye

Ben henüz o ilaçlara başlamadan böyleysem vay halime diyorum çekiliyorum kenara

AA neden acaba ben biraz kullanmıştım 1-2 gün ama yumurta toplanmadan önce artık olmam inşallah uçuk çok sinir bozucu haftalarca geçmiyor lekesi bıktım da

Ay benim de çok ağrır basım ilaç çok kullanılmadığını bildiğim için şimdiden mentol taşlarımı stokladım . Buzlukta buzlar var basımın arka tarafına ağrıyan yerlerine onlardan koydum geçen çok ağrıdığında

AA neden acaba ben biraz kullanmıştım 1-2 gün ama yumurta toplanmadan önce artık olmam inşallah uçuk çok sinir bozucu haftalarca geçmiyor lekesi bıktım da
Kremin içinde ki bir etken maddesi sebebi ile bence uçuk bende de uzun süredir çıkmamıştı gece yattım kaşıntı kızarıklık bile yoktu sabah bir kalktım silikon yaptırmış gibş dudaklarım üstte 2 yerde altta 2 yerde toplam 4 tane inşallah çabuk geçer

Sarı renkli meyve sebze yemeye çalış canım bol bol yaraların iyileşmesine fayda sağlıyormuş ve C vitamini olan şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…