- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.401
Doktor bana stresten de olmuş olabilir dedi asla uçuk kremi kullanmayın Kızlar doktor bana kullanma dedi bu dönemde kendiliğinden geçer dedi nıvea dudak nemlendiricilerş oluyor ya ondan kullan dedi ondan sıkıntı olmaz dediAa uçuk ondan mıymış? Ben bi taziye yaşadım bu ara ona üzüldüm ondan oldu sanmıştım. Diğerleri olmadı ama bende
Ben de öyle yapıyorum ne olur ne olmaz dedim kullanmadım. İyi bari doğru yapmışımYa
Doktor bana stresten de olmuş olabilir dedi asla uçuk kremi kullanmayın Kızlar doktor bana kullanma dedi bu dönemde kendiliğinden geçer dedi nıvea dudak nemlendiricilerş oluyor ya ondan kullan dedi ondan sıkıntı olmaz dedi
Sıfır hiç başım aprımadı benim canım uyumaya çalış bence uykunu güzelce al iyi gelebilir sadece tavsiyeYeni pozitifi gören hanımlar baş ağrısıyla nasıl baş ediyorsunuz. Gebelikte en büyük korkumdu çünkü migren ataklarım çok oluyor benim. Dün akşamdan beri var ama arada azalıyor arada artıyor.
Benim de ilk kez ağrıyor şuan hafif çok şükür artmaz umarım. Sağol canım inş uyuyabilirim.Sıfır hiç başım aprımadı benim canım uyumaya çalış bence uykunu güzelce al iyi gelebilir sadece tavsiye
Ben henüz o ilaçlara başlamadan böyleysem vay halime diyorum çekiliyorum kenaraBenimde dudaklarımın tamamı uçuk oldu ama bence ilaçtan değil gebelik habercisi yani direncimiz düşüyor. Estrofemin 7.kutusunu kullanıyorum günde 4 tane alıyorum mesele ama bende pek yan etki yapmadı. Ama progestanın yan etkilerini görüyorum.
AA neden acaba ben biraz kullanmıştım 1-2 gün ama yumurta toplanmadan önce artık olmam inşallah uçuk çok sinir bozucu haftalarca geçmiyor lekesi bıktım daYa
Doktor bana stresten de olmuş olabilir dedi asla uçuk kremi kullanmayın Kızlar doktor bana kullanma dedi bu dönemde kendiliğinden geçer dedi nıvea dudak nemlendiricilerş oluyor ya ondan kullan dedi ondan sıkıntı olmaz dedi
Ay benim de çok ağrır basım ilaç çok kullanılmadığını bildiğim için şimdiden mentol taşlarımı stokladım . Buzlukta buzlar var basımın arka tarafına ağrıyan yerlerine onlardan koydum geçen çok ağrıdığındaYeni pozitifi gören hanımlar baş ağrısıyla nasıl baş ediyorsunuz. Gebelikte en büyük korkumdu çünkü migren ataklarım çok oluyor benim. Dün akşamdan beri var ama arada azalıyor arada artıyor.
Kremin içinde ki bir etken maddesi sebebi ile bence uçuk bende de uzun süredir çıkmamıştı gece yattım kaşıntı kızarıklık bile yoktu sabah bir kalktım silikon yaptırmış gibş dudaklarım üstte 2 yerde altta 2 yerde toplam 4 taneAA neden acaba ben biraz kullanmıştım 1-2 gün ama yumurta toplanmadan önce artık olmam inşallah uçuk çok sinir bozucu haftalarca geçmiyor lekesi bıktım da
Sarı renkli meyve sebze yemeye çalış canım bol bol yaraların iyileşmesine fayda sağlıyormuş ve C vitamini olan şeylerKremin içinde ki bir etken maddesi sebebi ile bence uçuk bende de uzun süredir çıkmamıştı gece yattım kaşıntı kızarıklık bile yoktu sabah bir kalktım silikon yaptırmış gibş dudaklarım üstte 2 yerde altta 2 yerde toplam 4 taneinşallah çabuk geçer
Ben de mentol taşı alayım bari sağol canım çok iyi oldu.Ay benim de çok ağrır basım ilaç çok kullanılmadığını bildiğim için şimdiden mentol taşlarımı stokladım . Buzlukta buzlar var basımın arka tarafına ağrıyan yerlerine onlardan koydum geçen çok ağrıdığında
Hiç korkmayın bizim de sebepsiz infertilite ve pozitif gördüm ben de regl sancısı hissetmiştimHerkese merhabalar, 12sinde dondurulmus transfer yapildi. Oncesinde 2 basarisiz asilama deneyimimiz var. Sebepsiz infertilite yumurta sperm veya rahimde herhangi bir sey yok. Karnim cok agriyor korkuyorum
Bende öyle bir şey hiç olmadı bir aydır kullanıyorum bir doktorunuzu arayın istersenizKızlar bu estrofem sizde de nefes darlığı yaptı mı? Günde 3 kullanıyordum yarından itibaren 4 olcak. Bugün hep nefes nefeseydim. Sanki kendimi nefes almak için zorluyorum.
Test gününe kadar idrar testi bile yapmayın bence. Ben öyle yaptım. Sonrasında sürekli yol yükselir mi düşük mü diye kaygı oranı çok artıyor.Umarim oyledir, tesekkur ederim. Test gunune kadar sabir :)
Çok güzel masallah masallahKızlar Bugün tekrar kan test verdim 670 çıktı şükrolsunTüm bekleyenler pozitif görür inşallah
Hadi gözün aydın darısı bütün isteyenlerin başınaKızlar Bugün tekrar kan test verdim 670 çıktı şükrolsunTüm bekleyenler pozitif görür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?