Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Yok canım lekelenme oluyo çoğu kişi de moralini hiç bozma değerin artışından anlarsin zaten dış gebelik mi diye korkma hic bence doktoru dinle bakalım nolck

Oyy kıyamam gördün mü keseyi maşallah sana takvimde çok yakışmış darısı kalp atışlarına yarın bende gorcem inşallah rahatliyim göreyim de ya

Yok canım lekelenme oluyo çoğu kişi de moralini hiç bozma değerin artışından anlarsin zaten dış gebelik mi diye korkma hic bence doktoru dinle bakalım nolck
Bugun tekrar.kan testi olcam belli olur di mi artmiyomuymus oyle bisi olunca dun kirmizi geldi bayagda coktu smdide sol kasik agriyo bu sabah yine kahvernegiye donduk ne bicim sey anlamadm artik takmicam ama derdini verecekse sabrinida verir Allah. Taksamda ne degisir ki ins yerlesme kanamasidir diyorum dua ediyorum elimden daha baskasi gelmiyor

İnşallah canım sen stres yapma. Rabbim yeter ki ol desin. 5i göstersen rabbim devamını da nasip etsin inşallah
Cok sagol arkadasim send ekeseyi gormussun o kdr sevindim ki Allah kalp atislarinida gostersin insallah sagsalim kucagina almayida. Bu grup ugurlu bence hep guzel sonuclar alalim boyle

Canım transfer gununu de sayıyor musun 1.gun diye ,bu kaçıncı gun degerındı ,ilk kanda mı yPtırdın idrar testı yapmısmıydın

Yok canim, transfer ertesini 1. Gün saydim. 10. Gün degerim, o güne kadar hic evde test yapmadim. Kan sonucunu beklerken yaptım, silik çıktı

Zaten saglikliysa seninledir bir hafta süren var lekelenmesj olanlarda ztn progestan kesck bı sure sonra emin ol ins yükselsin değerin çok çok aynı yerde aynı saatte yaptir kesin

Günaydın bu tutunma kanaması olmayanda hamile olan varmı 5.gün embriyosu 48saatte tutunurmuş ben hiç bişey hissetmiyorum henüz

Yok canim, transfer ertesini 1. Gün saydim. 10. Gün degerim, o güne kadar hic evde test yapmadim. Kan sonucunu beklerken yaptım, silik çıktı
Bulamadım yahu kaç çıkmış değerin kız ne güzel haberler peşpeşe inşallah kucağınıza da alalım sagsalim

Günaydın bu tutunma kanaması olmayanda hamile olan varmı 5.gün embriyosu 48saatte tutunurmuş ben hiç bişey hissetmiyorum henüz
Benim hiç olmadı şükür leke dahi gelmedi klinik pembe lekelenme olck dedi olmadı yani 5. Gun tek embriyo benim de olmaması daha iyi zaten dedi doktorum olmuyo diye üzülmüştüm bnde

Benim hiç olmadı şükür leke dahi gelmedi klinik pembe lekelenme olck dedi olmadı yani 5. Gun tek embriyo benim de olmaması daha iyi zaten dedi doktorum olmuyo diye üzülmüştüm bnde
Yaaa gerçektenmi Bende bi şüphe ettim kendimden hiç bişey hissetmedin mi ağrı kasılma falan.ya dün transferden önce hemşire şu olursa normal bu olursa normal diye sayınca ben kendimden şüphe ettim şimdi belki daha çok erken 24saat bile dolmadı ama ilk defa birlikte uyuduk

Zaten saglikliysa seninledir bir hafta süren var lekelenmesj olanlarda ztn progestan kesck bı sure sonra emin ol ins yükselsin değerin çok çok aynı yerde aynı saatte yaptir kesin
Aynen bitanem oylr yaotircam bu aksam 22 bucu k23 gibi gidicem. Sol yumurtaliktada bu sanahtan beri asiri bi agri basladi bu agrilar normal mi acaba

Ay ne guzel keske bnd hissetmesem cnm benimde.2 tane 5.gun embriyosu kondu gecen pazartesi ilk 5 gun hicbisi yoktu 6.gun kanama basladi bugun 8. Gun . Ama genelde kimsede kanama olmuyo bnd keske olmasa diye bakiyodum emin ol kanama iyi bisey degil ins bebisin tutunur cogu insan hicbisi hissetmeden hamile kalio ztn pozitif dusun arkadasm inan kanama olayi mahvetti beni cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…