Canim benim degerim 9. Gunde 142. 8 gun normal gebelik idrar testi cook silikti. Hatta jinekolog bir arkadasim yok dedi uzulme. Ben de kadinlar kulubunden iyi mi bilcen dedim.İdrar kaçın ustunu pozıtıf gostrrıyo ki
Canim benim degerim 9. Gunde 142. 8 gun normal gebelik idrar testi cook silikti. Hatta jinekolog bir arkadasim yok dedi uzulme. Ben de kadinlar kulubunden iyi mi bilcen dedim.6. Haftaya kadar kadinlar kulubu
20 nin üstünü falan gosterıyo muhtemelen idrarCanim benim degerim 9. Gunde 142. 8 gun normal gebelik idrar testi cook silikti. Hatta jinekolog bir arkadasim yok dedi uzulme. Ben de kadinlar kulubunden iyi mi bilcen dedim.6. Haftaya kadar kadinlar kulubu
Yok canım lekelenme oluyo çoğu kişi de moralini hiç bozma değerin artışından anlarsin zaten dış gebelik mi diye korkma hic bence doktoru dinle bakalım nolckAradim kuzum diyoki aspirini birak prolutex progestan iceren igneyi sdc aksam yapiyodum sabah aksam yap dedi . Ama kimsede bunlar olabilen seyler yazmadi cok moralim bozuk esim tesf almisti predictor yaptim silik cizgi cikti belli ki gebelik devam ediyor ama boyle bi gebelik normal mi ondan hic emin degilim dis gebeliklerde fln olur boyle seyler korku basti ve aramizda hic bunu yasayan yok arkadasim cok uzgunum
Oyy kıyamam gördün mü keseyi maşallah sana takvimde çok yakışmışCanım biz bugün yani saate bakarsak dün keseyi gördük o kadar tarif edilemez bir duygu ki anlatamamdoktorum 15 gün sonra da kalp atisini duymak icin çağırdı yani bayram ertesi. Eşimle birlikte ultrason resmine bakıp duruyoruz bu mu şimdi tıpkı fasulye gibi diyor eşim. Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek ramazan ayı hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olsun göbişler bebislerle dolsun inşallah
Bugun tekrar.kan testi olcam belli olur di mi artmiyomuymus oyle bisi olunca dun kirmizi geldi bayagda coktu smdide sol kasik agriyo bu sabah yine kahvernegiye donduk ne bicim sey anlamadm artik takmicam ama derdini verecekse sabrinida verir Allah. Taksamda ne degisir ki ins yerlesme kanamasidir diyorum dua ediyorum elimden daha baskasi gelmiyorYok canım lekelenme oluyo çoğu kişi de moralini hiç bozma değerin artışından anlarsin zaten dış gebelik mi diye korkma hic bence doktoru dinle bakalım nolck
Olabilir valla 2 embriyo konuldu. Hayirlisi bakalim heyecannnn
Cok sagol arkadasim send ekeseyi gormussun o kdr sevindim ki Allah kalp atislarinida gostersin insallah sagsalim kucagina almayida. Bu grup ugurlu bence hep guzel sonuclar alalim boyleİnşallah canım sen stres yapma. Rabbim yeter ki ol desin. 5i göstersen rabbim devamını da nasip etsin inşallah
Idrarda gozuktuyse kanda kesin cikar canim stres yapma kacinci gunduInşallah cnm idrarda gördüm ama açıkçası kandan korkuyorum
Canım transfer gununu de sayıyor musun 1.gun diye ,bu kaçıncı gun degerındı ,ilk kanda mı yPtırdın idrar testı yapmısmıydın
Inşallah cnm 12. Gün bugün test günüm 2 gün sonra 14 gün vermişlerdi bana ama daha fazla dayanamadım artkIdrarda gozuktuyse kanda kesin cikar canim stres yapma kacinci gundu
Zaten saglikliysa seninledir bir hafta süren var lekelenmesj olanlarda ztn progestan kesck bı sure sonra emin ol ins yükselsin değerin çok çok aynı yerde aynı saatte yaptir kesinBugun tekrar.kan testi olcam belli olur di mi artmiyomuymus oyle bisi olunca dun kirmizi geldi bayagda coktu smdide sol kasik agriyo bu sabah yine kahvernegiye donduk ne bicim sey anlamadm artik takmicam ama derdini verecekse sabrinida verir Allah. Taksamda ne degisir ki ins yerlesme kanamasidir diyorum dua ediyorum elimden daha baskasi gelmiyor
Bulamadım yahu kaç çıkmış değerin kız ne güzel haberler peşpeşe inşallah kucağınıza da alalım sagsalimYok canim, transfer ertesini 1. Gün saydim. 10. Gün degerim, o güne kadar hic evde test yapmadim. Kan sonucunu beklerken yaptım, silik çıktı
Benim hiç olmadı şükür leke dahi gelmedi klinik pembe lekelenme olck dedi olmadı yani 5. Gun tek embriyo benim de olmaması daha iyi zaten dedi doktorum olmuyo diye üzülmüştüm bndeGünaydın bu tutunma kanaması olmayanda hamile olan varmı 5.gün embriyosu 48saatte tutunurmuş ben hiç bişey hissetmiyorum henüz
Yaaa gerçektenmiBenim hiç olmadı şükür leke dahi gelmedi klinik pembe lekelenme olck dedi olmadı yani 5. Gun tek embriyo benim de olmaması daha iyi zaten dedi doktorum olmuyo diye üzülmüştüm bnde
Aynen bitanem oylr yaotircam bu aksam 22 bucu k23 gibi gidicem. Sol yumurtaliktada bu sanahtan beri asiri bi agri basladi bu agrilar normal mi acabaZaten saglikliysa seninledir bir hafta süren var lekelenmesj olanlarda ztn progestan kesck bı sure sonra emin ol ins yükselsin değerin çok çok aynı yerde aynı saatte yaptir kesin
Yine sabirliymissin iyi dayanmmsn kesin cikar ztn yaptirirsan guzel sonuclar alcaksn eminim cnm hadi hayrli olsunInşallah cnm 12. Gün bugün test günüm 2 gün sonra 14 gün vermişlerdi bana ama daha fazla dayanamadım artk
Ay ne guzel keske bnd hissetmesem cnm benimde.2 tane 5.gun embriyosu kondu gecen pazartesi ilk 5 gun hicbisi yoktu 6.gun kanama basladi bugun 8. Gun . Ama genelde kimsede kanama olmuyo bnd keske olmasa diye bakiyodum emin ol kanama iyi bisey degil ins bebisin tutunur cogu insan hicbisi hissetmeden hamile kalio ztn pozitif dusun arkadasm inan kanama olayi mahvetti beni cok uzuluyorumGünaydın bu tutunma kanaması olmayanda hamile olan varmı 5.gün embriyosu 48saatte tutunurmuş ben hiç bişey hissetmiyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?