- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 42
Canım tabikide dualarımız seninle. Rabbim ol der ve olur. 1 tane olsun kaliteli olsun. Kucağını doldursun inşkızlarr iğnenin 8. günündeyim 4 tanecik yumurtam varmıs ama daha tam büyümediler 11-8 arasında degısıyor boyutlar. opu ne zaman olacak hıc bılmıyorum.ınsallah yumurtalarım kalıtelı olur dua istyorum sızden
Evet Canim hayırlısıyla keseyi görürsem bayramdan sonrada kalp atışı duyarım insNe güzel canim darisi basimizabana bi 10 gün sonra dedi doktorum. Belki iki kese görürsün kalp atışı keseden sonra oluyor di mi? Hayirlisiyla ben de görürüm insallah o günleri
Inşallah cnm idrarda gördüm ama açıkçası kandan korkuyorumİnşallah pozitif çıkar .
idrarda daha geç çıktığını söylüyorlar hep, idrarda gördüysen kanda da pozitiftir bence :)Inşallah cnm idrarda gördüm ama açıkçası kandan korkuyorum
Amin canım heekesle beraber inşallahCanım tabikide dualarımız seninle. Rabbim ol der ve olur. 1 tane olsun kaliteli olsun. Kucağını doldursun inş
Inşallah cnm bi öğreneyim göbek atcam burdaidrarda daha geç çıktığını söylüyorlar hep, idrarda gördüysen kanda da pozitiftir bence :)
Inşallah cnm idrarda gördüm ama açıkçası kandan korkuyorum
Ah kuzim olsunda stresli olsun varsin. Az once kipkirmizi kanamam oldu ins duruyodur artik cok yiprandigimi hissediyorumKız o çocuk stresli olsun sorarım sana
Canim butun dualarim sennle benmde 4 tane vardi stres olma buyurler hersy guzel olcak allahin izniylekızlarr iğnenin 8. günündeyim 4 tanecik yumurtam varmıs ama daha tam büyümediler 11-8 arasında degısıyor boyutlar. opu ne zaman olacak hıc bılmıyorum.ınsallah yumurtalarım kalıtelı olur dua istyorum sızden
Canım biz bugün yani saate bakarsak dün keseyi gördük o kadar tarif edilemez bir duygu ki anlatamamKizlar perşembe günü icin kese görmeye çağırdılar. Sizde durumlar nasıl icimizde ilk kese görenler kalp atışı duyanlar kimler
İnşallah canım sen stres yapma. Rabbim yeter ki ol desin. 5i göstersen rabbim devamını da nasip etsin inşallahAh kuzim olsunda stresli olsun varsin. Az once kipkirmizi kanamam oldu ins duruyodur artik cok yiprandigimi hissediyorum
Merhaba inşalah hayırlısıyla Allah hepimizin gönlüne göre verir bende bu gün başladım tup bebek tedavisine benim Dr da bana gonel f 9000 verdi ama ben yanlışlıkla 2 doz uyguladım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı ola biliriimi tedeavimi etkileri şimdiden çok teşekkür ederimMerhabalar bende bugün başladım tedaviye ilk olacak benim de . Gonal f 225 mg ile başladım bende
İdrar kaçın ustunu pozıtıf gostrrıyo kiBen dun kahvernegi lekelenmem olunca 6.gun test yaptim idrarda.cikmadi kanda pozitif bugun predictorde de pozitif cnm
Dr unu arayıp sor canım benceMerhaba inşalah hayırlısıyla Allah hepimizin gönlüne göre verir bende bu gün başladım tup bebek tedavisine benim Dr da bana gonel f 9000 verdi ama ben yanlışlıkla 2 doz uyguladım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı ola biliriimi tedeavimi etkileri şimdiden çok teşekkür ederim
Amin canım aminn ,kese transferın kacıncı gunu gorunuyor? Tekmiydi çift embrıyomuydu ? Kaç kese varCanım biz bugün yani saate bakarsak dün keseyi gördük o kadar tarif edilemez bir duygu ki anlatamamdoktorum 15 gün sonra da kalp atisini duymak icin çağırdı yani bayram ertesi. Eşimle birlikte ultrason resmine bakıp duruyoruz bu mu şimdi tıpkı fasulye gibi diyor eşim. Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek ramazan ayı hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olsun göbişler bebislerle dolsun inşallah
Ben de yeni adetler cikariyorum. Normalde yataktan kazinirim saat calinca. Simdi 5.30 da uyandim uyku tutmuyorKızlarım gunaydın ,jel saatim de ☺,hal ve hareketlerınıze 12 gun boyunca dıkkat mı edıyorsunuz , ben artıkcogu seyı yapıyorum unutuyorum dıkkat etmeyi ,gece hızlı saga sola donme ,bazen egilme vs
Uyanır uyanmaz da buraya gırıyorsun demiBen de yeni adetler cikariyorum. Normalde yataktan kazinirim saat calinca. Simdi 5.30 da uyandim uyku tutmuyor
Ben cok dikkat etmiyorum sanirim. Zaten cok yogun calisiyorum. Is yerinde unutuyorum cogu zaman herseyi yapiyorum. 10 gunum bugun.
Canım transfer gununu de sayıyor musun 1.gun diye ,bu kaçıncı gun degerındı ,ilk kanda mı yPtırdın idrar testı yapmısmıydınKizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Tabi burasi ve sizler olmasa ne yaparimUyanır uyanmaz da buraya gırıyorsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?