Kızlar 6.gundeyım normal idrar testı yapsam cıkar mı ki
Bana da doktor 9. Gunu istedi. 5. Gun embriyosu. 9 u bekledim ben deMerhaba arkadaşlar ben de 23 Mayısta 5.gün embriyosu ile tek transfer oldum, test günümü 31Mayısa verdi doktorum, 8.günüme denk geliyor,burda bakıyorum genelde 10-12.güne vermiş doktorlar. Değişiyor mu bu durum gerçi 8.gün varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah öyle olur hepimiz mutlu haberleri alırız
Yazdiklarin icin cok tesekkurederim arkadasim. Artik biraz akisina birakmaya karar verdim. Esimlede uzun uzun komustuk sakin ol biraz dedi stres yapma. Suan hamile oldugunu ogrendin ve belliki bi yerlesme kanamasi bu diyo. Ama surerse aksi bisi olursa zaten ogrenicez asil test gunun 1 hazirandi o gunu beklicez hersey olabilir ama guzel dusuncez dedi. Sanirim hakli guzel dusunmek lazim oyle yapmaya calisicam artik sonucta gebe kalmisim belki bu da yerlesmeyle alakalidir aspirinide kestim bakalm hayirlisi ay kendimi teselli ediyorum resmendış gebeliği kanamadan ayırt etmek mümkün degıl canım. korkma nolur. ben dıs gebelıkde gecırdım kımyasalda yerlesme kanamasıda. hepsınde kahve akıntı geldı leke geldı. kimyasaldada dıs gebelıktede koyu kahve ve vişne çürügü kanama oldu. yerlesme de de acık kahve ve pembemsı lekeler gelmıstı. nolur umudunu kayetme henuz cok erken senın ıcın. sabırlı olman gerek. normal gebelıkte dokuz ay kanaması olan var. o yuzden ne umutlan ne de umutsuzluga kapıl bol dua arkadasım. gönlünce olsun hersey
Ay anlayışlı doktor bana denk gelmezcanim.
Ben dun kahvernegi lekelenmem olunca 6.gun test yaptim idrarda.cikmadi kanda pozitif bugun predictorde de pozitif cnmBana da doktor 9. Gunu istedi. 5. Gun embriyosu. 9 u bekledim ben de
canımsın cok ıyı edıyorsun evet 1 hazıranda inşallah güzel gelişmeler olacak.Yazdiklarin icin cok tesekkurederim arkadasim. Artik biraz akisina birakmaya karar verdim. Esimlede uzun uzun komustuk sakin ol biraz dedi stres yapma. Suan hamile oldugunu ogrendin ve belliki bi yerlesme kanamasi bu diyo. Ama surerse aksi bisi olursa zaten ogrenicez asil test gunun 1 hazirandi o gunu beklicez hersey olabilir ama guzel dusuncez dedi. Sanirim hakli guzel dusunmek lazim oyle yapmaya calisicam artik sonucta gebe kalmisim belki bu da yerlesmeyle alakalidir aspirinide kestim bakalm hayirlisi ay kendimi teselli ediyorum resmen
sabah görüştüğümde hastanenin sorduğu şartları sağlıyoruz bi aksilik çıkmazsa canım rahim filmi de çektirmiştim zamanındaBunlar bizim hazırladıklarımız canm ama her hastanınki farklı özel durumlar olabiliyor. biz 3 yıl evlilik şartını sağlamıuorduk ama benim yumurta rezervi düşüktü rapor çıktı. Bi de rahim filmini hemen çektir onun randevusu reglin 1. Ya da 2. Günü alınıyor. Ama işlem reglen sonra 8. Ya da 10. Gün ilişki perhizi falan veriliyor.
Kız o çocuk stresli olsun sorarım sanaYazdiklarin icin cok tesekkurederim arkadasim. Artik biraz akisina birakmaya karar verdim. Esimlede uzun uzun komustuk sakin ol biraz dedi stres yapma. Suan hamile oldugunu ogrendin ve belliki bi yerlesme kanamasi bu diyo. Ama surerse aksi bisi olursa zaten ogrenicez asil test gunun 1 hazirandi o gunu beklicez hersey olabilir ama guzel dusuncez dedi. Sanirim hakli guzel dusunmek lazim oyle yapmaya calisicam artik sonucta gebe kalmisim belki bu da yerlesmeyle alakalidir aspirinide kestim bakalm hayirlisi ay kendimi teselli ediyorum resmen
Arkadaşlar test günüm perşembe günü 14. Gün yani ama ben yarın 12. Gün kan testi yaptıracam inşallah bana dua edin de güzel Bi değer çıksın
ahahahhahaKız o çocuk stresli olsun sorarım sana
Canım rabbim yardımcın olsun ramazan ayında yüzünü güldürsün inşallahArkadaşlar test günüm perşembe günü 14. Gün yani ama ben yarın 12. Gün kan testi yaptıracam inşallah bana dua edin de güzel Bi değer çıksın
Inşallah cnm çifte bayram ederizInsallah canim, cok guzel bi deger cikicak insallah bayram hediyesi
ne güzel yaa Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah o duyguları bize de yaşamak nasip olurKizlar perşembe günü icin kese görmeye çağırdılar. Sizde durumlar nasıl icimizde ilk kese görenler kalp atışı duyanlar kimler
Kizlar perşembe günü icin kese görmeye çağırdılar. Sizde durumlar nasıl icimizde ilk kese görenler kalp atışı duyanlar kimler
Inşallah cnm hepimizin güler inşallahCanım rabbim yardımcın olsun ramazan ayında yüzünü güldürsün inşallah
kızlarr iğnenin 8. günündeyim 4 tanecik yumurtam varmıs ama daha tam büyümediler 11-8 arasında degısıyor boyutlar. opu ne zaman olacak hıc bılmıyorum.ınsallah yumurtalarım kalıtelı olur dua istyorum sızden
İnşallah pozitif çıkar .Arkadaşlar test günüm perşembe günü 14. Gün yani ama ben yarın 12. Gün kan testi yaptıracam inşallah bana dua edin de güzel Bi değer çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?