Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bana da doktor 9. Gunu istedi. 5. Gun embriyosu. 9 u bekledim ben de

Yazdiklarin icin cok tesekkurederim arkadasim. Artik biraz akisina birakmaya karar verdim. Esimlede uzun uzun komustuk sakin ol biraz dedi stres yapma. Suan hamile oldugunu ogrendin ve belliki bi yerlesme kanamasi bu diyo. Ama surerse aksi bisi olursa zaten ogrenicez asil test gunun 1 hazirandi o gunu beklicez hersey olabilir ama guzel dusuncez dedi. Sanirim hakli guzel dusunmek lazim oyle yapmaya calisicam artik sonucta gebe kalmisim belki bu da yerlesmeyle alakalidir aspirinide kestim bakalm hayirlisi ay kendimi teselli ediyorum resmen

Ay anlayışlı doktor bana denk gelmez canim.

Ben ilk denememde pozitif haberini aldıktan 4 gün sonra gitmiştim kadın doğuma, hem de şehrimdeki en kalabalık devlet hastanesine gittim. Başta doktor mırın kırın eder gibi oldu ama sonra ben başından ayrılmayınca yazmak durumunda kaldı ben 3 kutu almıştım, aldıklarımı kullanamadım boş gebelikten kürtaj olmak durumunda kaldım ama inş bu denememde kullanacağım. Yani yeter ki yardımcı olmak istesinler yapabiliyorlar..

canımsın cok ıyı edıyorsun evet 1 hazıranda inşallah güzel gelişmeler olacak.

sabah görüştüğümde hastanenin sorduğu şartları sağlıyoruz bi aksilik çıkmazsa canım rahim filmi de çektirmiştim zamanında

Kız o çocuk stresli olsun sorarım sana

Kizlar perşembe günü icin kese görmeye çağırdılar. Sizde durumlar nasıl icimizde ilk kese görenler kalp atışı duyanlar kimler

Ne güzel canim darisi basimiza bana bi 10 gün sonra dedi doktorum. Belki iki kese görürsün kalp atışı keseden sonra oluyor di mi? Hayirlisiyla ben de görürüm insallah o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…