Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bence anlayışlı olurlar. Çıkarır diye düşünüyorum canım.

Şimdi de bızım canım çekti nolcak
Eyvah eyvah. Sayende baya kişi ananası bıraktı canım ondan iyi ki çekmiş dedim. Laf lafı açtı iyi oldu. Bu arada da unuttum isteğimi ben. Iki üç kaşık muhallebi yiyin. Benim kararım o yönde belki bir top dondurma. Tarçını da koklasam yeter sanki

Hahaha kesinlikle ama canım cok ananas cektı benım ,cok ta severım haa ,neyse yıyecek konusmayalım barı aramızda hamıleler var canları ceker

dış gebeliği kanamadan ayırt etmek mümkün degıl canım. korkma nolur. ben dıs gebelıkde gecırdım kımyasalda yerlesme kanamasıda. hepsınde kahve akıntı geldı leke geldı. kimyasaldada dıs gebelıktede koyu kahve ve vişne çürügü kanama oldu. yerlesme de de acık kahve ve pembemsı lekeler gelmıstı. nolur umudunu kayetme henuz cok erken senın ıcın. sabırlı olman gerek. normal gebelıkte dokuz ay kanaması olan var. o yuzden ne umutlan ne de umutsuzluga kapıl bol dua arkadasım. gönlünce olsun hersey

eşimin testleri var daha öncesinde de tedavi sürecinde yaptırdığımız tahlil sonuçları duruyor eğer sende varsa çok iyi olur yaptırabileceklerimi yarın hemen hallederim :)
Bunlar bizim hazırladıklarımız canm ama her hastanınki farklı özel durumlar olabiliyor. biz 3 yıl evlilik şartını sağlamıuorduk ama benim yumurta rezervi düşüktü rapor çıktı. Bi de rahim filmini hemen çektir onun randevusu reglin 1. Ya da 2. Günü alınıyor. Ama işlem reglen sonra 8. Ya da 10. Gün ilişki perhizi falan veriliyor.

Eklentiler

• IMG-20190527-WA0009.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…