- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Bende biraz baktım da eğer homesistein normalse gerek yok gibi ama doktora da bi soracağım teşekkür ederimforumda burda okumustum sonra makaleler okudum folat ve homosistein degerlerim
normal cikti sizin hucre icine kadar girebilen folik asit kullanmaniz gerekiyor benim gibi yani metil folat metil folat piyasada var ben aldim
Selam seninle aynı gün transfer olmuştuk ben dün gittim tüp bebek doktoruna çok şükür keseyi içinde bebeği kalbi gördü ama 5,5 haftalık dedi internetteki hesaplamaya göre dün 6+5 di ama bilemedim Salı kendi doktoruma gideceğim kalp atışı için o net söyler heralde ,bide karından mı duydunuz kalp atışını
Selam seninle aynı gün transfer olmuştuk ben dün gittim tüp bebek doktoruna çok şükür keseyi içinde bebeği kalbi gördü ama 5,5 haftalık dedi internetteki hesaplamaya göre dün 6+5 di ama bilemedim Salı kendi doktoruma gideceğim kalp atışı için o net söyler heralde ,bide karından mı duydunuz kalp atışını
ANladım canım sağol kimisi vajinal zararlı falan diyor ama doktorlar neden o riske girsin kiVajinal bakmadiysa tam haftasından küçük çıkabilir demisti bana doktorum
Tüp bebek doktorum hiç bakmıyor. Beklemeyi tercih ediyor. Belki ciddi durumlarda kullanıyordur bilmiyorum. Başka gittiğim dr da vajinal bakmayı pek tercih etmiyorum dedi. Zarardan değil gebeler genelde huzursuz hissediyor ve bazen kanama yapabiliyor o yüzden çok gerekli değilse kullanmayıp beklemeyi tercih ediyorum dedi.ANladım canım sağol kimisi vajinal zararlı falan diyor ama doktorlar neden o riske girsin ki
Kızlar göbeğimde iki tane damar belirginlermiş. Göğüste duydum burada ama göbekte duymamıştım. Baya morarmış zannettim önce korktum baktım ki damar bildiğin. Bir de ben de bu kadar göbek tüyü yoktu. Tüylenmiş ve kalınlanmış. Geçer mi bunlar.
Bebeğinin boyunu ölçtü mü peki cnm bende pazartesi tekrar gidicem bakalımKızlar günaydın.bugun kalp atışını duymaya gittim.bebegimi gordum ilk defa çok şükür ama kalp atisini duyamadik.Doktorum suan izinde baska bir doktor bakti.tekrar çarşamba gideceğim insallah duyarim
Yok canım iğne yapmıyorumİgne yapiyosan belki ignelerdendir kilyacim
0.35 cm canimBebeğinin boyunu ölçtü mü peki cnm bende pazartesi tekrar gidicem bakalım
Hmm benimde 4.1 mm di cnm0.35 cm canim
Tüp bebek doktoruma devam ediyorum canım. Ama geçen hafta başka bir dr daha gittim. Tüp bebek doktorumu bırakınca da onun yerine bir perinatolog bakacağım. Riskli grupta yer aldığım için. Yani evet her halükarda 2 doktor olacak.Kizlar sadece tek doktora mi gidiyorsunuz? Ben devlette bi doktora gidiyorum memnunum ama cok yogun ve tabi devlet olduğu icin istediğim zaman ulasamiyorum. Acaba özel muayenehanesi an bi doktora da gitsem mi ayni zamanda ne düşünüyorsunuz?
Evet canim okumuştum senin transfer 16 siydi dimiHmm benimde 4.1 mm di cnm
Evet cnm senin ne zamandıEvet canim okumuştum senin transfer 16 siydi dimi
Canım merhaba. Ikizlerimle 9uncu haftamizdayiz. 5 temmuzda randevum var. O zaman keseler tek mi ayrımı. Doktorum bilgilendirecek. Sen naptin ne durumdasın. Öğrendim mi keseler tek mi ayrı mi. Canım 12inci haftaya kadar tup bebek doktorumla devam edicem. Ama sonrasını bilmiyorum. Doktorum prof aslında takip ve dogumlarida yaptırıyo. Kararsızım sen hangi sehirdesin. Ankaradaki arkadaşlarımın riskli gebelik önerisi varsa fikir versin lutfenT Tuana 1892 canım nasıl gidiyor senin ? Gittin mi hiç muayeneye ? Bir de perinatolog a gitmeyi düşünüyor musun ?
21 mayıstı.Hadi bakalım canim pazartesi güzel haberi ilk senden bekliyorum insallah duyarız bu hafta bebislerimiziEvet cnm senin ne zamandı
Evet canım benim de ara ara gidiyoKızlar merhaba, 7+3teyim Gögüslerimdeki sızlama ve acı dünden bu yana kayboldu, böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?