Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ani hareketler yapmamaya çalış cnm oda artı bi etki ediyo baş dönmesine

arkadaslar konuyla ilgili degil ama yazilanlar paylasildikdan sonra nasil siliniyor bulamadim birtürlü

Canım benim ne yumurtada ne spermde bir sıkıntı yok zaten yumurtalarım 5. ve 6. güne kadar gidiyor sadece rahme yerleştirildiği zaman tutunma olmuyor

arkadaşlar benim geçen ay tüp bebek denemem başarısız olmuştu, şuan adetim biteli 10hün oldu, açık pembe birkaç damla şeklinde kanamam oldu dün, bugünde kahverengi akıntım olmuş, daha önceden gebe kaldığımda bu belirtileri yaşamıştım,şimdi acaba diyorum... idrar testi yapsam sonuç verir mi, hastane çok uzak kan vermem biraz zor... var mı başına böyle bir şey gelen ya da duyan? Allah’ım inşallah iyiye işarettir

Umudunu kırmak istemem benim de ilk negatif denemeden sonra adet olup bitikten sonra 10 gün kahve leke oldu hormonlar dengesizleşiuor ama inşallah hamilesindir hayırlısı olsun

Ah canım dikkat et kendine. En azından bir 10 hafta tamamlasın da ondan sonra gez Benim de yarın kese için gideceğim. Inşallah yerinde ve iyidir Bugün müthiş bir halsizlik var. Kafam bir tuhaf kazan gibi mi desem karıncalanıyor mu desem öyle değişik. Ve hiç su içesim yok çok tuhaf

Umudunu kırmak istemem benim de ilk negatif denemeden sonra adet olup bitikten sonra 10 gün kahve leke oldu hormonlar dengesizleşiuor ama inşallah hamilesindir hayırlısı olsun
İnşallah evet ben de düşündüm ilaçların etkisi olabilir diye ama bi umut işte, bakalım geçmezse yarin bi idrar testi yapmayı düşünüyorum

Hadi inşallah benimkinde yarın kalp atışı için , inşallah sağlıkla kucağınıza alırız yavrularımızı

evet artık çok daha dikkatli olmam lazım. senin noktacığı bir gör bakalım :)

ben de tam tersi damacanayı kafaya diksem yeridir çok susuyorum hep su içesim var.

Kızlar neler yapıyorsunuz ? Hepinizi özledim tabuyu. Mide bulantılarından telefona bile bakamaz oldum. Ne var ne yok ?

Kızlar ultrasonda tek kesede iki tane yolk sac kesesi görüldü doktor ikiz dedi çok heyecanliyim kalp atışı var gibi ama daha gelisiyolar bi 10 gün sonra gel bakalım dedi çok mutluyum anlatamam
Aaa tebrik ederim canım sağlıkla inşallah. Çift embriyo mu transfer edilmişti?

Kızlar neler yapıyorsunuz ? Hepinizi özledim tabuyu. Mide bulantılarından telefona bile bakamaz oldum. Ne var ne yok ?
Bende büyük bir değişim yok bir iyi bir kötü geçiyor günler. Bulantı vs. yaşamıyorum. Yorgun halsiz bıkkınım. Evde tıkılı kalmak etkili muhtemelen Bir şey yapacak gücüm de yok ama öyle işte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…