Aminnnn inşallahhAh inşallah bu sefer içim kıpır kıpır sanki olacakmış gibi hissediyorum. Önce sen sonraki ayda biz verelim güzel haberleri inşallah. Allah isteyen, bu yolda emek veren herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ani hareketler yapmamaya çalış cnm oda artı bi etki ediyo baş dönmesineCanim benim cok keskin belirtim yok. Haftasonu kahvalti yapmakta gecikince (saat 10) cok hafif midem bulabir gibi oldu. Artik sabah kahvaltiyi en gec 8 de yapmaya ozen gosteriyorum.
Benim sadece basim donuyor ayaga kalktigimda. Az once Servisten inip karsiya gecerken cok fena dondu. Dikkat etmem gerekiyor
İnşallah canım dualarım seninle hayırlı haberlerle gelBende yarın ikinci ultrasonuma gidiyorum kızlar ilkinde keseli ve içinde yolk kesesini görmüştük bakalım yarın hem bebeğimi hem kalp atışını duyarım inşallahbirbirimizi dualarda unutmayalım inşallah
Canım benim ne yumurtada ne spermde bir sıkıntı yok zaten yumurtalarım 5. ve 6. güne kadar gidiyor sadece rahme yerleştirildiği zaman tutunma olmuyorEmbrıyo ılk ıc gun annenın yumurta kalıtesınden dolayı gelısıyomus,3 ten sonra babanın spermı devreye gırıyomus diye okudum,bence ya mikrocip yontemıyle sectırın spermleri yada sperm dna hasar testı yaptırın, dr daha iyi bilirde bunları okumustum
Umudunu kırmak istemem benim de ilk negatif denemeden sonra adet olup bitikten sonra 10 gün kahve leke oldu hormonlar dengesizleşiuor ama inşallah hamilesindir hayırlısı olsunarkadaşlar benim geçen ay tüp bebek denemem başarısız olmuştu, şuan adetim biteli 10hün oldu, açık pembe birkaç damla şeklinde kanamam oldu dün, bugünde kahverengi akıntım olmuş, daha önceden gebe kaldığımda bu belirtileri yaşamıştım,şimdi acaba diyorum... idrar testi yapsam sonuç verir mi, hastane çok uzak kan vermem biraz zor... var mı başına böyle bir şey gelen ya da duyan? Allah’ım inşallah iyiye işarettir
Ah canım dikkat et kendine. En azından bir 10 hafta tamamlasın da ondan sonra gezbugun hep disaridaydim giremedim hic kkya
siz nasilsiniz benim kahve lekelenmem oluyor 2-3 gunde bir. bugun baya oldu ayakta kalmayi abarttim agactan dut topladim uzandim yuksege hemen uyariyi cakti bebeler dikkat etmem lazim.
bir de bende soyle bisi var acikmazsam heryer yolunda ama acikirsam midem bulaniyor. kalp atisi a son 3 gun meraktayiz durumlar nasil bakalim
Canım doktorlar ne diyor tutunma olmamasınaCanım benim ne yumurtada ne spermde bir sıkıntı yok zaten yumurtalarım 5. ve 6. güne kadar gidiyor sadece rahme yerleştirildiği zaman tutunma olmuyor
İnşallah evet ben de düşündüm ilaçların etkisi olabilir diye ama bi umut işte, bakalım geçmezse yarin bi idrar testi yapmayı düşünüyorumUmudunu kırmak istemem benim de ilk negatif denemeden sonra adet olup bitikten sonra 10 gün kahve leke oldu hormonlar dengesizleşiuor ama inşallah hamilesindir hayırlısı olsun
Hadi inşallah benimkinde yarın kalp atışı için , inşallah sağlıkla kucağınıza alırız yavrularımızıBende yarın ikinci ultrasonuma gidiyorum kızlar ilkinde keseli ve içinde yolk kesesini görmüştük bakalım yarın hem bebeğimi hem kalp atışını duyarım inşallahbirbirimizi dualarda unutmayalım inşallah
Ah canım dikkat et kendine. En azından bir 10 hafta tamamlasın da ondan sonra gezBenim de yarın kese için gideceğim. Inşallah yerinde ve iyidir Bugün müthiş bir halsizlik var. Kafam bir tuhaf kazan gibi mi desem karıncalanıyor mu desem öyle değişik. Ve hiç su içesim yok çok tuhaf
YAAA ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAHKızlar ultrasonda tek kesede iki tane yolk sac kesesi görüldü doktor ikiz dedi çok heyecanliyim kalp atışı var gibi ama daha gelisiyolar bi 10 gün sonra gel bakalım dedi çok mutluyum anlatamam
Kızlar ultrasonda tek kesede iki tane yolk sac kesesi görüldü doktor ikiz dedi çok heyecanliyim kalp atışı var gibi ama daha gelisiyolar bi 10 gün sonra gel bakalım dedi çok mutluyum anlatamam
AaaKızlar ultrasonda tek kesede iki tane yolk sac kesesi görüldü doktor ikiz dedi çok heyecanliyim kalp atışı var gibi ama daha gelisiyolar bi 10 gün sonra gel bakalım dedi çok mutluyum anlatamam
Bende büyük bir değişim yokKızlar neler yapıyorsunuz ? Hepinizi özledim tabuyu. Mide bulantılarından telefona bile bakamaz oldum. Ne var ne yok ?
Sağol cnm EvetYAAA ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH
TEK EMBRİYOMU KOYULMUŞTU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?