Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Merhaba,
Seninle iğnelere başlama zamanımız aynı gündü. Seninkiler toplanmış ve döllenmiş maşallah dilerim ki hepsi 5. güne gitsinler Benim dün toplandı bugün haber bekliyorum. Meraklı bekleyişler başladı bizim için de. Benim de 5. gün dondurulacak OHSS riski yüzünden. Ben taze transfer de olmuştum toplanan sayı fazla olunca çok rahatsız ediyor hareket etmek . O yüzden dondurulması ve bizim kendimize gelmemiz daha iyi olacak inşallah

Merhaba bayanlar
ben bugun tedavime başlıyorum :) ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah ramazan ayı hepimize uğurlu olur.
doktor ilaç merıonal 300 grmla baslattı. sız neler kullanıyorsunuz
Merhaba yeni katıldım bende bu sayfaya rica etsem neden tüp bebek yaptracgnzi açıklar işiniz bizde yapcgz eşim azosperm.

Inşallah canım ben de keseyi görmeye gidicem bugun cok heyecanliyim .Rabbim yardımcımız olsun insallah
Ay güzel güzel gör bebisini inşallah canım ilk ultrason görüntüsünü işte doktordan hatıra olarak saklarsın. Bende ilk idrar testini ilk kan testini bide ultrason görüntüsünü bir kutuda saklıyorum

Canım tedavin hayırlı olsun. Bana 5. Gun embriyosu transfer edildi. Ben ilk denemem de kimyasal gebelik geçirdiğim için bu sefer 3 günde bir progestan igne 2 tane bir oluyorum. Birde embriyonun rahime iyi tutunmasi için her hafta aynı gün serum tedavisi alıyorum. Rabbim seninde tedavinin mutlu sonla bitmesini nasip etsin inşallah 🖑🖐

Bende ilk idrar testiyle kan testini saklıyorum inşallah ultrason görüntüsünü de koycam senin gibi

Canımm inşallah en kısa sürede belki tedaviye bile gerek kalmadan olur. Dün öğrendim pozitif sonucum. Ama işe dediğin durumdan insan endişe etmeye devam ediyor. Artacak mı düşecek mi sağlıklı mı hiç bitmeyecek sanırım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

İnşallah canım 25 mayısta başlamıştım inşallah güzel sonuçlar alırız

Canım çok saol insallah bugün 1 'de randevum yine bir heyecanidrar testimi attım kan testi sonucu m baş ucumda arada bakıp daha da mutlu oluyorum ultrason görüntüsü daha da mutlu edecek beni tabi

Hadiya bılmıyordum canım ,ben de dıs gebelık gecırdım .dondurulmus yaptık ama bu durumdan degıl,basarı oranı daha iyi gibi falan diye.hoş o da tutmadı ama nasip ıns en kısa zamanda tutar hepımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…