Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum ama korkuyorum da .. korkunca da umutlanmak daha güzel bekliyorum allahım test günümü düşündükçe kalbim gümbür gümbür atıyor
hayırlı olsun . saglıkla kucagına al ınsallah. sen daha once hıc test yapmadın mı? nasıl sabrettın ya a:) ben olsam mumkun degıl sabredemem.

İdrarda hiç bi zaman emin olamazsin 6. Gün kan verenler arasinda bende varım 17 çıkmıştı zaten genel değerler bu o gün için 15,16,17 belki ilacinki de eklendi üstüne koyu çıktı kanda katlamadan bilemezsin erkendr olsa kanda takip ettir

Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum ama korkuyorum da .. korkunca da umutlanmak daha güzel bekliyorum allahım test günümü düşündükçe kalbim gümbür gümbür atıyor
kıyamam yaa evet oyle oluyor ınsan. şeytan dürtüyo bıryandan hadiii test yap hadı test yap :))) kuzum inşallah pozitifi gorursun

Canım klinik cumartesi sabah 8:30 gelirsen kan alıyomuş bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…