Hiç test yaptinmibidaha idrarNasip olursa yarın test günüm
aa o zaamn kutlama yapma vakttiiii bence hamılesın cınkuu 5. gun embrıyosu 6. gun cıkarr gozun aydın canım hayırlı olsun bu topik çok kişiyeee ugurlu geldı5. Gün embriyosu tek transfer edildi
hayırlı olsun . saglıkla kucagına al ınsallah. sen daha once hıc test yapmadın mı? nasıl sabrettın ya a:) ben olsam mumkun degıl sabredemem.
Sağol canim ya sorma bol su iciyorum da nereden çıktı anlamadım kotuymus ama gercektenAaaa geçmiş olsun canım üşüttün mü ay dikkat et kendine çok zor o ya bol bol su iç
Halay grubuna bende geldiiimmm çok şükür Cumartesi tekrar kan vericem devam eder inşallah
Halay grubuna bende geldiiimmm çok şükür Cumartesi tekrar kan vericem devam eder inşallah
Transfer sonrası 10.gün kliniğin verdiği tarihte yaptırdım ☺
İdrarda hiç bi zaman emin olamazsin 6. Gün kan verenler arasinda bende varım 17 çıkmıştı zaten genel değerler bu o gün için 15,16,17 belki ilacinki de eklendi üstüne koyu çıktı kanda katlamadan bilemezsin erkendr olsa kanda takip ettirKızlar 6. Gün ilk idrarla normal mi? çatlatma iğnesini çeyrek doz 3 gün önce vurulmuştum, hemşire kana etki ederde 15-20 değere etki eder çeyrek doz vurulduğun için demişti. Peki diyelim ki iğne etki etti bu kadar düşük etki eden değerle bu kadar kırmızı çıkar mı?
Hayırlısı olsun ins değerin kat kat artsınTransfer sonrası 10.gün kliniğin verdiği tarihte yaptırdım ☺
Amin amin dua ediyorum onada yarın güzel haber alcaz inşallah
İnşallah inşallahHayırlısı olsun ins değerin kat kat artsın ❤❤
Ay bende yapcam galibagozun aydinnnn cok sevindim tebrikler katlanarak artsin
ben de sabirla beklemistim hatta idrar testini kan sonucunu ogrendikten sonra yaptim
kıyamam yaa evet oyle oluyor ınsan. şeytan dürtüyo bıryandan hadiii test yap hadı test yap :))) kuzum inşallah pozitifi gorursunBende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum ama korkuyorum da .. korkunca da umutlanmak daha güzel bekliyorumallahım test günümü düşündükçe kalbim gümbür gümbür atıyor
Canım klinik cumartesi sabah 8:30 gelirsen kan alıyomuş bilgin olsunBende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum ama korkuyorum da .. korkunca da umutlanmak daha güzel bekliyorumallahım test günümü düşündükçe kalbim gümbür gümbür atıyor
Canım klinik cumartesi sabah 8:30 gelirsen kan alıyomuş bilgin olsun
Bende sabah öyleydim sabahın 7sinde çıktıkSağol canım ama çok yakın bi hastane var oranın aciline gitmeyi düşünüyorum... çok heyecanlıyım zaten kalbim gün yaklaştıkça heyecandan sıkışıyor.
Bu baya yüksek ikiz sanırım tebrik ederimKızlar merhaba test günüm cumartesiydi bugün dayanamadım kan testi yaptrdım 280 çıktı
Tebrikler süper değerler hayırlı olsunKızlar merhaba test günüm cumartesiydi bugün dayanamadım kan testi yaptrdım 280 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?