- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
Kızlar merhaba test günüm cumartesiydi bugün dayanamadım kan testi yaptrdım 280 çıktı
Gözünaydın cnn aramıza hoşgeldinKızlar merhaba test günüm cumartesiydi bugün dayanamadım kan testi yaptrdım 280 çıktı
Tebrik ederimKızlar merhaba test günüm cumartesiydi bugün dayanamadım kan testi yaptrdım 280 çıktı
Sakin ol dicem ama olma be boşver şimdi delirmiceksin ne zaman delirceksin.Hoşbuldummm ayy delircem galibaaa
Canım 2 türlü histereskopi var diye biliyorum. Biri tanı amaçlı yani rahimde bir problem var mı diye diğeri rahimde olan problemi tedavi amaçlı seninki neden yapıldı. 2. Neden yapılacak bunu sorman lazım ona göre karar ver. Bide 2. Transferde serum tedavisini tavsiye ederim bağışıklık sistemini güçlendirip rahmin embriyoyu tutuculugunu artırıyor. Ama bunun için sağlık durumun uygun mu onu doktorunla sen karar ver. Çünkü serum tedavisi pıhtılaşma problemi olanlar olamiyormus galiva bir arkadaş öyle demişti. Şimdiden tedavinde başarılar dilerim pozitif olur sonucu inşallahKızlar merhaba 1.tüp bebek denememı dondurulmus ıkı kalıtelı embrıyo ıle oldum tutmadı .dr agıttık histereskopi onerdı ama ben zaten 4 ay once histereskopi olmuştum ,hiç histereskopi fln olmadan yenıden dondurulmusla denesemmi histereskopi olsammı ,1.trabsferde basarısısız olup ikincide tutanlar ne onerırsınız sızler neler yaptınız
Ay evet sonuna kadar delireyim o kadar sabrettik demiSakin ol dicem ama olma be boşver şimdi delirmiceksin ne zaman delirceksin.teyteyyyy lülülülü
Rahmim ustten basıkmış ,histereskopiyle o egımı duzeltmişti . Şimdiki dr da dıyoki rahmin normalden biraz küçük ,yanlardan da buyutsek iyi olabılır dıyo.once tanısal bakcak anestesısız,sonra gerekırse anestezılı kesip biccek galıba . Ben de ellettıkce iyice kotu mu oluyor diye korkuyorum yapısıklık fln olursa diye iyice. Şuan ıkı kalıtelı daha embrıyom var ,dr artısını eksısını anlattıkararı bana bıraktı. Onun görüşü operasyondan yana .serumu da sordum lenfosit aşısını da yaparız tabi istersen,bunun gibi 40 yontem var dediCanım 2 türlü histereskopi var diye biliyorum. Biri tanı amaçlı yani rahimde bir problem var mı diye diğeri rahimde olan problemi tedavi amaçlı seninki neden yapıldı. 2. Neden yapılacak bunu sorman lazım ona göre karar ver. Bide 2. Transferde serum tedavisini tavsiye ederim bağışıklık sistemini güçlendirip rahmin embriyoyu tutuculugunu artırıyor. Ama bunun için sağlık durumun uygun mu onu doktorunla sen karar ver. Çünkü serum tedavisi pıhtılaşma problemi olanlar olamiyormus galiva bir arkadaş öyle demişti. Şimdiden tedavinde başarılar dilerim pozitif olur sonucu inşallah
Hiç yani koyver gitsin kopkopkopAy evet sonuna kadar delireyim o kadar sabrettik demi
Söylediğin bu rahimle ilgili problemleri ilk defa duyuyorum. Herşeyi anlatması çok güzel ilgili bir doktora benziyor. Karar senin tabi umarım herşey istediğin gibi olur. Sonunda bebisleri duyarız inşallahRahmim ustten basıkmış ,histereskopiyle o egımı duzeltmişti . Şimdiki dr da dıyoki rahmin normalden biraz küçük ,yanlardan da buyutsek iyi olabılır dıyo.once tanısal bakcak anestesısız,sonra gerekırse anestezılı kesip biccek galıba . Ben de ellettıkce iyice kotu mu oluyor diye korkuyorum yapısıklık fln olursa diye iyice. Şuan ıkı kalıtelı daha embrıyom var ,dr artısını eksısını anlattıkararı bana bıraktı. Onun görüşü operasyondan yana .serumu da sordum lenfosit aşısını da yaparız tabi istersen,bunun gibi 40 yontem var dedi
Ay evet sonuna kadar delireyim o kadar sabrettik demi
Evet maalesef kötüdür ya Rabbim yardımcın olsunSağol canim ya sorma bol su iciyorum da nereden çıktı anlamadım kotuymus ama gercekten
Tebrik ederim canım Rabbim katlanmasini nasip etsin inşallahKızlar merhaba test günüm cumartesiydi bugün dayanamadım kan testi yaptrdım 280 çıktı
Maşallah bitanem, katlanarak artsın inş, darısı önümüzdeki ay başıma inş, transferim iptal olmasaydı, 1 gün arayla öğrenicektikHalay grubuna bende geldiiimmm çok şükür Cumartesi tekrar kan vericem devam eder inşallah
Bende de var kasik ağrısı özellikle ayakta durduğumda oluyo buna eşlik eden bel ağrımda var tabi..Hamile olan Arkadaslar kasık agrım cok fazla var sizlerde oldumu
İnşallah canım dua ediyorum senin içinde bekleyen herkesten güzel sonuçlar gelsinSevin tabi canım sonuna kadar hakkındırben sabretmekten artık delircem çok bunaldım...hayırlısıyla tek dileğim pozitifi Yüksek değeri görüp sevinmek ...
Ayy evet inşallah vardır herşeyin o zamanda demiştim ya çok şükür inşallah devamı gelsinMaşallah bitanem, katlanarak artsın inş, darısı önümüzdeki ay başıma inş, transferim iptal olmasaydı, 1 gün arayla öğrenicektik
Eksik yazmışım vardır herşeyin zamanıAyy evet inşallah vardır herşeyin o zamanda demiştim ya çok şükür inşallah devamı gelsin
Canım sen ne yaptın .2.tedavıye başlıcak mısın dr un ne dıyor,1.den fatklı olarak ikinci de ne yapacakOkadar iyi anlıyorum ki seni canım benimde ilk tedavim 5. Gün embriyosuydu negatifi görünce bütün umutlarım bitti ama yılmak yok tekrar denicez bizde görücez o pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?