Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

hayırlı olsun . saglıkla kucagına al ınsallah. sen daha once hıc test yapmadın mı? nasıl sabrettın ya a:) ben olsam mumkun degıl sabredemem.
Ayy bende edemedim işte kafam Allak bullak 6. Gün şuan kıpkırmızı çıktı idrar testim de ikinci çizgi kafayı yicem

Şu an devamı için dua ediyorum ☺ Cumartesi sonuca göre ultrason tarihi vericeklermiş
Inşallah devam eder cnm kendini strese sokma onun yüzünden benim ilk kan testimi (97.56 ydı) hemşireye söylemiştim günumde değildi doktora söyledi mi bilmiyorum ama günumde yaptırdığım kan tahlilinden sonra (211 çıkmıştı) tekrar test istemedi direk ultrasona gün verdi bende baktirmadim bi daha.. 2 test arasında da 2 gün vardı

Kızlar 6. Gün ilk idrarla normal mi? çatlatma iğnesini çeyrek doz 3 gün önce vurulmuştum, hemşire kana etki ederde 15-20 değere etki eder çeyrek doz vurulduğun için demişti. Peki diyelim ki iğne etki etti bu kadar düşük etki eden değerle bu kadar kırmızı çıkar mı?

Eklentiler

• F2C2854D-998D-49F9-8CE7-F0856ACA7810.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 37
Gün aşırı tekrarla olmazsa yada 2 gün arayla koyulasirsa iğne etkisi değildir

Yaaa çok sevindim bende sana mesaj atacaktım canım . Aynı merkez ya ne yaptın baktırdın diye soracaktım. Benim düşündükçe kalbim hızlanıyor ... allahım hayırlısıyla değerlerini arttırsın, bize de pozitif görmeyi nasip etsin nerden yaptırdın kan testini merkez kapalı demi ?
Halay grubuna bende geldiiimmm çok şükür Cumartesi tekrar kan vericem devam eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…