- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
hayırlı olsun . saglıkla kucagına al ınsallah. sen daha once hıc test yapmadın mı? nasıl sabrettın ya a:) ben olsam mumkun degıl sabredemem.Halay grubuna bende geldiiimmm çok şükür Cumartesi tekrar kan vericem devam eder inşallah
Transfer sonrası 10.gün kliniğin verdiği tarihte yaptırdımTebrikler süperkaçıncı gün yaptırdın tahlili
Ayy bende edemedim işte kafam Allak bullak 6. Gün şuan kıpkırmızı çıktı idrar testim de ikinci çizgi kafayı yicemhayırlı olsun . saglıkla kucagına al ınsallah. sen daha once hıc test yapmadın mı? nasıl sabrettın ya a:) ben olsam mumkun degıl sabredemem.
İyi dayandım bencedehayırlı olsun . saglıkla kucagına al ınsallah. sen daha once hıc test yapmadın mı? nasıl sabrettın ya a:) ben olsam mumkun degıl sabredemem.
Inşallah devam eder cnm kendini strese sokma onun yüzünden benim ilk kan testimi (97.56 ydı) hemşireye söylemiştim günumde değildi doktora söyledi mi bilmiyorum ama günumde yaptırdığım kan tahlilinden sonra (211 çıkmıştı) tekrar test istemedi direk ultrasona gün verdi bende baktirmadim bi daha.. 2 test arasında da 2 gün vardıŞu an devamı için dua ediyorum ☺ Cumartesi sonuca göre ultrason tarihi vericeklermiş
süüpersinn ya sendeki sabırdan bende ıstıyorum :))) çok sevındım adına. darısı tümm bekleyenlereTransfer sonrası 10.gün kliniğin verdiği tarihte yaptırdım ☺
Transfer sonrası 10.gün kliniğin verdiği tarihte yaptırdım ☺
Aminn inşallah hepinize çok dua ediyorumsüüpersinn ya sendeki sabırdan bende ıstıyorum :))) çok sevındım adına. darısı tümm bekleyenlere
nasıl ya? kacıncı gun transferıydı? atsana testını buraya?Ayy bende edemedim işte kafam Allak bullak 6. Gün şuan kıpkırmızı çıktı idrar testim de ikinci çizgi kafayı yicem
Catlatma ignesi vurunmus muydun transfer sonrası vurunmadiysan iyiye işaret testinAyy bende edemedim işte kafam Allak bullak 6. Gün şuan kıpkırmızı çıktı idrar testim de ikinci çizgi kafayı yicem
Aminnn inşallah hepimize dua ettim inşallah herkesten güzel haberler gelsin
Sağlıkla gelsin miniğin inşallah canım
AA ciddimisinnn kaçıncı gün embriyosuAyy bende edemedim işte kafam Allak bullak 6. Gün şuan kıpkırmızı çıktı idrar testim de ikinci çizgi kafayı yicem
5. Gün embriyosu tek transfer edildiAA ciddimisinnn kaçıncı gün embriyosu
Malesef açıklama eksikliği hep var canım. Sonu güzel olsun inşallahÇok teşekkür ederim canım hakikaten tecrübeli olmadığımız bir konu ,Doktorlar da çok açıklama yapmıyor biz de kendimizce yorumlıyoruz Ama söylediği çok mantıklı
Gün aşırı tekrarla olmazsa yada 2 gün arayla koyulasirsa iğne etkisi değildirKızlar 6. Gün ilk idrarla normal mi? çatlatma iğnesini çeyrek doz 3 gün önce vurulmuştum, hemşire kana etki ederde 15-20 değere etki eder çeyrek doz vurulduğun için demişti. Peki diyelim ki iğne etki etti bu kadar düşük etki eden değerle bu kadar kırmızı çıkar mı?
Canım Hayırlı olsun. Darısı devamına inşallah tebriklerHalay grubuna bende geldiiimmm çok şükür Cumartesi tekrar kan vericem devam eder inşallah
Sen ne zaman test yapcan canmCanım Hayırlı olsun. Darısı devamına inşallah tebrikler
Nasip olursa yarın test günümSen ne zaman test yapcan canm
Halay grubuna bende geldiiimmm çok şükür Cumartesi tekrar kan vericem devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?