Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım çok yazı okudum ben. Dış gebelik gibi komplikasyonlar aksine yapay yöntemlerde daha fazla. Bence de doğal daha iyi. Sadece tüp bebekte dış gebelik daha erken tespit ediliyor müdahale erken oluyor. Hasarı az oluyor. Sigara ve kahve eşime doktor özellikle uyardı . Sigara yoktu bizde. Ona rağmen mükemmel kaliteli embriyomuz olmadı. Ben aşırı aşırı etken olduğunu düşünmüyorum. Doğal yollardan bence korkma ve dene canım. Allah 'ın nasıl nasip edeceğini bilmiyoruz. Ve En azından perhiz süresince eşin kendine dikkat etse. Büyük oranda yardımcı olur diye düşünüyorum . Çünkü sperm yumurta gibi değil devamlı üretilen ve kendini yenileme şansı olan bir şey. İçini ferah tut inşallah Rabbim nasip edecektir en kısa sürede.

kilyacim bilincaltinin derinliklerinde yol almissin ne izledin ne okudun acaba ayy hayir olsun arka koltuktaki dedeler bebisler olmasin seninle birlikte uzun bir yolculuga cikiyorlar 9 ay uyuyabilirler sorun yok
Ah kuzuum keşkeee Ben de bilsem adama diyorum ki birde eski tip uçak olmasın airbus olsun onlarda öğrenemezsiniz diyor. Olsun ben korkuyorum diyorum. Airbus nerden kalmış aklımda ne acayip rüyaydı. Sonrasında wc temizleyicisi oldum sabaha karşı. Ben olsam yapmam o kadar üniversite okudun diyorlar. Ekmek parası mecbur diyorum

İnşallah canım cok sagol Allahım sana da tez dogru hayırlı zamanda saglıklı evlat /evlatlar versın .

Canım bence bu rüya çok anlamlı gibi geldi uçmak falan rabbim hayırlısına çıkarsan inşallah. Ayrıca o patatesin uçakta ne işi var aliyorlarmiymis uçağa
Ah canım keşke. Sanki pazardan uçağa yetişmişim gibi hayır durup abdest bile aldım Bildiğin köy garajı gibi bir yer. Su içilen çeşmede. Ayağımı yıkamadım ama

Canim askolsun hem catlama ignesi olup hem erken test mi yaptin? 5 in altinda idrar testinde cikacagini sanmiyorum. Hadi insallah belki mucizen seninledir

ne diyecegimi bilemedim canim benim cok iyi ol

Canim askolsun hem catlama ignesi olup hem erken test mi yaptin? 5 in altinda idrar testinde cikacagini sanmiyorum. Hadi insallah belki mucizen seninledir
Canım ben catlatma iğnesinin betaya etkisini hiç düşünemedim, dünkü kan sonucum 4.80di bugün idrar testinde silik cizgi cikio nasıl oluo bu anlamıorum

Ahhhh kilyam bende dünden beri beyin vücudu terketti
Başıma gelse ben de böyle olurdum canım. Sana hak veriyorum da işte. Ama senin gibi bir anda bu kadar net umutsuzluğa düşmem. O yüzden umutla bir iki gün sonra ki kanı bekle. Inşallah olacak ben hep senden yana inandım kuzum. Teselli için söylemedim. Teselli için söylesem üzülme bak bir daha kine olur filan derdim inan. Ben olumsuz olduğuna inanmıyorum. Inşallah güzel sonuçlar göreceğiz

Bu iş zora kolaya bakmıyor. En iyi kendilerinin bilmesi gerek

Bir de rahim filmi cekındıgınız ay korundunuz mu ? İlaclarım etkısı bebek olusursa zarar verırmı
Canım galiba 2 ay korunduk. Onun ilaçları zararlı. Doktorun söyler zaten. Bir de radyasyon alıyorsun ya zaten. O yüzden korunma şart rahim filminde.

Uyumadan yapamam zaten ,ben uyanınca bıle zor ayıldım opudan sonra ölcektım nerdeyse
Canım anesteziyi anestezi doktoru yaptı değil mi ? Tekniklere filan yaptırmadılar? Bunu öğren ve asla çok ufak lokal anesteziler dışında doktorsuz kabul etme. Ben bir kere yaptım o hatayı acemilikten. Yaptıkları yasa-dışı hem. Araştırdım sonrasında Yani umarım sen de öyle olmamıştır ama genel olarak yazmak istedim.

Hahahah ayyy baya güzelmiş bende tek emriyomla ikizli rüyalar görüyorum hiç bakamıyorum çocuklara yazık

Canımgelip biri yapıo bılmıyorum kı o an anestesı dr u mu degıl mı ,onceden mi gorussem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…