- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Hanımlar ananas hakkında neler biliyorsunuz ? Dr um illa ye demedi ama bi arkadaşa Dr u ye demiş ,
Ben de yedim , yiyorum ama gebelik testimde çift çizgiyi gördüm , bunla ilgili nette okuduğum bilgilerde ilk trimesterde düşüpe sebep diyor
Bu sabah da yedim aç karna sinirlerim bozuldu ya
Allah razı olsun canımCanim ananas hakkında tutunmayi kolaylastiriyor diye burda okuduğum yorumlar sonucunda transferin ilk günleri ben de yedim, hem de sevdiğim için. Ama bilimsel hic bi bilgim yok hakkinda. Doktorum bana sadece yesil cay, adacayi ve kahve konusunda uyarida bulundu, kesinlikle yasak diye. Dediğin gibi bişey olsa ananas da yeme derdi. Aslinda her sey olacagina varir, bikac dilim ananas yedi diye kimsenin çocuğu düşmez bence. Ne hamileler gördüm 9 ay cips, kola, sigarayla beslenen. Akışına birakmamiz lazım artık elimizden geleni yapiyoruz zaten bos yere üzme kendini hayirlsii olsun hepimiz icin.
Allah razı olsun canım
Sabah koca bir dilim yedim ondan önceki günlerde de yedim baya ama artık yemem dün yenisini almıştık
İdrar testimde de pozitif görünce naptım ben dedim bi an içime ateş düştü
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız artık ....
Hep kaybettim ben bebeklerimi ...
korku ve gerginlik had safhada
Bence hastaya göre veriyolar çünkü transfer günü yanımdakine verdiler bana vermedilerestrofemin muadilini mutlaka kullaniyorsunuzdur benim tum denemelerimde verildi 4 deneme 3 farkli doktor
Günaydınn, Aminnn canımm. Ben de kan vericem bugün hiç uyuyamadım çok heyecanlıyımAllah hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerimize değsin inşallah
Hadi güzel haberler gelsinKızlar günaydın.Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim tüm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Kan testi vericek arkadaşlar insallah olumlu sonuç alırlarDayanamadım idrar test i yaptim.Sonucu beklerken size yaziyorummmm.Suan ellerim titreyerek yazıyorum resmen
ANanasın ödem söktürücü etkisi var bence çok ta şart değil yemeyinHanımlar ananas hakkında neler biliyorsunuz ? Dr um illa ye demedi ama bi arkadaşa Dr u ye demiş ,
Ben de yedim , yiyorum ama gebelik testimde çift çizgiyi gördüm , bunla ilgili nette okuduğum bilgilerde ilk trimesterde düşüpe sebep diyor
Bu sabah da yedim aç karna sinirlerim bozuldu ya
Olumlu düşün arkadaşım bişey olmaz inşallah istersen doktoruna bi sor ama benimde transfer sonrası 4.gün inşallah güzel sonuçlansınMERHABA ARKADAŞLAR
SİZE BIR SEY SORMAK İSTIYORUM BENİM TRANSFERIMIN 4. GÜNÜ
HİÇ BİR SEY HISSETMEMEKLE BERABER SUAN DÜN SERVİSTEN İNERKEN YUKSEKLIGI HESAPLAYAMADIĞIM İÇİN BAYA AYAGIMI SERT YERE KOYDUM VE KENDİMİ TOPARLAMAYA CALISIRKEN ANI HAREKET YAPTIM SANKI YERDEN KASIGIMIA DOĞRU BI BASINC OLDU VE SANKI SAĞ KASIGIMDAN BISEY KOPTU GIBI OLDU
ACABA TRANSFERIME OLUMSUZ BI ETKISI OLUR MU BÖLE BI HAREKETIN
Neden kullanmadın ? Merak ettim
Benim Dr um üzerinde çok durdu
Aynı anda dört adet ve aç karna içiyorum
Vermedi doktorumEstrofem ?
Uyu uyan uyu uyanKilyammm uyumadın mı tatlım?
Ne ilginçBende de özellikle tok yazıyor.
Amin canım. Günaydın. Hayırlı KandillerKızlarrrr günaydınnnnnn,bugun çok güzel haberler alalım inşallah, Şu mübarek günde bütün dualarımız kabul olsun
Ne ki bu estrofem. Ben de yok progestan asprin folik var.estrofemin muadilini mutlaka kullaniyorsunuzdur benim tum denemelerimde verildi 4 deneme 3 farkli doktor
Ne ilginç
Ben de aç yazıyor dördü bi anda ?? Israrla da Dr söyledi aç diye hemşire de söyledi
GünaydınKızlar günaydın.Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim tüm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Kan testi vericek arkadaşlar insallah olumlu sonuç alırlarDayanamadım idrar test i yaptim.Sonucu beklerken size yaziyorummmm.Suan ellerim titreyerek yazıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?