Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Hanımlar ananas hakkında neler biliyorsunuz ? Dr um illa ye demedi ama bi arkadaşa Dr u ye demiş ,
Ben de yedim , yiyorum ama gebelik testimde çift çizgiyi gördüm , bunla ilgili nette okuduğum bilgilerde ilk trimesterde düşüpe sebep diyor
Bu sabah da yedim aç karna sinirlerim bozuldu ya

Canim ananas hakkında tutunmayi kolaylastiriyor diye burda okuduğum yorumlar sonucunda transferin ilk günleri ben de yedim, hem de sevdiğim için. Ama bilimsel hic bi bilgim yok hakkinda. Doktorum bana sadece yesil cay, adacayi ve kahve konusunda uyarida bulundu, kesinlikle yasak diye. Dediğin gibi bişey olsa ananas da yeme derdi. Aslinda her sey olacagina varir, bikac dilim ananas yedi diye kimsenin çocuğu düşmez bence. Ne hamileler gördüm 9 ay cips, kola, sigarayla beslenen. Akışına birakmamiz lazım artık elimizden geleni yapiyoruz zaten bos yere üzme kendini hayirlsii olsun hepimiz icin.

Allah razı olsun canım
Sabah koca bir dilim yedim ondan önceki günlerde de yedim baya ama artık yemem dün yenisini almıştık
İdrar testimde de pozitif görünce naptım ben dedim bi an içime ateş düştü
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız artık ....
Hep kaybettim ben bebeklerimi ...
korku ve gerginlik had safhada

Anlıyorum canım haklisin da endiselenmekte, bu sefer akışına bırakmaya çalış her şey güzel olacak insallah

Hadi güzel haberler gelsin

ANanasın ödem söktürücü etkisi var bence çok ta şart değil yemeyin

MERHABA ARKADAŞLAR
SİZE BIR SEY SORMAK İSTIYORUM BENİM TRANSFERIMIN 4. GÜNÜ
HİÇ BİR SEY HISSETMEMEKLE BERABER SUAN DÜN SERVİSTEN İNERKEN YUKSEKLIGI HESAPLAYAMADIĞIM İÇİN BAYA AYAGIMI SERT YERE KOYDUM VE KENDİMİ TOPARLAMAYA CALISIRKEN ANI HAREKET YAPTIM SANKI YERDEN KASIGIMIA DOĞRU BI BASINC OLDU VE SANKI SAĞ KASIGIMDAN BISEY KOPTU GIBI OLDU
ACABA TRANSFERIME OLUMSUZ BI ETKISI OLUR MU BÖLE BI HAREKETIN

Olumlu düşün arkadaşım bişey olmaz inşallah istersen doktoruna bi sor ama benimde transfer sonrası 4.gün inşallah güzel sonuçlansın

Haklısın çok ilginç arkadaşım ama Bence merkeze ve kişiye göre ilaç ve kullanım şekilleri değişiyor çok da takılmamak gerekek. Başta ben çok takılmıştım sonra kafamı rahatlattım.
Ne ilginç
Ben de aç yazıyor dördü bi anda ?? Israrla da Dr söyledi aç diye hemşire de söyledi

Günaydın Hayırlı kandiller ve sonuç ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…