Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar bisey sorcam bugün ilk defa duş jeliyle kısa bi duş aldim, bi zararı olmaz demi duş jelinin? Kullanan var mi yoksa tek numune ben miyim
ben sabun kullanyorm ama oraya akitma olurmu
ay az once parmagimi rendeledim yazamiyorm kan sulandirici ne tuhaf durmadi kanim resmen

guzel anne adaylari benim 4. denemem yasim 35 hayatimda ilk kez betahgc yi 0dan yukari goruyorum
biliyorsnuz genellikle hep olumlu dusundum gereksiz evhamlara hic girmedim tum tedavi boyunca bir isaret bir belirti aradim ne ruyalar gordum hepsinde belirti aradim ama hicbiri belirti degil bilincalti ve ilac yan etkileriymis bunu anladim
hapsurdum dusermi hickirdm tutar mi olay bunlar degil ben basindan beri biliyorm siz de olumlu dusunun lutfen en azindan benim icin

Offf çok geçmiş olsunnn, yok canım sadece sırtımı ve kollarımı ovdum dikkat ettim ama yinede köpüklü su neme lazım içime kurt düştü

Canım çok geçmiş olsun....

Çok teşekkür ederim temennileriniz için,rabbim ol der olur yer gök dua ile inşaallah olumlu sonuç alırız tabi ki de olumsuz alma ihtimalimiz yüksek ama sonuca da hazırım bugünden daha fazla üzülemem sanırım

benimde 2 yıl arayla oluyor normal yolla o yüzden bu zamana kadar tup bebek dememişlerdi.hikaye miz benziyor 13 haftalık kalbi durdu en son gebelikte benimde.. sağlıklı embriyolar la yola devam esiyormuşsun ne güzel.. umarım guzel sonuçların olur bu defa..

Bende ilk baktırdım da her şey güzel di birkaç ayda yumurta rezervim hızla azalmış anlayamadım bi şey
yaş kaç sizin ? bu amh yaşla yada genetikle ilgili biraz.. benim ailede erken menopoza giren çöktü aslında ama gebe kalabildigim için ihtimal vermemiştim... 37 yaş olunca biranda düşüverdi benimde..

Daha önceden tedavi deneyimi olan kızlar. Sizlere sorum var. Başarılı olmayan tüp bebek tedavinizde adetiniz vaktinde mi geldi ? Erken geleniniz oldu mu ?
canim benim 2. denememde birden oluvermistim test gunu gelmeden. Yine bu sekilde bir suru ilac kullanirken hem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…