Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım cok sevındım .Allah tamamına erdırsın ınsss

Ne güzel maşalllah size ya inşallah güzelliklerle ilerler

Oksapar kullanıyorum öğlenleri 1 tane
Göbekten mi yapıyorsun ?
Ben iki tane göbekten , yer kalmadı diye koldan denedim ama p kadar acıdı ki ilacı enjekte edemedim çıkarttım iğneyi, bin pişman oldum orası anında şişti morardı buz bastık biraz normale döndü ama hala çok ağrıuor

Göbekten yapıyorum ince uçlu bir iğne, koldan yapmadım hiç

oksapari koldan yapmiyorum gobekte hep ayni noktalardan yapiyorum morardi hatta yeserdi ama acimiyor tam delik hizasi sag ve sol 4 parmak yaptiktan sonra yakiyor biraz tabi

resmen tebrik etmemisim sanirim bugun is cok yogundu hic okuyamadim yazilanlari canim citam cok ama cok sevindim bu mutlulugu hakediyoruz saglikla buyusunler 3 oda 1 salon yerlessinler analarinin evi gibi

Daha önceden tedavi deneyimi olan kızlar. Sizlere sorum var. Başarılı olmayan tüp bebek tedavinizde adetiniz vaktinde mi geldi ? Erken geleniniz oldu mu ?
Canım benim adetim ilaclari bıraktıktan birkaç gün sonra olmuştu. Ama tabi o ay hormonlar yüzünden 1 ayda 3 defa olmuştum. Ve doktora gidip düzenleyici kullanmak zorunda kaldım.

yaş kaç sizin ? bu amh yaşla yada genetikle ilgili biraz.. benim ailede erken menopoza giren çöktü aslında ama gebe kalabildigim için ihtimal vermemiştim... 37 yaş olunca biranda düşüverdi benimde..
Benim de 2018 martta 9 haftalık kalbi durdu. Şimdi 37 oldum. Bi daha da hamile kalamadım. Geç evlendik 2017 ekim de kürtajdan sonra hangi doktora gittiysem oyaladılar önce 1 sene geçsin yeni evlisiniz yaşı dert etmeyin değerleriniz normal. Taa ki kasım ayında pat diye amh. 0.59 olunca tüp bebek dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…