- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Benim de test tarihim 3 Haziran , benim ki de 5. Gün embriyoMerhaba arkadaşlar...
İlk tüp bebek denemem pozitif sonuçlanmıştı ve ikizlere hamile kalmıştım ama 4.ayda kayıp yaşadıküzerinden 6 ay geçti, şimdi ikinci denememizi yaptık, 5.gün tek embriyo koyduk ve 7.günüm, hiçbir belirtim yok korkumdan test yapmıyorum yarın kan versem çıkar mı? Test tarihim 3 haziran anan yarın yapmak istiyorum, diğer gebelikte lekelenme,göğüs ağrısı,kasılma hepsini yaşadım ama bunda hiç belirtim yok çok korkuyorum cesaret edip evde test yapamıyorum. Pozitif çıkan arkadaşlara sağlıklı bir hamilelik diliyorum, negatif çıkanlara da Allah güç kuvvet ve sabır versin en kısa zamanda evlat nasip olsun inşallah
amh 0.60 benim eşinde sperm hızlı ileri % 4 cikti. 2 yıl once ikimizinde herşey normaldi..
Maşallaahh bende çok merak etmiştimkizlar sonucum 241 soka girdim sanirim eve gelince baktim halaya ben de katildim ama hala inanamiyorum
Allahimmm çok şükür her günümüz böyle güzel haberlerle geçsin insallahhhhh, bak boşuna strese girdin çok şükür yukseldikizlar sonucum 241 soka girdim sanirim eve gelince baktim halaya ben de katildim ama hala inanamiyorum
Bütün dualarım sizlerle kızlar, Allahım bu duyguyu tez zamanda yaşatsın dört gözle güzel haberlerimizi bekliorumMaşallaahh bende çok merak etmiştim ☺ Şimdi hamiş hamiş bizede dua edin lütfen
Ay eveeet yaaa halay bilmiyorum ama bende bekleyenlerle beraber katılırım inşallah amiiiiinnBir sürü hamiş oldu. Hamiş duaları kabul olurmuş. Dua edin kızlar bizede
Allahimmmmmmm tez zamanda darısı başımıza insallahhhhhBir sürü hamiş oldu. Hamiş duaları kabul olurmuş. Dua edin kızlar bizede
Öğrenirsin tatlım merak etmeAy eveeet yaaa halay bilmiyorum ama bende bekleyenlerle beraber katılırım inşallah amiiiiinn
kizlar sonucum 241 soka girdim sanirim eve gelince baktim halaya ben de katildim ama hala inanamiyorum
Selam kızlar bende aranıza yeni geldim.
8 yıl önce ilk tüp bebek denememi yaptırmıştım. Şükür ilkinde kızımı kucağıma aldım. Şimdide kızım .çok kardeşinin olmasını istediği için yeniden denedik ve şükür ki bu seferde sonuç pozitif oldu. Forumda tüm yazılanları okuyamadım ama nacizane bir kaç önerim olacak sizlere.
1-bu işte moral herşeyden önemli bunu sakın unutmayın
2-umutsuzluğa asla yer yok
3- ilaçları asla ama asla kafamıza göre bırakmak ,saatleri değiştirmek yok
4-Erken test bazen moral bozabilir o yüzden tam test gününüzü bekleyin derim (ben bekleyemedim ama:) )
kısaca da olayımı anlatayım. Sebepsiz infertilite bizim durumumuz ben şu anda 36 yaşındayım eşim 38 5 tane iyi derece yumurtam vardı 3 ü döllendi 2 tane de transfer edildi. İlk denememiz uzun protokoldu şimdiki ise kısa protokol uygulandı. 29 nisanda iğnelere başladım 11 mayıs OPU yapıldı 14 mayısta transferim oldu 24 mayısta ise şükür ki pozitifi gördük. 27 sinde 2 katı 29 dun da da 2 katı oldu.
Birde söylemeden geçemeyeceğim kimsenin değeri ile kendi değerlerinizi asla karşılaştımayın. benim kızımda ilk değerim 37 idi ,şimdi ise 56 çıktı yani onun 50 bunun 1000 gibi şeyleri asla takmayın. Herkesin bünyesi farklı
güzel haberler alacağımız bir forum olsun inşallah
Hayırlı olsun canımsabah semt polikliginde kan verdim bugun zaten is cok yogun gececekti biliyordum sonra ogleden sonra 3 gibi aradilar sonucunuz cikti baktiniz mi diye ben de hayir bakmadim bakmicam dedim tamam ozaman doktorla gorusmek isterseniz doktor yerinde dedi telefondaki ses ve kapatti
1 saat sonra doktorum aradi naptin diye isteyim eve gecince bakicam ama belli olmus aradilar dedim tamam dedi
aksam eve gelinceye kadar bakmadim
eve geldim internet bitmis telefondan actim sadece H harfi var dedim bu ne demek biraz kurcaladim kucucuk ekranda 241 i buldum
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımumarım hepimiz güzel haberler alırız.Bende Mayıs Ayında başladım tedaviye tedavi başından beri yumurta rezervinin düşük olduğunu söyledi doktorum ama bi şekilde devam ettik.menagon 300 IU vuruldum 12 gün boyunca ona rağmen 3 yumurtam oluştu bunlardan 2 tanesi 27 Mayıs’ta toplandı.2 yumurtadan 1 i döllendi bugün 3.gün embriyosu olarak transfer edildi.Sabah transfer saatinden 2-3 saat önce doktorum aradı ve düne kadar beklediğimizden de üst kalitede olan embriyo bugün bölünmesi gerektiği gibi bölünmemiş ve durağanlamıştı isterseniz transfer etmeyelim başka bi merkez olsa size bunu açıklamaz direk transfer eder ama seçim tamamen sizin dedi.Çok olumsuz konuştu hatta direk negatif olacağını yüzümüze yüzümüze söyledi umutlanmayın ama ihtimal çok çok çok düşük dedi.Sabah gelen telefonla birlikte dünya başıma yıkıldı zaten sonuç olarak tüm tedaviyi olmuştum transfer aşamasında da Kötü hatta çöp düzeyinde embriyoyu kendi isteğimle transfer ettirmiş oldum.İçimde sebebini bilmediğim bir Umut var..İnşallah rabbim yardım eder ol der ve olur
Dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsin
Inşallah arkadasim Allahım nasip etsin, transferden sonra 3 saat klinikte dinlendim, eve dönerken arabada oturarak deil arka koltukta uzanarak geldim ilk 3 gün ara ara kısa yürüyüşler dışında hiç bisey yapmadım diyebilirim, eğilme uzanma sakin ağır kaldırma anı hareketler yapma, yiyecekler konusunda da ananas yedim ama 4-5.günden sonra bıraktım sakıncalı olabilceğini duydum dut kurusu kabak çekirdeği badem ceviz çiğ fındık ve bolll bollll su ictim. 3 gun sonra da işe döndüm normal yasantima donmus oldum.3gunden itibaren araba kullanmaya basladim. Yorulmadan dolaşıyordum cokkkk sukurrrr tuttu, darisi basiniza insallahUmut oldu yazınız. Teşekkürler,
inşallah Bizim de dualarımız kabul olur ve ilk denemede bebek sahibi oluruz. Ne yiyip ne içtiniz bu süreçte sürekli yattınız mı
Ben dün aldım yaa bişey olur muki şampuan falan da kullandımKızlar bisey sorcam bugün ilk defa duş jeliyle kısa bi duş aldim, bi zararı olmaz demi duş jelinin? Kullanan var mi yoksa tek numune ben miyim
Bütün dualarım sizlerle kızlar, Allahım bu duyguyu tez zamanda yaşatsın dört gözle güzel haberlerimizi bekliorum
Ben de bilemedim inşallah olmazBen dün aldım yaa bişey olur muki şampuan falan da kullandım
Canim ben yine yaptim ve negativ ya bilemedim sen tekrarladinmi testi?Merhabaevet yarın sabah kan vericem 2 saate çıkar inşallah güzel haber veririm buradan senin tahlil günün ne zaman canım?
Inşallah arkadasim Allahım nasip etsin, transferden sonra 3 saat klinikte dinlendim, eve dönerken arabada oturarak deil arka koltukta uzanarak geldim ilk 3 gün ara ara kısa yürüyüşler dışında hiç bisey yapmadım diyebilirim, eğilme uzanma sakin ağır kaldırma anı hareketler yapma, yiyecekler konusunda da ananas yedim ama 4-5.günden sonra bıraktım sakıncalı olabilceğini duydum dut kurusu kabak çekirdeği badem ceviz çiğ fındık ve bolll bollll su ictim. 3 gun sonra da işe döndüm normal yasantima donmus oldum.3gunden itibaren araba kullanmaya basladim. Yorulmadan dolaşıyordum cokkkk sukurrrr tuttu, darisi basiniza insallah
Inşallah arkadasim Allahım nasip etsin, transferden sonra 3 saat klinikte dinlendim, eve dönerken arabada oturarak deil arka koltukta uzanarak geldim ilk 3 gün ara ara kısa yürüyüşler dışında hiç bisey yapmadım diyebilirim, eğilme uzanma sakin ağır kaldırma anı hareketler yapma, yiyecekler konusunda da ananas yedim ama 4-5.günden sonra bıraktım sakıncalı olabilceğini duydum dut kurusu kabak çekirdeği badem ceviz çiğ fındık ve bolll bollll su ictim. 3 gun sonra da işe döndüm normal yasantima donmus oldum.3gunden itibaren araba kullanmaya basladim. Yorulmadan dolaşıyordum cokkkk sukurrrr tuttu, darisi basiniza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?