Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Benim de test tarihim 3 Haziran , benim ki de 5. Gün embriyo
Ben dün yaptım silik çıktı yarın da yaparım diyorum

kizlar sonucum 241 soka girdim sanirim eve gelince baktim halaya ben de katildim ama hala inanamiyorum
Allahimmm çok şükür her günümüz böyle güzel haberlerle geçsin insallahhhhh, bak boşuna strese girdin çok şükür yukseldikatlanarak artsın inşallah, haber beklediklerimizin de devamı gelsin

Kızlar bisey sorcam bugün ilk defa duş jeliyle kısa bi duş aldim, bi zararı olmaz demi duş jelinin? Kullanan var mi yoksa tek numune ben miyim

Umut oldu yazınız. Teşekkürler,

inşallah Bizim de dualarımız kabul olur ve ilk denemede bebek sahibi oluruz. Ne yiyip ne içtiniz bu süreçte sürekli yattınız mı

Hayırlı olsun canım bugün harika haberlerle doldu burası

Okurken gözüm doldu. Allahım ne kadar bir süreç yüzümüzü güldür hayırlısıyla umutsuz olmayın hayırlısıyla tutanacak inşallah size

Umut oldu yazınız. Teşekkürler,

inşallah Bizim de dualarımız kabul olur ve ilk denemede bebek sahibi oluruz. Ne yiyip ne içtiniz bu süreçte sürekli yattınız mı
Inşallah arkadasim Allahım nasip etsin, transferden sonra 3 saat klinikte dinlendim, eve dönerken arabada oturarak deil arka koltukta uzanarak geldim ilk 3 gün ara ara kısa yürüyüşler dışında hiç bisey yapmadım diyebilirim, eğilme uzanma sakin ağır kaldırma anı hareketler yapma, yiyecekler konusunda da ananas yedim ama 4-5.günden sonra bıraktım sakıncalı olabilceğini duydum dut kurusu kabak çekirdeği badem ceviz çiğ fındık ve bolll bollll su ictim. 3 gun sonra da işe döndüm normal yasantima donmus oldum.3gunden itibaren araba kullanmaya basladim. Yorulmadan dolaşıyordum cokkkk sukurrrr tuttu, darisi basiniza insallah

Çok teşekkürler. Dinleniyorum genelde bende ama benim transfer olduğum merkezde 45 dkka yatırdılar sonra çıkardılar. Sadece arabada oturarak gelme dışında hepsine çok dikkat ediyorum

Ananas da çok tereddüt ettim ve yememeye karar verdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…