Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ben ilk defa yaşıyorum kuzu bide hafif sızlama oluyo karında ay diyorum rahimde bsy oluyo sonra aklıma geliyo idrar yolları. Çok sağol valla bu kadar evhama evham yukleniyo işte ins olmaz bı daha senin de
Böbrek rahime vuruyor işte kasılma yapıyor O da diye çok kendimi yedim o iki gün. Malesef haklısın ehvam ehvam... Inşallah canım kimse yaşamasın. Süreç yeterince zor zaten

Bişey olmaz canim o kadar sıcaktan hem de vitamini şifa olur

İnşallah canım diyorum ya içimde inanılmaz bir umut var bu arada doktorum umutlanmayın sakın sonda daha fazla üzülmeyin ama bekleyip göreceğiz dedi.Umutsuz ama umutlu bir vakayım.Şu yönden içim rahat çok şükür 8 yaşında bir evladım var 2.yi istedik olmadı tüp bebeğe karar verdik olursa olur olmazsa rabbim evladımıza sağlık versin moduyla başladık zaten tedaviye...Allah önce evlat hasreti çeken herkese nasip etsin içinde de bize de nasip eder inşaallah Bu bekleme dönemi zor geçecek bizim için biraz da buruk

Amiin. Öncelikle evladına uzun sağlıklı ömür versin. Inşallah olur . Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Gerçekten çook zor bir süreç

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun başarıyla sonuçlansın inşallah rabbim dünyada senin gibi anneleri eksik etmesin. Son dk ya kadar umudunu kesme ramazan ayındayız bol bol dua et. Son olarak şunu diyebilirim transferini olumsuz sonuçlanacağı ihtimalin yüksek olarak olmuşsun. Olmasın tabi ki de eğer olumsuz olursa umutsuzluğa düşme. İyi düşün iyi olsun. Dualarım seninle rabbim sesimizi duysun. Bebeğin seninle olsun inşallah

gözün aydın canım cok sevındim . allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. hastanede calısıyor olman süper bir avantaj:)

Walla bende merak ediyorum ama Kilya ya ulamasamiorum

kizlar sonucum 241 soka girdim sanirim eve gelince baktim halaya ben de katildim ama hala inanamiyorum

Canım inşallah güzel sonuclanir tedavin rabbim sana da nasip etsin inşallah

Böbrek rahime vuruyor işte kasılma yapıyor O da diye çok kendimi yedim o iki gün. Malesef haklısın ehvam ehvam... Inşallah canım kimse yaşamasın. Süreç yeterince zor zaten
aynen zor canım valla kadın olmak komple zor. Çok su icmek iyi de fazlaya kaçmak lazM sanirim
kizlar sonucum 241 soka girdim sanirim eve gelince baktim halaya ben de katildim ama hala inanamiyorum
Gözün aydın canimm ne güzel haberler bugün tebrik ederim

Yaaaa canım hayırlı olsun ay bir müjde daha ne bereketli ramazan ayi geciriyoruz cok sevindiriyor bizi rabbim teyteytey çifte bayramlar olsun hoppaaaa

sabah semt polikliginde kan verdim bugun zaten is cok yogun gececekti biliyordum sonra ogleden sonra 3 gibi aradilar sonucunuz cikti baktiniz mi diye ben de hayir bakmadim bakmicam dedim tamam ozaman doktorla gorusmek isterseniz doktor yerinde dedi telefondaki ses ve kapatti
1 saat sonra doktorum aradi naptin diye isteyim eve gecince bakicam ama belli olmus aradilar dedim tamam dedi
aksam eve gelinceye kadar bakmadim
eve geldim internet bitmis telefondan actim sadece H harfi var dedim bu ne demek biraz kurcaladim kucucuk ekranda 241 i buldum

Tebrik ediyorum seni önce değerin sonra sabrın için. Ayy çıktığını duyduktan sonra asla bekleyemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…