- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Ayyyyy Allahimmm insallahhh öyle içten istiorum kibenm test günü cumartesi, inş aynı duyguları Allah bizede yaşatır senin adına cok mutlu oldum.
Ne güzel şeyler yazmışsın o kadar dogru ki her kelimesine katılıyorum. Rabbim 2. Yi de sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar bende aranıza yeni geldim.
8 yıl önce ilk tüp bebek denememi yaptırmıştım. Şükür ilkinde kızımı kucağıma aldım. Şimdide kızım .çok kardeşinin olmasını istediği için yeniden denedik ve şükür ki bu seferde sonuç pozitif oldu. Forumda tüm yazılanları okuyamadım ama nacizane bir kaç önerim olacak sizlere.
1-bu işte moral herşeyden önemli bunu sakın unutmayın
2-umutsuzluğa asla yer yok
3- ilaçları asla ama asla kafamıza göre bırakmak ,saatleri değiştirmek yok
4-Erken test bazen moral bozabilir o yüzden tam test gününüzü bekleyin derim (ben bekleyemedim ama:) )
kısaca da olayımı anlatayım. Sebepsiz infertilite bizim durumumuz ben şu anda 36 yaşındayım eşim 38 5 tane iyi derece yumurtam vardı 3 ü döllendi 2 tane de transfer edildi. İlk denememiz uzun protokoldu şimdiki ise kısa protokol uygulandı. 29 nisanda iğnelere başladım 11 mayıs OPU yapıldı 14 mayısta transferim oldu 24 mayısta ise şükür ki pozitifi gördük. 27 sinde 2 katı 29 dun da da 2 katı oldu.
Birde söylemeden geçemeyeceğim kimsenin değeri ile kendi değerlerinizi asla karşılaştımayın. benim kızımda ilk değerim 37 idi ,şimdi ise 56 çıktı yani onun 50 bunun 1000 gibi şeyleri asla takmayın. Herkesin bünyesi farklı
güzel haberler alacağımız bir forum olsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kuacağına al canım. Benim de 22 mayıs 5. Gün embriyosu bana 3 haziran dedi test gününü eşime dedim kk da aynı durumda olanlar var biz de erlen test yapalm dedi olmaz dedi. Söz verdim eşime pazartesiye kadar test yok diyeMeralim halaya yer ac bende geldimmmkızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
Yok canım ben kilolu olmama rağmen karından güzel göründü hiç yumurtalıklar fln demedi bana. Konuştum klinikle de normal dediler ara lekelenmeler ztn bı kere geldi yine de bı iğne yaptik.Rahatlamaz olur muyum arkadaşım. Görür görmez ağlamaya başladım zaten . Minnacık kesesi barönce yumurtalıklarımdan bulamadı doktor. O kadar büyümüşler ki . Sende de var mı öyle bir sorun ? Gerçi kullandığımız ilaçlarla alakalıymış. Evet bol bol su içmemiz lazım. Dikkat et kendine. Leke ile ilgili görüştün mü doktorla ?
Çok güzel bı duygu dimi inşallah hepimizin güzel bı hamileliği olurCokkk şükür canimmm tarifi yok, ağlamaktan sakinlesemedim, masamda bardagim hep dolu su icm3k cokkk önemliymiş, darısı bekleyen anne adaylarımızın başına insallahhhh
10 haziran tüp bebek kliniğinde 14u kendi doktorum da inşallah duyalim kalp atışlarını da hepimizGördüm canim. Kalp atışı randevumuz 13 haziran rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Senin randevun nezaman
hoşgeldin ben daha başlamadım ama yorumunu okuyunca bile tarifsiz bi yüksek motivasyon oluştu inşallah herkese nasip olur Allah evlatlarınızı size bağışlasın bize de nasip etsin :)Selam kızlar bende aranıza yeni geldim.
8 yıl önce ilk tüp bebek denememi yaptırmıştım. Şükür ilkinde kızımı kucağıma aldım. Şimdide kızım .çok kardeşinin olmasını istediği için yeniden denedik ve şükür ki bu seferde sonuç pozitif oldu. Forumda tüm yazılanları okuyamadım ama nacizane bir kaç önerim olacak sizlere.
4-Erken test bazen moral bozabilir o yüzden tam test gününüzü bekleyin derim (ben bekleyemedim ama:) )
kısaca da olayımı anlatayım. Sebepsiz infertilite bizim durumumuz ben şu anda 36 yaşındayım eşim 38 5 tane iyi derece yumurtam vardı 3 ü döllendi 2 tane de transfer edildi. İlk denememiz uzun protokoldu şimdiki ise kısa protokol uygulandı. 29 nisanda iğnelere başladım 11 mayıs OPU yapıldı 14 mayısta transferim oldu 24 mayısta ise şükür ki pozitifi gördük. 27 sinde 2 katı 29 dun da da 2 katı oldu.
Birde söylemeden geçemeyeceğim kimsenin değeri ile kendi değerlerinizi asla karşılaştımayın. benim kızımda ilk değerim 37 idi ,şimdi ise 56 çıktı yani onun 50 bunun 1000 gibi şeyleri asla takmayın. Herkesin bünyesi farklı
İciyom kız valla ya bu seferde evden cikamiyommKız dünür dikkat et kendineçok geçmiş olsun canım evet bol su içmek çok iyi geliyor
Saol canım hepimiz insallahhhhHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kuacağına al canım. Benim de 22 mayıs 5. Gün embriyosu bana 3 haziran dedi test gününü eşime dedim kk da aynı durumda olanlar var biz de erlen test yapalm dedi olmaz dedi. Söz verdim eşime pazartesiye kadar test yok diye
Walla bende merak ediyorum ama Kilya ya ulamasamiorumKilya yok bugün sesi cikmiyor meraklibekleyis canim insallah sen de pozitifi görürsün bugun, çıktı mi sonucun?
Hoşgeldin masalruz..Ben de senin yerinde olsam aynını yapardım.Belki de gelişimi çok güzel devam edicek içinde kim bilebilir.Hiçbir zaman Allahtan umut kesilmez.İnşallah herşey güzel olur senin içinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımumarım hepimiz güzel haberler alırız.Bende Mayıs Ayında başladım tedaviye tedavi başından beri yumurta rezervinin düşük olduğunu söyledi doktorum ama bi şekilde devam ettik.menagon 300 IU vuruldum 12 gün boyunca ona rağmen 3 yumurtam oluştu bunlardan 2 tanesi 27 Mayıs’ta toplandı.2 yumurtadan 1 i döllendi bugün 3.gün embriyosu olarak transfer edildi.Sabah transfer saatinden 2-3 saat önce doktorum aradı ve düne kadar beklediğimizden de üst kalitede olan embriyo bugün bölünmesi gerektiği gibi bölünmemiş ve durağanlamıştı isterseniz transfer etmeyelim başka bi merkez olsa size bunu açıklamaz direk transfer eder ama seçim tamamen sizin dedi.Çok olumsuz konuştu hatta direk negatif olacağını yüzümüze yüzümüze söyledi umutlanmayın ama ihtimal çok çok çok düşük dedi.Sabah gelen telefonla birlikte dünya başıma yıkıldı zaten sonuç olarak tüm tedaviyi olmuştum transfer aşamasında da Kötü hatta çöp düzeyinde embriyoyu kendi isteğimle transfer ettirmiş oldum.İçimde sebebini bilmediğim bir Umut var..İnşallah rabbim yardım eder ol der ve olur
Dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ne derler
Ah canımKilya yok bugün sesi cikmiyor meraklibekleyis canim insallah sen de pozitifi görürsün bugun, çıktı mi sonucun?
Canım güneşte mayışmış kalmışımWalla bende merak ediyorum ama Kilya ya ulamasamiorum
Geçmis olsun canım kum olayı tam da denk gelmiş. Bugün olmadı şükür ama iki gün böbrek sancısı yaşadım. Kötü oluyorYok canım ben kilolu olmama rağmen karından güzel göründü hiç yumurtalıklar fln demedi bana. Konuştum klinikle de normal dediler ara lekelenmeler ztn bı kere geldi yine de bı iğne yaptik.
Çok güzel bı duygu dimi inşallah hepimizin güzel bı hamileliği olur ❤❤❤❤❤❤ suyu ztn içiyorum da kum dokmek sıkıntı ağrı yapıyordu ondanmis
Ben ilk defa yaşıyorum kuzu bide hafif sızlama oluyo karında ay diyorum rahimde bsy oluyo sonra aklıma geliyo idrar yolları. Çok sağol valla bu kadar evhama evham yukleniyo işte ins olmaz bı daha senin deGeçmis olsun canım kum olayı tam da denk gelmiş. Bugün olmadı şükür ama iki gün böbrek sancısı yaşadım. Kötü oluyor
Canım benzer sıkıntıları yaşıyorum, yaşadım. Benim de tek embriyo oluştu ve kalitesi biraz soru işareti. Doktorun ne güzel açıklama yapmış. Ben açıklama da alamadım. Yine o kadar işlemden sonra kesinlikle denerdim transferi. Belki anneciğinin sıcaklığı iyi gelecek. Umarım güzel haberlerini alırız.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımumarım hepimiz güzel haberler alırız.Bende Mayıs Ayında başladım tedaviye tedavi başından beri yumurta rezervinin düşük olduğunu söyledi doktorum ama bi şekilde devam ettik.menagon 300 IU vuruldum 12 gün boyunca ona rağmen 3 yumurtam oluştu bunlardan 2 tanesi 27 Mayıs’ta toplandı.2 yumurtadan 1 i döllendi bugün 3.gün embriyosu olarak transfer edildi.Sabah transfer saatinden 2-3 saat önce doktorum aradı ve düne kadar beklediğimizden de üst kalitede olan embriyo bugün bölünmesi gerektiği gibi bölünmemiş ve durağanlamıştı isterseniz transfer etmeyelim başka bi merkez olsa size bunu açıklamaz direk transfer eder ama seçim tamamen sizin dedi.Çok olumsuz konuştu hatta direk negatif olacağını yüzümüze yüzümüze söyledi umutlanmayın ama ihtimal çok çok çok düşük dedi.Sabah gelen telefonla birlikte dünya başıma yıkıldı zaten sonuç olarak tüm tedaviyi olmuştum transfer aşamasında da Kötü hatta çöp düzeyinde embriyoyu kendi isteğimle transfer ettirmiş oldum.İçimde sebebini bilmediğim bir Umut var..İnşallah rabbim yardım eder ol der ve olur
Dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben güzel moral oldunuz bize çok teşekkürlerSelam kızlar bende aranıza yeni geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?