Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ne güzel şeyler yazmışsın o kadar dogru ki her kelimesine katılıyorum. Rabbim 2. Yi de sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kuacağına al canım. Benim de 22 mayıs 5. Gün embriyosu bana 3 haziran dedi test gününü eşime dedim kk da aynı durumda olanlar var biz de erlen test yapalm dedi olmaz dedi. Söz verdim eşime pazartesiye kadar test yok diye

Yok canım ben kilolu olmama rağmen karından güzel göründü hiç yumurtalıklar fln demedi bana. Konuştum klinikle de normal dediler ara lekelenmeler ztn bı kere geldi yine de bı iğne yaptik.
Cokkk şükür canimmm tarifi yok, ağlamaktan sakinlesemedim, masamda bardagim hep dolu su icm3k cokkk önemliymiş, darısı bekleyen anne adaylarımızın başına insallahhhh
Çok güzel bı duygu dimi inşallah hepimizin güzel bı hamileliği olur suyu ztn içiyorum da kum dokmek sıkıntı ağrı yapıyordu ondanmis

hoşgeldin ben daha başlamadım ama yorumunu okuyunca bile tarifsiz bi yüksek motivasyon oluştu inşallah herkese nasip olur Allah evlatlarınızı size bağışlasın bize de nasip etsin :)

Saol canım hepimiz insallahhhh ahhh ben bekleyebilsemmgüzel haberleriniz olsun insallahhh

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım hepimiz güzel haberler alırız.Bende Mayıs Ayında başladım tedaviye tedavi başından beri yumurta rezervinin düşük olduğunu söyledi doktorum ama bi şekilde devam ettik.menagon 300 IU vuruldum 12 gün boyunca ona rağmen 3 yumurtam oluştu bunlardan 2 tanesi 27 Mayıs’ta toplandı.2 yumurtadan 1 i döllendi bugün 3.gün embriyosu olarak transfer edildi.Sabah transfer saatinden 2-3 saat önce doktorum aradı ve düne kadar beklediğimizden de üst kalitede olan embriyo bugün bölünmesi gerektiği gibi bölünmemiş ve durağanlamıştı isterseniz transfer etmeyelim başka bi merkez olsa size bunu açıklamaz direk transfer eder ama seçim tamamen sizin dedi.Çok olumsuz konuştu hatta direk negatif olacağını yüzümüze yüzümüze söyledi umutlanmayın ama ihtimal çok çok çok düşük dedi.Sabah gelen telefonla birlikte dünya başıma yıkıldı zaten sonuç olarak tüm tedaviyi olmuştum transfer aşamasında da Kötü hatta çöp düzeyinde embriyoyu kendi isteğimle transfer ettirmiş oldum.İçimde sebebini bilmediğim bir Umut var..İnşallah rabbim yardım eder ol der ve olur
Dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hoşgeldin masalruz..Ben de senin yerinde olsam aynını yapardım.Belki de gelişimi çok güzel devam edicek içinde kim bilebilir.Hiçbir zaman Allahtan umut kesilmez.İnşallah herşey güzel olur senin için

Merhaba arkadaşlar...
İlk tüp bebek denemem pozitif sonuçlanmıştı ve ikizlere hamile kalmıştım ama 4.ayda kayıp yaşadık üzerinden 6 ay geçti, şimdi ikinci denememizi yaptık, 5.gün tek embriyo koyduk ve 7.günüm, hiçbir belirtim yok korkumdan test yapmıyorum yarın kan versem çıkar mı? Test tarihim 3 haziran anan yarın yapmak istiyorum, diğer gebelikte lekelenme,göğüs ağrısı,kasılma hepsini yaşadım ama bunda hiç belirtim yok çok korkuyorum cesaret edip evde test yapamıyorum. Pozitif çıkan arkadaşlara sağlıklı bir hamilelik diliyorum, negatif çıkanlara da Allah güç kuvvet ve sabır versin en kısa zamanda evlat nasip olsun inşallah

Kilya yok bugün sesi cikmiyor meraklibekleyis canim insallah sen de pozitifi görürsün bugun, çıktı mi sonucun?
Ah canım bugün uyuya kalmışım bir güzel güneş vurmuş. Cımcılık su içinde kalmışım. Bin zahmet duş almıştım hepsi çöp oldu Bir de ay sıcak iyi gelmiyordu diye ehvamladım. Yeni kendime geldim. meraklibekleyis diğer yandan haberlerini bekliyorum heyecanla

Geçmis olsun canım kum olayı tam da denk gelmiş. Bugün olmadı şükür ama iki gün böbrek sancısı yaşadım. Kötü oluyor

Geçmis olsun canım kum olayı tam da denk gelmiş. Bugün olmadı şükür ama iki gün böbrek sancısı yaşadım. Kötü oluyor
Ben ilk defa yaşıyorum kuzu bide hafif sızlama oluyo karında ay diyorum rahimde bsy oluyo sonra aklıma geliyo idrar yolları. Çok sağol valla bu kadar evhama evham yukleniyo işte ins olmaz bı daha senin de

Canım benzer sıkıntıları yaşıyorum, yaşadım. Benim de tek embriyo oluştu ve kalitesi biraz soru işareti. Doktorun ne güzel açıklama yapmış. Ben açıklama da alamadım. Yine o kadar işlemden sonra kesinlikle denerdim transferi. Belki anneciğinin sıcaklığı iyi gelecek. Umarım güzel haberlerini alırız.

Ben güzel moral oldunuz bize çok teşekkürler iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…