• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Meralim halaya yer ac bende geldimmm:halay::halay::halay: kızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor 🤭🤭🤭Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
Canım süper haber bu çok sevindim hayırlı olsun Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin . Bu müjdeli haberi kutlayalım hadi gel teyteyyyy lülülülül hoppaaaaaaa :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar
22 Mayısta transferim olmuştu, 31 Mayıs yani yarın kan tahlil günüm ama dayanamadım bu sabah ilk idrarla evde test yaptım hafiften göründü ikinci çizgi :KK49: Ben 5 yıldır silik bile olsa asla ikinci çizgiyi görmemiştim çok heyecanlandım. Sizce var mıdır? Eki Görüntüle 2274293
Canim bence var ya bendede aynisi cikti

Doktor beta hcg sifirlanmadan düsük baslamaz dedi dün 1500 lerde idi birden sifirlanmadiya ama kanamam basladi. Buda nasip degilmis. Allahin takdiri ama iki gebelikten edindigim deneyim eger 48 saatte bir yani 2 günde bir iki kati olmasa bile yüzde 60 artmadimi o anda bisiler ters ve sonu malisef düsük! Ne bilim doktorumda üzüldü ama en azindan hamile kaliyorsun öyle düsün diyorda sonuc olmadimi kalsam ne ki? Psikolojikmen ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum yüksek ihtimal tüp bebek tedavisine baslicam bayramdan sonra. Zaten doktor ilk gittigimde dedi olmasi imkansiz degil ama esinin sayilariyla zor . Iki kez kaldim ama keske bastan tüp yaptirsaydim. Psikolojikmen ve vucut olarak baya yipraniyor insan. Digeri 8. haftada düstü bu ise 6 hafta 1 günlüktü. Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Canım çok üzüldüm aynı şeyi bende yaşadım. Önce hamile olup onu kaybetme acısının tarifi yok. Rabbim tekrar hamile kalıp bebeğini dünyaya getirmeni nasip etsin. İsteyen herkese de nasip etsin inşallah :dua::dua::dua::dua::dua:

Canım tebrik ederim var gibi yani. Ayy benimde bu sabah böyle çıktı attım fotosunu inşallah yanılmıyoruzdur kanda da görürüz 🙏🙏

Yarinmi vericeksin kan? Mutlaka benide etiketle cunki esim daha yaptirma hep yaptirib hayal kirokligi yasiyosun diyorda umarim bu kez pozitiv olur :) mutlaka benide etiketle nerdeyse ayni cikmis testler

Meralcim çok sağol canım benim 😊ben sağlık ocağına gittiğimde doktora tedavi sürecimden bahsettim. Gebeliğe hazır mıyım. Hazırsamda ihtiyacım olanlar nelerdir bunun için tahlil yaptırmak istiyorum dedim. Yani ben tek tek şu bu demedim onlara anlattım onlar yaptı . Bu günde doktorum yaptırdıklarım dışında ekstra test istedi.
Hmm anladım canım o zaman ben genel tahlilleri gösterdiğim için istemedi demek. Zaten eşime ben toparlanirken anlatmış kalp sesini duyduktan sonra testler yapicaz diye. Galiba o zamana kadar gerek görmedi. Merak etmiştim teşekkür ederim canım anlattığın için :KK9::KK9::KK9::KK9:

Şükür canım rahatladn dimi görünce inşallah darısı kalp atislarimiza :-*
Bana da bütün testleri baştan yaptı dün kum dokuyomusum 😐 bol bol su icicez dedi sonra peceteyr akşam üstü pembe bı leke geldi kafayı yiyodum ya
Kız dünür dikkat et kendine :KK70: :KK70: çok geçmiş olsun canım evet bol su içmek çok iyi geliyor

Yarinmi vericeksin kan? Mutlaka benide etiketle cunki esim daha yaptirma hep yaptirib hayal kirokligi yasiyosun diyorda umarim bu kez pozitiv olur :) mutlaka benide etiketle nerdeyse ayni cikmis testler

Merhaba 🌸 evet yarın sabah kan vericem 2 saate çıkar inşallah güzel haber veririm buradan 🙏 senin tahlil günün ne zaman canım?

Hadi bize biraz bastan beri hissettiğin belirtileri söylesene 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canim belirti olmasına fırsat vermeden tahlil yaptirdim transferin 8. Gunu, bariz belirtim inan yoktu hatta ilaclarin etkisinden olduğunu düşündüğüm göğüs hassasiyeti ve karin şişliğim bu sabah hicccc kalmamıştı, olmadı diye çok üzüldüm gözümü kararttim çıksa da çıkmasa da idrar testi yaptım baktım yookkk Allahtan atmamışım testi, 3-4 dakika sonra gölge gibi belli belirsiz bi çizgi oldu aklımı kaybettim, hastanede çalışıyorum hemen laboratuara indim kan sonucunu alana kadar da kendimde deildim, Allahım nerde bekleyen warsa güzel haberlerini nasip etsin🙏🙏🙏

Canim belirti olmasına fırsat vermeden tahlil yaptirdim transferin 8. Gunu, bariz belirtim inan yoktu hatta ilaclarin etkisinden olduğunu düşündüğüm göğüs hassasiyeti ve karin şişliğim bu sabah hicccc kalmamıştı, olmadı diye çok üzüldüm gözümü kararttim çıksa da çıkmasa da idrar testi yaptım baktım yookkk Allahtan atmamışım testi, 3-4 dakika sonra gölge gibi belli belirsiz bi çizgi oldu aklımı kaybettim, hastanede çalışıyorum hemen laboratuara indim kan sonucunu alana kadar da kendimde deildim, Allahım nerde bekleyen warsa güzel haberlerini nasip etsin🙏🙏🙏
💓💓 benm test günü cumartesi, inş aynı duyguları Allah bizede yaşatır🙏🏻🙏🏻 senin adına cok mutlu oldum. 💃

Selam kızlar bende aranıza yeni geldim.
8 yıl önce ilk tüp bebek denememi yaptırmıştım. Şükür ilkinde kızımı kucağıma aldım. Şimdide kızım .çok kardeşinin olmasını istediği için yeniden denedik ve şükür ki bu seferde sonuç pozitif oldu. Forumda tüm yazılanları okuyamadım ama nacizane bir kaç önerim olacak sizlere.
1-bu işte moral herşeyden önemli bunu sakın unutmayın
2-umutsuzluğa asla yer yok
3- ilaçları asla ama asla kafamıza göre bırakmak ,saatleri değiştirmek yok
4-Erken test bazen moral bozabilir o yüzden tam test gününüzü bekleyin derim (ben bekleyemedim ama:) )
kısaca da olayımı anlatayım. Sebepsiz infertilite bizim durumumuz ben şu anda 36 yaşındayım eşim 38 5 tane iyi derece yumurtam vardı 3 ü döllendi 2 tane de transfer edildi. İlk denememiz uzun protokoldu şimdiki ise kısa protokol uygulandı. 29 nisanda iğnelere başladım 11 mayıs OPU yapıldı 14 mayısta transferim oldu 24 mayısta ise şükür ki pozitifi gördük. 27 sinde 2 katı 29 dun da da 2 katı oldu.
Birde söylemeden geçemeyeceğim kimsenin değeri ile kendi değerlerinizi asla karşılaştımayın. benim kızımda ilk değerim 37 idi ,şimdi ise 56 çıktı yani onun 50 bunun 1000 gibi şeyleri asla takmayın. Herkesin bünyesi farklı
güzel haberler alacağımız bir forum olsun inşallah

Back