- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Cokkk şükür canimmm tarifi yok, ağlamaktan sakinlesemedim, masamda bardagim hep dolu su icm3k cokkk önemliymiş, darısı bekleyen anne adaylarımızın başına insallahhhh
Canım süper haber bu çok sevindim hayırlı olsun Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin . Bu müjdeli haberi kutlayalım hadi gel teyteyyyy lülülülül hoppaaaaaaaMeralim halaya yer ac bende geldimmmkızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
Gördüm canim. Kalp atışı randevumuz 13 haziran rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Senin randevun nezaman11 Mayıs transfer inşallah darısı başına cnm gördun mu sen de
Canim bence var ya bendede aynisi ciktiGünaydınlar kızlar
22 Mayısta transferim olmuştu, 31 Mayıs yani yarın kan tahlil günüm ama dayanamadım bu sabah ilk idrarla evde test yaptım hafiften göründü ikinci çizgiBen 5 yıldır silik bile olsa asla ikinci çizgiyi görmemiştim çok heyecanlandım. Sizce var mıdır? Eki Görüntüle 2274293
Canım çok üzüldüm aynı şeyi bende yaşadım. Önce hamile olup onu kaybetme acısının tarifi yok. Rabbim tekrar hamile kalıp bebeğini dünyaya getirmeni nasip etsin. İsteyen herkese de nasip etsin inşallahDoktor beta hcg sifirlanmadan düsük baslamaz dedi dün 1500 lerde idi birden sifirlanmadiya ama kanamam basladi. Buda nasip degilmis. Allahin takdiri ama iki gebelikten edindigim deneyim eger 48 saatte bir yani 2 günde bir iki kati olmasa bile yüzde 60 artmadimi o anda bisiler ters ve sonu malisef düsük! Ne bilim doktorumda üzüldü ama en azindan hamile kaliyorsun öyle düsün diyorda sonuc olmadimi kalsam ne ki? Psikolojikmen ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum yüksek ihtimal tüp bebek tedavisine baslicam bayramdan sonra. Zaten doktor ilk gittigimde dedi olmasi imkansiz degil ama esinin sayilariyla zor . Iki kez kaldim ama keske bastan tüp yaptirsaydim. Psikolojikmen ve vucut olarak baya yipraniyor insan. Digeri 8. haftada düstü bu ise 6 hafta 1 günlüktü. Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Canım tebrik ederim var gibi yani. Ayy benimde bu sabah böyle çıktı attım fotosunu inşallah yanılmıyoruzdur kanda da görürüz
Aminnnnn canım darısı tüm bekleyenlerin başına insallahhhhCANIMMM TEBRİKLER ÇOK SEVİNDİMM YAAA MUTLU HABERLER ÇOĞALSIN İNŞALLAH
Hmm anladım canım o zaman ben genel tahlilleri gösterdiğim için istemedi demek. Zaten eşime ben toparlanirken anlatmış kalp sesini duyduktan sonra testler yapicaz diye. Galiba o zamana kadar gerek görmedi. Merak etmiştim teşekkür ederim canım anlattığın içinMeralcim çok sağol canım benimben sağlık ocağına gittiğimde doktora tedavi sürecimden bahsettim. Gebeliğe hazır mıyım. Hazırsamda ihtiyacım olanlar nelerdir bunun için tahlil yaptırmak istiyorum dedim. Yani ben tek tek şu bu demedim onlara anlattım onlar yaptı . Bu günde doktorum yaptırdıklarım dışında ekstra test istedi.
Saol meralimmmm insallahhh darısı kızların başınaCanım süper haber bu çok sevindim hayırlı olsun Rabbim bütün isteyenlere gelsin. Bu müjdeli haberi kutlayalım hadi gel teyteyyyy lülülülül hoppaaaaaaa
Saol canım güzel haberlerle buluşalım insallahhhhayyy çok güzel en güzel ne güzzzzzeleellll gözün aydın olsun göbişinn dolsunnnnn
Kız dünür dikkat et kendineŞükür canım rahatladn dimi görünce inşallah darısı kalp atislarimiza :-*
Bana da bütün testleri baştan yaptı dün kum dokuyomusumbol bol su icicez dedi sonra peceteyr akşam üstü pembe bı leke geldi kafayı yiyodum ya
Yarinmi vericeksin kan? Mutlaka benide etiketle cunki esim daha yaptirma hep yaptirib hayal kirokligi yasiyosun diyorda umarim bu kez pozitiv olur :) mutlaka benide etiketle nerdeyse ayni cikmis testler
Aminnnnnn
Canım rabbim yardımcın olsun sonucun pozitif çıkar inşallahMerhabaevet yarın sabah kan vericem 2 saate çıkar inşallah güzel haber veririm buradan senin tahlil günün ne zaman canım?
Canim belirti olmasına fırsat vermeden tahlil yaptirdim transferin 8. Gunu, bariz belirtim inan yoktu hatta ilaclarin etkisinden olduğunu düşündüğüm göğüs hassasiyeti ve karin şişliğim bu sabah hicccc kalmamıştı, olmadı diye çok üzüldüm gözümü kararttim çıksa da çıkmasa da idrar testi yaptım baktım yookkk Allahtan atmamışım testi, 3-4 dakika sonra gölge gibi belli belirsiz bi çizgi oldu aklımı kaybettim, hastanede çalışıyorum hemen laboratuara indim kan sonucunu alana kadar da kendimde deildim, Allahım nerde bekleyen warsa güzel haberlerini nasip etsinHadi bize biraz bastan beri hissettiğin belirtileri söylesene
Canim belirti olmasına fırsat vermeden tahlil yaptirdim transferin 8. Gunu, bariz belirtim inan yoktu hatta ilaclarin etkisinden olduğunu düşündüğüm göğüs hassasiyeti ve karin şişliğim bu sabah hicccc kalmamıştı, olmadı diye çok üzüldüm gözümü kararttim çıksa da çıkmasa da idrar testi yaptım baktım yookkk Allahtan atmamışım testi, 3-4 dakika sonra gölge gibi belli belirsiz bi çizgi oldu aklımı kaybettim, hastanede çalışıyorum hemen laboratuara indim kan sonucunu alana kadar da kendimde deildim, Allahım nerde bekleyen warsa güzel haberlerini nasip etsin
Canim belirti olmasına fırsat vermeden tahlil yaptirdim transferin 8. Gunu, bariz belirtim inan yoktu hatta ilaclarin etkisinden olduğunu düşündüğüm göğüs hassasiyeti ve karin şişliğim bu sabah hicccc kalmamıştı, olmadı diye çok üzüldüm gözümü kararttim çıksa da çıkmasa da idrar testi yaptım baktım yookkk Allahtan atmamışım testi, 3-4 dakika sonra gölge gibi belli belirsiz bi çizgi oldu aklımı kaybettim, hastanede çalışıyorum hemen laboratuara indim kan sonucunu alana kadar da kendimde deildim, Allahım nerde bekleyen warsa güzel haberlerini nasip etsin
Bende toplama islemi gcen ay oldu fakat embriolar gelismedi bu ay hicbir islem yaptirmadim o guzden olursa sok olurum :)Merhabaevet yarın sabah kan vericem 2 saate çıkar inşallah güzel haber veririm buradan senin tahlil günün ne zaman canım?
38 oldumYaşın kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?