Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Yaaaaa çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun canım. Halay giderek büyüyor. hamdolsun

Canim gozun aydin cok sevindim darisi bütün sonuç bekleyenlerin başına insallah

nus nedir canim ? benim 4. günde transfer edildi. toplanan 6 ydi 2 kalmıştı döllenen..2 de düşük var zaten araştırma gereği görülmedi bile..

Şükür canım rahatladn dimi görünce inşallah darısı kalp atislarimiza :-*
Bana da bütün testleri baştan yaptı dün kum dokuyomusum bol bol su icicez dedi sonra peceteyr akşam üstü pembe bı leke geldi kafayı yiyodum ya

Rahatlamaz olur muyum arkadaşım. Görür görmez ağlamaya başladım zaten . Minnacık kesesi bar önce yumurtalıklarımdan bulamadı doktor. O kadar büyümüşler ki . Sende de var mı öyle bir sorun ? Gerçi kullandığımız ilaçlarla alakalıymış. Evet bol bol su içmemiz lazım. Dikkat et kendine. Leke ile ilgili görüştün mü doktorla ?

Cokkk şükür canimmm tarifi yok, ağlamaktan sakinlesemedim, masamda bardagim hep dolu su icm3k cokkk önemliymiş, darısı bekleyen anne adaylarımızın başına insallahhhh

CANIMMM TEBRİKLER ÇOK SEVİNDİMM YAAA MUTLU HABERLER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

amh 0.60 benim eşinde sperm hızlı ileri % 4 cikti. 2 yıl once ikimizinde herşey normaldi..
Daha düşük amh ile hamile kalan var inşallah bi sonrakinde herşey daha güzel olsun Benin eşiminde 2 yıl önce sperm 60 milyondu hamile kaldım ama 13 haftalık gebelik sonlandı kromozom anomilisi çıktı bebekte ,şimdi 5 milyona düştü 2.denemem Benim ilki de 4.gün embriyosuydu hiç tutunamadı bakalım yarın transferim var
Ngs;embriyoya genetik tarama yapılıyor kromozomlarına bakılıyor biraz maliyetli embiryo başına 350 dolar 5.güne 6 embriyo geldi 4 tanesi anamolili çıktı 2 tane normal kaldı sen dinlen bu arada sağlıklı beslenin ikinizde allah yardımcımız olsun

Amin tekrar kötü günler yaşamayalım

nus nedir canim ? benim 4. günde transfer edildi. toplanan 6 ydi 2 kalmıştı döllenen..2 de düşük var zaten araştırma gereği görülmedi bile..
Eğer yapılmadıysa kan pıhtılaşması olup olmadığına baktır ,eşinle genetik test yaptırın birde eşin sperm DNA hasar testi yaptırsın

Hayırlı olsun cnm gözünaydin kaç cıktı değerin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…