Yaaaaa çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun canım. Halay giderek büyüyor.Meralim halaya yer ac bende geldimmmkızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
Aminnnnnn canimmmmm Allahım hepimizin yüzünü güldürsün güzel haberlerimiz olsunÇok sevindim canım darısı inşallah bizim başımızaYarın test günü olan arkadaşlarla bizde katılırız inşallah halaya
Meralim halaya yer ac bende geldimmmkızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
Şükürler olsun canım, darısı nerde isteyen bekleyen varsa, hala kendime gelemdim sabırsız biriyim evet ama bu kadarına ben bile şaşırdımYaaaaa çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun canım. Halay giderek büyüyor.hamdolsun
Aminnnnn baybcim yürekten diliyorum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu cookkkk istiorummmCanim gozun aydin cok sevindimdarisi bütün sonuç bekleyenlerin başına insallah
5.gün görmüştük biz tahlilde hatta benim ilk negatif çıkıp sonra pozitif olmuştu. Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinŞükürler olsun canım, darısı nerde isteyen bekleyen varsa, hala kendime gelemdim sabırsız biriyim evet ama bu kadarına ben bile şaşırdım
nus nedir canim ? benim 4. günde transfer edildi. toplanan 6 ydi 2 kalmıştı döllenen..2 de düşük var zaten araştırma gereği görülmedi bile..Bende 38 yaşındayım ,sana tavsiyem5.güne en az 4-5 embriyo gelirse ngs yaptır çünkü şuan kimyasal gebelik geçiriyorsun kanda çıktı sonra düşmeye başladı değerin bu gibi durumda kromozom kaynaklı oluyor yolun yolumuz açık olsun inşallah
Elencimmm insallahhh bekliyoruz halayimiz şenlenecek insallahhhhÇok sevindim canım darısı inşallah bizim başımızaYarın test günü olan arkadaşlarla bizde katılırız inşallah halaya
Şükür canım rahatladn dimi görünce inşallah darısı kalp atislarimiza :-*Çok şükür bende gördümbu arada yumurtalıklarım çok büyümüş sizlere de söyledi mi doktor ? Ben alttan muayenede oldum daha sağlıklı görebileceğimizi ve zararı olmayacağını söyledi doktorum. Birde tüp bebek merkezinde ilişkiye girebilirsiniz bir sıkıntı yok demişlerdi. Bu gün doktorum 3 ay yasak dedi. Onada şaşırdım mesela. Onun dışında Tiroidlerim çalışmıyormuş. Gebelikte sık görüşüyormuş. Şu ana kadar hiç rastlamadım çünkü tahlillerimde. Onun için bir yönlendirme yaptı doktorum. Böyle işte kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
amh 0.60 benim eşinde sperm hızlı ileri % 4 cikti. 2 yıl once ikimizinde herşey normaldi..Amh kaç bu arada
hayırlı olsun :)Aminnnnn baybcim yürekten diliyorum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu cookkkk istiorummm
Rahatlamaz olur muyum arkadaşım. Görür görmez ağlamaya başladım zaten . Minnacık kesesi barŞükür canım rahatladn dimi görünce inşallah darısı kalp atislarimiza :-*
Bana da bütün testleri baştan yaptı dün kum dokuyomusumbol bol su icicez dedi sonra peceteyr akşam üstü pembe bı leke geldi kafayı yiyodum ya
Cokkk şükür canimmm tarifi yok, ağlamaktan sakinlesemedim, masamda bardagim hep dolu su icm3k cokkk önemliymiş, darısı bekleyen anne adaylarımızın başına insallahhhhŞükür canım rahatladn dimi görünce inşallah darısı kalp atislarimiza :-*
Bana da bütün testleri baştan yaptı dün kum dokuyomusumbol bol su icicez dedi sonra peceteyr akşam üstü pembe bı leke geldi kafayı yiyodum ya
CANIMMM TEBRİKLER ÇOK SEVİNDİMM YAAA MUTLU HABERLER ÇOĞALSIN İNŞALLAHMeralim halaya yer ac bende geldimmmkızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
Daha düşük amh ile hamile kalan var inşallah bi sonrakinde herşey daha güzel olsun Benin eşiminde 2 yıl önce sperm 60 milyondu hamile kaldım ama 13 haftalık gebelik sonlandı kromozom anomilisi çıktı bebekte ,şimdi 5 milyona düştü 2.denemem Benim ilki de 4.gün embriyosuydu hiç tutunamadı bakalım yarın transferim varamh 0.60 benim eşinde sperm hızlı ileri % 4 cikti. 2 yıl once ikimizinde herşey normaldi..
Hadi bize biraz bastan beri hissettiğin belirtileri söyleseneCokkk şükür canimmm tarifi yok, ağlamaktan sakinlesemedim, masamda bardagim hep dolu su icm3k cokkk önemliymiş, darısı bekleyen anne adaylarımızın başına insallahhhh
Amin tekrar kötü günler yaşamayalımDoktor beta hcg sifirlanmadan düsük baslamaz dedi dün 1500 lerde idi birden sifirlanmadiya ama kanamam basladi. Buda nasip degilmis. Allahin takdiri ama iki gebelikten edindigim deneyim eger 48 saatte bir yani 2 günde bir iki kati olmasa bile yüzde 60 artmadimi o anda bisiler ters ve sonu malisef düsük! Ne bilim doktorumda üzüldü ama en azindan hamile kaliyorsun öyle düsün diyorda sonuc olmadimi kalsam ne ki? Psikolojikmen ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum yüksek ihtimal tüp bebek tedavisine baslicam bayramdan sonra. Zaten doktor ilk gittigimde dedi olmasi imkansiz degil ama esinin sayilariyla zor . Iki kez kaldim ama keske bastan tüp yaptirsaydim. Psikolojikmen ve vucut olarak baya yipraniyor insan. Digeri 8. haftada düstü bu ise 6 hafta 1 günlüktü. Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Eğer yapılmadıysa kan pıhtılaşması olup olmadığına baktır ,eşinle genetik test yaptırın birde eşin sperm DNA hasar testi yaptırsınnus nedir canim ? benim 4. günde transfer edildi. toplanan 6 ydi 2 kalmıştı döllenen..2 de düşük var zaten araştırma gereği görülmedi bile..
Ankarada nerde tedavi görüyorsunuz ?Bende de aynı sorun var Ankara’da tedavi görüyorum
Hayırlı olsun cnm gözünaydinMeralim halaya yer ac bende geldimmmkızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?