- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Oh oh maşallah hep böyle devam etsin gelsin çifte bayramlar teyteyyyyArkadaşlarikinci kan testimi de vermiştim daha doktorla gorusmedim ama kendim baktım internetten 211 cıkmışilki 97 diydi salı günü sizce nasıl iyi demi
Gayet iyi canım darısı başımıza olsunArkadaşlarikinci kan testimi de vermiştim daha doktorla gorusmedim ama kendim baktım internetten 211 cıkmışilki 97 diydi salı günü sizce nasıl iyi demi
Çok şükür canım sende gördün keseyi aklıma şey takıldı gebelikle ilgili bütün testleri yaptırdım demişsin. Hangi testler onlar. Ben doktora gittiğimde genel tarama götürmüştüm. İşte karacigerler normal testler falan. Benden özel bir test istemedi. Bende zaten tiroid var ilaç kullanıyorum. Sence test yaptırmalı miyim?Çok şükür bende gördümbu arada yumurtalıklarım çok büyümüş sizlere de söyledi mi doktor ? Ben alttan muayenede oldum daha sağlıklı görebileceğimizi ve zararı olmayacağını söyledi doktorum. Birde tüp bebek merkezinde ilişkiye girebilirsiniz bir sıkıntı yok demişlerdi. Bu gün doktorum 3 ay yasak dedi. Onada şaşırdım mesela. Onun dışında Tiroidlerim çalışmıyormuş. Gebelikte sık görüşüyormuş. Şu ana kadar hiç rastlamadım çünkü tahlillerimde. Onun için bir yönlendirme yaptı doktorum. Böyle işte kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bende 38 yaşındayım ,sana tavsiyem5.güne en az 4-5 embriyo gelirse ngs yaptır çünkü şuan kimyasal gebelik geçiriyorsun kanda çıktı sonra düşmeye başladı değerin bu gibi durumda kromozom kaynaklı oluyor yolun yolumuz açık olsun inşallahişte amh düşük olunca tedirgin oluyor insan.. yaş 37,38 olunca değerler daha da düşecekmiş.. ama kısmet hersey allahtan..bu defa iyice arastirip oyle başlamayı düşünüyorum..
Amh kaç bu aradaişte amh düşük olunca tedirgin oluyor insan.. yaş 37,38 olunca değerler daha da düşecekmiş.. ama kısmet hersey allahtan..bu defa iyice arastirip oyle başlamayı düşünüyorum..
Yaşın kaç canımMerhaba, üniversite derken hangi üniversitede yaptırdınız sdü mü? Benim de ailem Isparta’da, 2. kapalı miyom ameliyatımı da şubat tatilinde özel Isparta hastanesinde oldum. Doktor yaşımdan dolayı hemen tüp bebek önerdi, ama orada yaptırmak konusunda kararsız kaldım çok yoruma rastlamadım çünkü kk de, ve çevremde.. ama yurtdışı şehirdışı hastasının da çok olduğu söyleniyo.. siz nerdesiniz?
Sağol cnm inşallahOh oh maşallah hep böyle devam etsin gelsin çifte bayramlar teyteyyyy
Inşallah cnm inşallahGayet iyi canım darısı başımıza olsun
Tey teyyyyOh oh maşallah hep böyle devam etsin gelsin çifte bayramlar teyteyyyy
Aynen ben hatta yolculuk yapcam diye eczaci direk buzlu birseyle verdi. Adini bilmiyorumProgesteron ve kan sulandırıcı lar 25 derecenin altında oda sıcaklığında saklanır
Çok güzel şeyler olacak KilyammmmmGünaydınn. Çoook şükür bugün sancısız uyandım. İnşallah güzel şeyler olur
Benimde 22 mayıs bende bu sabah yaptım, aynı bu şekilde cıktı, kanda da gebelik cıktı canım, hayırlısı olsun hamilesinGünaydınlar kızlar
22 Mayısta transferim olmuştu, 31 Mayıs yani yarın kan tahlil günüm ama dayanamadım bu sabah ilk idrarla evde test yaptım hafiften göründü ikinci çizgiBen 5 yıldır silik bile olsa asla ikinci çizgiyi görmemiştim çok heyecanlandım. Sizce var mıdır? Eki Görüntüle 2274293
N Narinimmmm Hep böyle güzel sonuçlar için o heyecanı yaşasak keşke. Halaylara dursakMeralim halaya yer ac bende geldimmmkızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
Hayırlı uğurlu olsunn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMeralim halaya yer ac bende geldimmmkızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
Meralim halaya yer ac bende geldimmmkızlar binlerce kez sukurler olsun hamileyimmmmm. 22 Mayista transferim oldu bugün 8.Gün, tabiki duramadım sabirsizligimdan, idrar testinde de kanda da cikti cok sukur. Tabi bunu iki kelimeyle yazıyorum ama sonuç çıkana kadar yaşadıklarımı Kilya biliyor Allahim herkese nasip etsin bütün dualarım sizin için kizlar
Meralcim çok sağol canım benimÇok şükür canım sende gördün keseyi aklıma şey takıldı gebelikle ilgili bütün testleri yaptırdım demişsin. Hangi testler onlar. Ben doktora gittiğimde genel tarama götürmüştüm. İşte karacigerler normal testler falan. Benden özel bir test istemedi. Bende zaten tiroid var ilaç kullanıyorum. Sence test yaptırmalı miyim?
Aminnn kuzummmm insallahhh Rabbim kan versin can versin hepimizin bebeğine, sımsıkı tutunsunlar bize, hepimizin güzel haberlerini alalımN Narinimmmm Hep böyle güzel sonuçlar için o heyecanı yaşasak keşke. Halaylara dursakDarısı devamına ve benim gibi bekleyenlere olsun inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?