Gebelik ile ilgili tüm tahlilleri yaptırmak istiyorum dedim. Hepsini yazdı hekim. İyi ki yaptırmışım bu gün hastanede doktor bir daha iste. Hepsini gösterdim gerek kalmadı.Sağlık ocağında hangi testler yaptırdın canım ?
Sen mi tek tek talep ettim Aile hekimin mi yazdı testleri
Çok zor bi süreç çok iyi anlıyorum seni zamanı gelmemiş demekki deyip yola devam etmemiz gerek Allah hepimize kolaylık versindiyet spor yaparım artik 3 ay..
Çok şükür bende gördümYok canım karından baktı göründü şükür ins sende görr
Sagol canım benim inşallah tüm isteyenlere nasip olsunHiç belli olmaz canım geç tutunduysa eğer idrara geç karışır. Ayrıca her gebelik testinin duyarlılığı farklıdır bence umudunu kaybetme ☺ Herşey allahtan umarım pozitif cıkar kan testinde canım
Günaydın canım tam sen geçiyordun aklımdan. Yapmadı mı acaba diye.Bu testler bir iki saate belli olmuyor mu ya beklemek zorgünaydınnnn
ben az önce kan verdim akşama çıkacak yarına bırakamadım hakkımda hayırlısı artık
İnşallah güzel olucak canımHaklısın canım yüzdük yüzdük sonuna geldik umarım güzel olur sonudaSabretmeliyim az daha.
Kızlar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi resmen bi yandan korkuyorum ama bilmek istiyorumilk idrarlada olmıcak ya cıkmazsa diyorum boşuna üzülürsem yarın kan vericem zaten
günaydın canımm hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledirgünaydınnnn
ben az önce kan verdim akşama çıkacak yarına bırakamadım hakkımda hayırlısı artık
evet sdu de yaptırdım.. sadece tahlil yaptırmaya gitmiştim ama amg düşük cıktı.. eşinin de 2 yıl once iyi olan sperm sayımı kotu cikti.. hic arastirmadan tup bebek surecinde bulduk kendimizi..tup bebrk olu ca hergün kontrole cagirdi ve ozel muayene ucreti verdik..oda fiyatlari yukseltti.. iyi olup olmadığı konusunda emin değilim şu an :)) negatif sonuç aldık gibi..Merhaba, üniversite derken hangi üniversitede yaptırdınız sdü mü? Benim de ailem Isparta’da, 2. kapalı miyom ameliyatımı da şubat tatilinde özel Isparta hastanesinde oldum. Doktor yaşımdan dolayı hemen tüp bebek önerdi, ama orada yaptırmak konusunda kararsız kaldım çok yoruma rastlamadım çünkü kk de, ve çevremde.. ama yurtdışı şehirdışı hastasının da çok olduğu söyleniyo.. siz nerdesiniz?
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz? Ben Sakaryadayım nerede başlasam bilemiyorum. Burada tedavi olup memnun kalan duymadım. İstanbulda annem var orada da olabilir. Ankarada yakın sayılır buraya belki orası da olur.Çok şükür çok memnunum
işte amh düşük olunca tedirgin oluyor insan.. yaş 37,38 olunca değerler daha da düşecekmiş.. ama kısmet hersey allahtan..bu defa iyice arastirip oyle başlamayı düşünüyorum..Çok zor bi süreç çok iyi anlıyorum seni zamanı gelmemiş demekki deyip yola devam etmemiz gerek Allah hepimize kolaylık versin
Ayy hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınızgünaydınnnn
Bence de yapma . Sabah ilk idrarla yapılan testler daha güvenilir. En iyisi kanda baktırmakKızlar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi resmen bi yandan korkuyorum ama bilmek istiyorumilk idrarlada olmıcak ya cıkmazsa diyorum boşuna üzülürsem yarın kan vericem zaten
Canım az kaldı zaten sabret, huzurlu olalım bugün pozitif kalalımsabah bir gazla yaptım ben test ama gün içinde aldığımız sıvılar bilmem ne iyice seyrekleştirir değeri hiç bakma o yüzden bence. Yarın Güzel haberler yazıcaz buraya allahın izniyle ♥
Bence de yapma . Sabah ilk idrarla yapılan testler daha güvenilir. En iyisi kanda baktırmak
Kesinlikle bende yapmıştım öğlen saatlerinde negatif çıkınca bütün gün ağladım ama umutluyum yarın kanda baktırıcam . İnşallah hepimiz için güzel bir Cuma olurEvet ondan korktuğum için yapamadım canım yarın hayırlı olur inşallah
Anladım, hayırlısı olsun, zor süreçler. iyice araştırıp en içinize sinen yeri bulursun inşallah..evet kıyaslayınca fiyat farkı yokmuş
evet sdu de yaptırdım.. sadece tahlil yaptırmaya gitmiştim ama amg düşük cıktı.. eşinin de 2 yıl once iyi olan sperm sayımı kotu cikti.. hic arastirmadan tup bebek surecinde bulduk kendimizi..tup bebrk olu ca hergün kontrole cagirdi ve ozel muayene ucreti verdik..oda fiyatlari yukseltti.. iyi olup olmadığı konusunda emin değilim şu an :)) negatif sonuç aldık gibi..
Ay onların stresini yerim ben tabi canım sonu güzel olsun.Surekli ultrasona girmek de bebeği strese sokuyormus canım, sonucu güzel olsun da bekleyelim ne olcak. Beklemek bizi korkutamaz, sabır bizim işimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?