Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Sağlık ocağında hangi testler yaptırdın canım ?
Sen mi tek tek talep ettim Aile hekimin mi yazdı testleri
Gebelik ile ilgili tüm tahlilleri yaptırmak istiyorum dedim. Hepsini yazdı hekim. İyi ki yaptırmışım bu gün hastanede doktor bir daha iste. Hepsini gösterdim gerek kalmadı.

Yok canım karından baktı göründü şükür ins sende görr
Çok şükür bende gördüm bu arada yumurtalıklarım çok büyümüş sizlere de söyledi mi doktor ? Ben alttan muayenede oldum daha sağlıklı görebileceğimizi ve zararı olmayacağını söyledi doktorum. Birde tüp bebek merkezinde ilişkiye girebilirsiniz bir sıkıntı yok demişlerdi. Bu gün doktorum 3 ay yasak dedi. Onada şaşırdım mesela. Onun dışında Tiroidlerim çalışmıyormuş. Gebelikte sık görüşüyormuş. Şu ana kadar hiç rastlamadım çünkü tahlillerimde. Onun için bir yönlendirme yaptı doktorum. Böyle işte kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

günaydınnnn
ben az önce kan verdim akşama çıkacak yarına bırakamadım hakkımda hayırlısı artık
Günaydın canım tam sen geçiyordun aklımdan. Yapmadı mı acaba diye.Bu testler bir iki saate belli olmuyor mu ya beklemek zor insallah guzel haberlerini bekliyoruz canım. Hemen yaz

Son düzenleme:
Kızlar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi resmen bi yandan korkuyorum ama bilmek istiyorum ilk idrarlada olmıcak ya cıkmazsa diyorum boşuna üzülürsem yarın kan vericem zaten

Canım az kaldı zaten sabret, huzurlu olalım bugün pozitif kalalım sabah bir gazla yaptım ben test ama gün içinde aldığımız sıvılar bilmem ne iyice seyrekleştirir değeri hiç bakma o yüzden bence. Yarın Güzel haberler yazıcaz buraya allahın izniyle

evet kıyaslayınca fiyat farkı yokmuş
evet sdu de yaptırdım.. sadece tahlil yaptırmaya gitmiştim ama amg düşük cıktı.. eşinin de 2 yıl once iyi olan sperm sayımı kotu cikti.. hic arastirmadan tup bebek surecinde bulduk kendimizi..tup bebrk olu ca hergün kontrole cagirdi ve ozel muayene ucreti verdik..oda fiyatlari yukseltti.. iyi olup olmadığı konusunda emin değilim şu an :)) negatif sonuç aldık gibi..

Çok zor bi süreç çok iyi anlıyorum seni zamanı gelmemiş demekki deyip yola devam etmemiz gerek Allah hepimize kolaylık versin
işte amh düşük olunca tedirgin oluyor insan.. yaş 37,38 olunca değerler daha da düşecekmiş.. ama kısmet hersey allahtan..bu defa iyice arastirip oyle başlamayı düşünüyorum..

Amiiinn inşallah canım Güzel bi cuma olsun hepimiz için

Anladım, hayırlısı olsun, zor süreçler. iyice araştırıp en içinize sinen yeri bulursun inşallah..

Surekli ultrasona girmek de bebeği strese sokuyormus canım, sonucu güzel olsun da bekleyelim ne olcak. Beklemek bizi korkutamaz, sabır bizim işimiz
Ay onların stresini yerim ben tabi canım sonu güzel olsun. Beklemekten korkmuyorum da biran önce kalp sesini duymak istiyorum yavrumun. nasıl atıyordur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…