- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
daha erken bence ya daha iğneyi vurulalı 1 hafta oldu. bekleyelim az daha. Ben geçen ay 10 tane gebelik testi harcadım. insanın psikolojisi bozuluyor.Çamaşır suyu yalnış sonuç veriyor ben her ay denedim köpürdü limonun varsa denesene bir canım bende denicem
Vallahi ben yinede denicem 9 günde bile etkisini yitirdiği oluyormuşşşşş hevesim gitsindaha erken bence ya daha iğneyi vurulalı 1 hafta oldu. bekleyelim az daha. Ben geçen ay 10 tane gebelik testi harcadım. insanın psikolojisi bozuluyor.
hadi dene o zaman ben işteyim deneyememVallahi ben yinede denicem 9 günde bile etkisini yitirdiği oluyormuşşşşş hevesim gitsin
Bi çişim gelsehadi dene o zaman ben işteyim deneyemem
Ahahahhhh ne var canım geleneksel kelime değişmezzzz o kadarda modernleşmedikçişşşşşş
Rabbim büyük benimde sağ kasığım ağrıyor belimede vuruyor inşallaaaahhh bebişimizin habercisidir kızzz iyiye yoralım hep çoğul gebelik olursa daha erken öğrenirizyaa benim kasıklarım çok ağrıyor. Çok rahatsızlık verici derecede
ayyyyRabbim büyük benimde sağ kasığım ağrıyor belimede vuruyor inşallaaaahhh bebişimizin habercisidir kızzz iyiye yoralım hep çoğul gebelik olursa daha erken öğreniriz
İnşallah kızzz ben çoook istiyorumya kendimi çok yorgun hissediyorum.Allahımmm sen büyüksün kızz ikimizde üçüz annesi oluyomuşuzzayyyykeşke keşke benimde çoğul olsaa
üçüzmü?İnşallah kızzz ben çoook istiyorumya kendimi çok yorgun hissediyorum.Allahımmm sen büyüksün kızz ikimizde üçüz annesi oluyomuşuzz
Merhaba hanımlar bende 28 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum sağ ve sol yımurtalığımda 20 mm iki yumurtam oluştu bugün iğnenin 11. Günü ve test yaptım hafif silik çıktı hala iğne etkisi olabilir mi 11. Gün öğrenenler oluyormuş heveslendim
Merhaba hanımlar bende 28 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum sağ ve sol yımurtalığımda 20 mm iki yumurtam oluştu bugün iğnenin 11. Günü ve test yaptım hafif silik çıktı hala iğne etkisi olabilir mi 11. Gün öğrenenler oluyormuş heveslendim
Hadi hayırlısı inşallah kızına bir kardeş olurkızlar bende, 29 nisan adet oldum.
yumurtalık takibim oldu 4.gün yumurtam 13mm 7.gün 19mm oldu yani 5 mayıs ve 6 mayıs ilişkiye girdik.
ben erken yumurtluyormuşum ,2 kızım var 33 yaşındayım bakalım :)
Ayyyy ne bileyim yorgunumüçüzmü?
Hatırlatırım benim 5 yaşında bir kızım daha var. ikiz yeter bana
bu arada daha gençsin neyin yorgunluğu kız bu?
tomurcuk ne demek anlamadım. pozitif olması için nasıl olması lazımdı?Ayyyy ne bileyim yorgunumaman fazlası gör çıkarmazzz
Ben limon testini yaptım idrarım ilkkez bu kadar koyu limonu sıktım kenarlarında tomurcuk var
Tortular dibe inicek diyordu bi topikte sordum hamile olan kişi yalnış sonuç veriyor dedi.tomurcuk ne demek anlamadım. pozitif olması için nasıl olması lazımdı?
buda olmadı yani. beklicez kardeş artık mecbur.Tortular dibe inicek diyordu bi topikte sordum hamile olan kişi yalnış sonuç veriyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?