- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.061
Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım beyaz krem gibi akıntı var ve göğüslerimin ucu yara gibi acıyor kandan baksam mı biraz beklesem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı böyleymiş Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin en kısa zamanda hepimize.Üzüldüm
İki gün daha bekle bence canım önce idrar testi yapKızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım beyaz krem gibi akıntı var ve göğüslerimin ucu yara gibi acıyor kandan baksam mı biraz beklesem mi
Bence test yap ben adet günümde öğrenmiştim kaset test ile kan da cikmayabilirKızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım beyaz krem gibi akıntı var ve göğüslerimin ucu yara gibi acıyor kandan baksam mı biraz beklesem mi
AminnHayırlısı böyleymiş Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin en kısa zamanda hepimize.
Önce kanda çıkmaz mı ama kanda da negatifi görmek istemiyorum artık beklemek de zorİki gün daha bekle bence canım önce idrar testi yap
Canım çok geçmiş olsun enfeksiyon kapmış dikkat etsin Allah korusun düşük veya erken doğum riski olabilir. Doktora bildirmemis mi bu kadar yüksek doz yazmışKızlar çok acil kız kardeşim hamile 21 haftalık ve değeri haftasına göre değeri düşük mü yüksek mi bi halt anlamadım birde çok hasta grip gibi olmuş ama öksürükten nefes alamıyo kız konuşurken zorlanıyo doktora gittiler doktor 1000 lik antibiyotik yazmış eczacı kullanmasın bunu demiş resmi ekliycem bi bakarmısınız düşük mü crp side çok yüksek çıkmış
Kan testi idrar testine göre daha önce sonuç vermez mi yarın nöbet çıkışı kaset test mi alsam ya da beklesem mi 2 gün dahaBence test yap ben adet günümde öğrenmiştim kaset test ile kan da cikmayabilir
Aynen CNm binada şükür belirsizlik daha kotu erkenden oldum kurtardım :)) artk başka bahara hayırlısıylaHadi Yaaaaa kız goruyonmuu testi beklerken eee sağlık olsun İnshaAllah Haziran'da alırız sen de bende güzel haberi
Kan eziyet bence ya idrar da çıkınca gidip verebilirsin positif olursaÖnce kanda çıkmaz mı ama kanda da negatifi görmek istemiyorum artık beklemek de zor
Canım çok geçmiş olsun enfeksiyon kapmış dikkat etsin Allah korusun düşük veya erken doğum riski olabilir. Doktora bildirmemis mi bu kadar yüksek doz yazmış
Ben laborantım bugün de nöbetçiyim şimdi bile hemen bakabilirim ama negatif görmekten korkuyorumKan eziyet bence ya idrar da çıkınca gidip verebilirsin positif olursa
Ben test yapmıştım önce daha sonra kan testi yaptım. Değer düşük çıkınca insanın aklına hersey geliyor inan yıpratıcı oluyor.biliyorum beklemek zor ama en azından 2 gün bekleKan testi idrar testine göre daha önce sonuç vermez mi yarın nöbet çıkışı kaset test mi alsam ya da beklesem mi 2 gün daha
Yakınlarda eczane yokmudur bilmiyorum canım sen bilirsin yaptır kan testi için rahat edemiyorsa. Ve ya 2 gün bekleBen laborantım bugün de nöbetçiyim şimdi bile hemen bakabilirim ama negatif görmekten korkuyorum
Bilmiyorum aglıyorm resmen bebek fln suan hiç aklımda bile değil hormon ilaçları artık dengemi bozdu oluk oluk dökülüyor kematoropi alıyomusum gibi saçlarım azaldı bosaldı hep kısım kısımKuzum ben de kullanıyorum ama yaşamadım böyle bir yan etki neden oldu acaba ya
Yarın kaset test alsam mı acabaYakınlarda eczane yokmudur bilmiyorum canım sen bilirsin yaptır kan testi için rahat edemiyorsa. Ve ya 2 gün bekle
Kaset test alsam çıkar mıBen test yapmıştım önce daha sonra kan testi yaptım. Değer düşük çıkınca insanın aklına hersey geliyor inan yıpratıcı oluyor.biliyorum beklemek zor ama en azından 2 gün bekle
Bence test yap ben de hep beklerdim o bekleme esnasında da hamile zannederdim kendimi sonrası hep hüsran olurdu o yüzden erken negatif görünce kafam rahat oluyor artıkKızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım beyaz krem gibi akıntı var ve göğüslerimin ucu yara gibi acıyor kandan baksam mı biraz beklesem mi
Sıcak basması, saç dökülmesi, eklem / kemik / kas ağrısı, yorgunluk, olağandışı terleme, bulantı, ishal, baş dönmesi ve uyku sorunu oluşabilir bunlar yan etkileriymis doktoruna bı sor canımBilmiyorum aglıyorm resmen bebek fln suan hiç aklımda bile değil hormon ilaçları artık dengemi bozdu oluk oluk dökülüyor kematoropi alıyomusum gibi saçlarım azaldı bosaldı hep kısım kısım