Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberi alırsın bir an evvel. İşsiz kalınca o da kötü etkilemiştir ister istemez. Geldi mi üst üste gelir hep zaten
Amin canım benim hepimiz İnşallah 🙏🏻 Aynen öyle maalesef. Birde yaşadığım şehirde sadece eşimin ailesi var onlar da manevi destek olacaklarına tam tersi daha yaşınız erken ülkenin ekonomisi çok kötü tedaviye gitmeyin diyerek daha çok üzüyorlar.

Kizlar bir şey soracağım geçen ay ilk kez denedik sadece yumurtlama günü ve dönemi 3 kez değerlendirip bıraktık ki olduysa korumak adına. Olmamış tabiki. Ablam öyle olmaz takvimi takip filan etme gün aşırı adet olana kadar dene diyor sizce nasıl olmalı?
Doğru soylemis ablan canim

İşsizlik de zor canım ya gerçekten artık tek maaş yetmiyor herşey cok pahalandı maalesef ilaçlar tedaviler muayene ücretleri bizde ole her ay ilaçtı muayene parasıydı 3 aydır aylık 4000 gidiyor 12.000 tl suan için çöp yani elde var sıfır 😞😞
Aynen öyle valla canım Allah'tan eşim güvenlik görevlisi 12 saat çalıştığı için farkını alıyor yoksa tam sıkıntı olacaktı. Ben iş bulana kadar idare edecez artık ne yapalım. Allah hepimize güç versin İnşallah 🙏🏻☺️

Amin canım benim hepimiz İnşallah 🙏🏻 Aynen öyle maalesef. Birde yaşadığım şehirde sadece eşimin ailesi var onlar da manevi destek olacaklarına tam tersi daha yaşınız erken ülkenin ekonomisi çok kötü tedaviye gitmeyin diyerek daha çok üzüyorlar.
Ya bu insanları anlamıyorum zaten. Sana destek olmaları gerekirken söyledikleri şeyler daha da yaralıyor seni. Buna eşinle sen karar vereceksin. Tamam ekonomi çok kötü yaşınız da belki genç ama buna siz karar vereceksiniz çocuğun olsa onlar mı bakacakmış

Ya bu insanları anlamıyorum zaten. Sana destek olmaları gerekirken söyledikleri şeyler daha da yaralıyor seni. Buna eşinle sen karar vereceksin. Tamam ekonomi çok kötü yaşınız da belki genç ama buna siz karar vereceksiniz çocuğun olsa onlar mı bakacakmış
Aynen öyle bende buna deli oluyorum sanki doğurup alın siz bakın dicem. hayır yani birde şöyle bi gerçek var yaşım genç olabilir ama zamanın yok yumurtalarım bitiyor diyorum şunun 10 sene sonra oldu bunun 15 sene sonra oldu gibi örnekler veriyorlar. O kadar can sıkıcı ki eşime de bişe diyemiyorum adam da benim arkamda beni savunuyor araları kötü olmasın diye sesimi çıkarmıyorum. 🤦🏻‍♀️

Aynen öyle bende buna deli oluyorum sanki doğurup alın siz bakın dicem. hayır yani birde şöyle bi gerçek var yaşım genç olabilir ama zamanın yok yumurtalarım bitiyor diyorum şunun 10 sene sonra oldu bunun 15 sene sonra oldu gibi örnekler veriyorlar. O kadar can sıkıcı ki eşime de bişe diyemiyorum adam da benim arkamda beni savunuyor araları kötü olmasın diye sesimi çıkarmıyorum. 🤦🏻‍♀️
Bu süreçte en büyük destekçin eşin zaten. Filan kişinin 10 15 sene sonra olabilir ama herkesin vücudu aynı değil herkesin sorunları aynı değil. Onlarla aynı şeyleri yaşamak zorunda değilsin ya da zorluk çekmek zorunda değilsin. Sen tedbirli davranıyorsun tedavini oluyorsun. Kaldı ki artık yaşa da çok bakmıyor bebek sahibi olmak eskisi gibi

Evlat sahibi olmak için Kadir gecesinde kısa ayetler ve dualar var onları bir seferlik okuyup listede adı geçen arkadaşlarımıza bağışlayıp dua edeceğiz.Gelmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz.Hamile arkadaşlarımızda varsa onlarda gelebilir.❤️

13. Gündeyim canım devam ediyorum. Geçen ay 15 ve 16. Günler yumurtlama görmüştüm bekliyorum bakalım
Hadi inşallah 🙏🏻 benim de 15. Günüm bugün duphastona da başladım. 2 gündür ovulasyon yapıyorum koyulaşıyor gibi. Geçen ay 19. Gün pik olmuştu. Elimde test az inşallah bitmeden pik görürüm

Üniversite hastanelerinde anestezili çekiyorlar mi peki canım. Ben anestezisiz yapamam korkuyorum
O konu hakkında fikrim yok canım yakınındaki üniversite ve ya araştırma hastanelerini arayıp bilgi alabilirsin. Acı eşiğini bilmiyorum ama çok acı veren bişey değil max 2 dk adet sancısı çekiyor gibi 2 dakika bile yok yani kendini korkutma

X