Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy yokyok bi annemle kardeşim biliyo bakalım artacak mı bide öyle bişi var ya bu heyecanla nasıl durucam bilmiyorum 🤣🤣
Kız çok başka bişey bu ya içinde bi can var ve onunla nefes alıyorsun ben de daha önce yaşadığından heyecanını anlıyorum kötü düşünme herşey çooook güzel olucak inşallah❣️

Heee heeee yumurtluyorsun.. kız gettttr bebiş geliyorrrrr bebiş 😁😁. Hemide ikizzzz 🤣🤣🤣🤣 bak bu normal değil HCG de silik bunda kopkoyu gebelik şüphem tavan yapti şuan:rolleyes:
Kizlar o kadina sordum minnakkurabiyelerdeki 2. Kez yumurtluyo olabilirsin bazi kadınlar da bu görülüyor dedi bide dedim silik 2. Cizgi gördüm hcg de resimlerini istedi attim daha gormedi bakalim ne diyecek

Ayyyy ne yerdeyim ne gökte şuan varya ölücem sanki 🥰 canım klomen kullandım bu ay sadece bir yumurtam gelişti 18.5 mm oldu lh120 e2 273 çıktı doktor kendi çatlar dedi iğne yapmadı duphaston verdi ilişki günü önerdi hap perşembe bitti işte bugünki sonucu biliyorsunuz adet olcam gibi kasık ve bel ağrım var sadece ayyy hepiniz duamdasınız inşallah beraber alcaz kucağımıza kutlamasını yapıcazz 🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ayy hayırlı olsun canım çok sevindimm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ağrıların regl ağrısı gibi mi geldi acaba ?

X