- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.961
Ayyy eşine söyledin mi canım nası söylüycrksin çok heyecanlıCanımm galibaaa allahım şükürler olsun bir bir hepimize nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy eşine söyledin mi canım nası söylüycrksin çok heyecanlıCanımm galibaaa allahım şükürler olsun bir bir hepimize nasip etsin inşallah
Kızzzz durur muyumm hemen söyledim çok ağladıAyyy eşine söyledin mi canım nası söylüycrksin çok heyecanlı
Ayyyy Allah'ım bize de nasip etttt nolurrrKızzzz durur muyumm hemen söyledim çok ağladı
Yumurtladığın günü biliyomusun canım kaç gün geçti üstündenKızzzz durur muyumm hemen söyledim çok ağladı
Aminn inşallah başta bu topiğin altındaki yol arkadaşlarım olmak üzere bekleyen herkese en kısa zamanda aminnnnAyyyy Allah'ım bize de nasip etttt nolurrr
Kuzum tam 13 gün olmuş testimde laboquick idi kaset test olmasına rağmen çok çok hassasmış 28 olan değeri bile gösterdiYumurtladığın günü biliyomusun canım kaç gün geçti üstünden
Zaten yunurtladıktan 14 gün sonra adet görülüyo ne güzel ya erkenden öğrendin bayrama miniğinle gireceksin nazar değmesin kız sakın öyle herkese demeKuzum tam 13 gün olmuş
Ayy yokyok bi annemle kardeşim biliyo bakalım artacak mı bide öyle bişi var ya bu heyecanla nasıl durucam bilmiyorumZaten yunurtladıktan 14 gün sonra adet görülüyo ne güzel ya erkenden öğrendin bayrama miniğinle gireceksin nazar değmesin kız sakın öyle herkese deme
Kız çok başka bişey bu ya içinde bi can var ve onunla nefes alıyorsun ben de daha önce yaşadığından heyecanını anlıyorum kötü düşünme herşey çooook güzel olucak inşallahAyy yokyok bi annemle kardeşim biliyo bakalım artacak mı bide öyle bişi var ya bu heyecanla nasıl durucam bilmiyorum
Kaset test alırım bende bu hafta içi olmassam tabi nedense ümitsizim adet olacağımı düşünüyorum senin dediğin markadan alırım bende artık o kadar hassas canımKuzum tam 13 gün olmuş testimde laboquick idi kaset test olmasına rağmen çok çok hassasmış 28 olan değeri bile gösterdi
Hiçbir belirti de yok bende daha var gerçi de yani bakalımKaset test alırım bende bu hafta içi olmassam tabi nedense ümitsizim adet olacağımı düşünüyorum senin dediğin markadan alırım bende artık o kadar hassas canım
Yaaa hamilesinnn süperKızzzz durur muyumm hemen söyledim çok ağladı
Kizlar o kadina sordum minnakkurabiyelerdeki 2. Kez yumurtluyo olabilirsin bazi kadınlar da bu görülüyor dedi bide dedim silik 2. Cizgi gördüm hcg de resimlerini istedi attim daha gormedi bakalim ne diyecekHeee heeee yumurtluyorsun.. kız gettttr bebiş geliyorrrrr bebiş . Hemide ikizzzz bak bu normal değil HCG de silik bunda kopkoyu gebelik şüphem tavan yapti şuan
Yaaa canım..hep mutluluk göz yaşları olsun sizdeSende sorun neydi?Kızzzz durur muyumm hemen söyledim çok ağladı
İnsallah canimTamam canım güzel bir gün olur inşallah
ayy hayırlı olsun canım çok sevindimm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ayyyy ne yerdeyim ne gökte şuan varya ölücem sanki canım klomen kullandım bu ay sadece bir yumurtam gelişti 18.5 mm oldu lh120 e2 273 çıktı doktor kendi çatlar dedi iğne yapmadı duphaston verdi ilişki günü önerdi hap perşembe bitti işte bugünki sonucu biliyorsunuz adet olcam gibi kasık ve bel ağrım var sadece ayyy hepiniz duamdasınız inşallah beraber alcaz kucağımıza kutlamasını yapıcazz
yumurtlama üzerinden kaç gün sonra öğrendiniz. 29 Nisan bat tarihinizse ne güzel erkenden çıkmış sonucuKuzum duphaston kullandım perşembe günü bitti o regli etkiliyormuş galiba yoksa 29 nisandı kan verdim çıktı ama
Canım ben pkoluyum aslında ama hormonlarda vs hiç sorun çıkmamıştı eşimde de sorun yoktu hsg çektircektim bu ayda olmasa çok şükür gerek kalmadıYaaa canım..hep mutluluk göz yaşları olsun sizdeSende sorun neydi?
Kuzum sat bat neydiCanım ben pkoluyum aslında ama hormonlarda vs hiç sorun çıkmamıştı eşimde de sorun yoktu hsg çektircektim bu ayda olmasa çok şükür gerek kalmadı
Canım sat 28 mart bat 29 nisandı aslında ama duphaston regli erkene alıyormuş canımKuzum sat bat neydi