- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.101
My_Moonlight06 kuzum senin yerine baskasini etiketlemisim bi baksana sende gordunmu sanki belli belirsiz bisey goruyorumArkadaşlar bakar misinz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
My_Moonlight06 kuzum senin yerine baskasini etiketlemisim bi baksana sende gordunmu sanki belli belirsiz bisey goruyorumArkadaşlar bakar misinz
Bilemedim ya heyecan yaptimMy_Moonlight06 kuzum senin yerine baskasini etiketlemisim bi baksana sende gordunmu sanki belli belirsiz bisey goruyorum
Kuzum ilkinde gordum gibi sanki ilk attığında sen ciplak gozle gormedinmi hic testin icini acsaydin keskeBunlar yaptigim testin ilk dk bunları mi diyorsunz
Maalesef geçen ayki testlerin bunlar geçen ay yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım ovulasyonun testlerinin bu kadar koyu olmasının sebebi o hormon ilacıymış bu ay ne ovulasyon testi kullandım ne de yumurta geliştiriciKuzum ilk test attin sanirim sen bugun bitane daha yanlis gormediysem ben ondada cizgi gorur gibi oldum umutlandirmak istemem ama bence tekrarla testi bisey kaybetmezsin aklin kalmaz hatta 2 tane al sabah yap yarin bide ertesi sabah
Ya bnde goruyordum ama acaba görmek istediğim için mi dedimKuzum ilkinde gordum gibi sanki ilk attığında sen ciplak gozle gormedinmi hic testin icini acsaydin keske
Hemen heyecan yapma kuzum bakalim sen sabah tekrarla bende umutlandim senden hadi hayirlisi olsun sabah bi tekrar yap bazen bizi yaniltiyor gecen ay benim belirgin cift cizgim çıkmıştı resmen ama gebelik yoktu hayirlisi neyse o olsunBilemedim ya heyecan yaptim
Birde kuruma olsa suya tuttuğumda böyle kırmızı boya akmaz kayıp olurdu diye dusunuyormKuzum ilkinde gordum gibi sanki ilk attığında sen ciplak gozle gormedinmi hic testin icini acsaydin keske
Ama geçen ay evet çok geç yumurtladım ve çok geç adet oldum bu ay ne zman yumurtladım bilmiyorum ama doktor yumurtan çatlamış dedi bakalım zaman gösterecekKuzum ben senden suphelendim sen bu testleri yaptiktan sonra regl oldunmu yada adet dongun uzunmu sürüyor sanki gebelerin yaptigi testler gibi koyu cikmis cogu kişi bu sekilde ogrenmis gebeligini ovulasyonun koyu cikmasiyla
Sanirim ondan cok yogun cikmis lh surekli yuksekmis demekki bu ay bakalim nasipse insallh cok kafaya takmadanMaalesef geçen ayki testlerin bunlar geçen ay yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım ovulasyonun testlerinin bu kadar koyu olmasının sebebi o hormon ilacıymış bu ay ne ovulasyon testi kullandım ne de yumurta geliştirici
Aynn bendede oluyor onun için umutlanmak istemiyirm adet duzensizligimde var zatn bekliyetim diyormHemen heyecan yapma kuzum bakalim sen sabah tekrarla bende umutlandim senden hadi hayirlisi olsun sabah bi tekrar yap bazen bizi yaniltiyor gecen ay benim belirgin cift cizgim çıkmıştı resmen ama gebelik yoktu hayirlisi neyse o olsun
Varsayimlarla ilerleyemeyz bat gununde bugun sanirim en iyisi sabah testi tekrarlamak daha regl gelmemis umut var demekBirde kuruma olsa suya tuttuğumda böyle kırmızı boya akmaz kayıp olurdu diye dusunuyorm
Belki kullandiklarin geciktirmistir cunku bikac kez yumurtlama olmus gibi yaAma geçen ay evet çok geç yumurtladım ve çok geç adet oldum bu ay ne zman yumurtladım bilmiyorum ama doktor yumurtan çatlamış dedi bakalım zaman gösterecek
Aynn bakalım yarın alabilirsem alayım altimda araba yok oruçlu zor oluyor ama yaprsam size atarım yineVarsayimlarla ilerleyemeyz bat gununde bugun sanirim en iyisi sabah testi tekrarlamak daha regl gelmemis umut var demek
Erkn gebelik yanlış çıkarıyor kaset daha iyi diyorlar onn için kaset dusunuyorm yineVarsayimlarla ilerleyemeyz bat gununde bugun sanirim en iyisi sabah testi tekrarlamak daha regl gelmemis umut var demek
Bende öyle düşündüm iki kere yunurtladığımı falan ama biri değilde birine denk gelmiş olması lazımdı ama olmadı bu ayda kendimi hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum zaten ama bu ilaçlar aşırı kilo aldırdı ve hala aldırıyo o yüzden adet olduktan sonra doktorumla konuşup ilaçları bırakmayı düşünüyorumBelki kullandiklarin geciktirmistir cunku bikac kez yumurtlama olmus gibi ya
Kuzenimin eşi de kilo aldi baya gerckten kilo aldirdigini duydum ve gozumle gördüm.. sen ne zamandir korunmuyordun..Bende öyle düşündüm iki kere yunurtladığımı falan ama biri değilde birine denk gelmiş olması lazımdı ama olmadı bu ayda kendimi hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum zaten ama bu ilaçlar aşırı kilo aldırdı ve hala aldırıyo o yüzden adet olduktan sonra doktorumla konuşup ilaçları bırakmayı düşünüyorum
Ayy olur canım yapalım valla bende cok hevesleniyorum favoriliyorum hep bebek beşik dekorasyonKizlar biraz moral depolayalimm ben bugun benim cocuklara alisverise gittim bayram öncesi yapiyim dedim avm ler kalabalik olmasin diye ne minnak erkek bebek tshirt leri gordum waikikide ne minnak turunculu pembeli minnak minnak organik kumas tulumlar gordum ayy harikaydi yaa keske hep beraber gezebilseydik reyonlari bi erkek body ler var bir kariş kollari firfirli çiçekli kiz bebek tulumları ni gorseniz acaba bizimkilerin cinsiyetleri ne olacak Anneleri gebe kalinca hepimiz burdan minnoslara aldiklarimizi atalim olurmu
Yaa cok uzakmi eczane kuzum.. bende trendyoldan siparis verdim attim cekmeceye arabam var eczanede yakin ama hem uyguna geldi hemde kafama estikçe yaparim dedimAynn bakalım yarın alabilirsem alayım altimda araba yok oruçlu zor oluyor ama yaprsam size atarım yine
Benim buyuklerden bir tane bisey kalmadi sadece bebek arabam var hala ilk günkü gibi yepyeni duruyor kraft travel ama aşıri ağır bi araba zaten ozamanda kullananamistim köydeki evimde duruyo hala… herseyi yeni aliriz insallh burdan fikirlesip nerde indirim var nerenin urunleri iyi vs cok heyecanli guzel mesela benim cocuklar minnak oluyo bu sefer prematüre bebek kiyafeti alicam hastane cikisi yerineAyy olur canım yapalım valla bende cok hevesleniyorum favoriliyorum hep bebek beşik dekorasyon