Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ilk test attin sanirim sen bugun bitane daha yanlis gormediysem ben ondada cizgi gorur gibi oldum umutlandirmak istemem ama bence tekrarla testi bisey kaybetmezsin aklin kalmaz hatta 2 tane al sabah yap yarin bide ertesi sabah
Maalesef geçen ayki testlerin bunlar geçen ay yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım ovulasyonun testlerinin bu kadar koyu olmasının sebebi o hormon ilacıymış bu ay ne ovulasyon testi kullandım ne de yumurta geliştirici

Kuzum ben senden suphelendim sen bu testleri yaptiktan sonra regl oldunmu yada adet dongun uzunmu sürüyor sanki gebelerin yaptigi testler gibi koyu cikmis cogu kişi bu sekilde ogrenmis gebeligini ovulasyonun koyu cikmasiyla
Ama geçen ay evet çok geç yumurtladım ve çok geç adet oldum bu ay ne zman yumurtladım bilmiyorum ama doktor yumurtan çatlamış dedi bakalım zaman gösterecek

Maalesef geçen ayki testlerin bunlar geçen ay yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım ovulasyonun testlerinin bu kadar koyu olmasının sebebi o hormon ilacıymış bu ay ne ovulasyon testi kullandım ne de yumurta geliştirici
Sanirim ondan cok yogun cikmis lh surekli yuksekmis demekki bu ay bakalim nasipse insallh cok kafaya takmadan

Hemen heyecan yapma kuzum bakalim sen sabah tekrarla bende umutlandim senden hadi hayirlisi olsun sabah bi tekrar yap bazen bizi yaniltiyor gecen ay benim belirgin cift cizgim çıkmıştı resmen ama gebelik yoktu hayirlisi neyse o olsun
Aynn bendede oluyor onun için umutlanmak istemiyirm adet duzensizligimde var zatn bekliyetim diyorm

Belki kullandiklarin geciktirmistir cunku bikac kez yumurtlama olmus gibi ya
Bende öyle düşündüm iki kere yunurtladığımı falan ama biri değilde birine denk gelmiş olması lazımdı ama olmadı bu ayda kendimi hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum zaten ama bu ilaçlar aşırı kilo aldırdı ve hala aldırıyo o yüzden adet olduktan sonra doktorumla konuşup ilaçları bırakmayı düşünüyorum

Kizlar biraz moral depolayalimm ben bugun benim cocuklara alisverise gittim bayram öncesi yapiyim dedim avm ler kalabalik olmasin diye ne minnak erkek bebek tshirt leri gordum waikikide ne minnak turunculu pembeli minnak minnak organik kumas tulumlar gordum ayy harikaydi yaa keske hep beraber gezebilseydik reyonlari 🙈 bi erkek body ler var bir kariş kollari firfirli çiçekli kiz bebek tulumları ni gorseniz 🥰🥰🥰🧿🧿 acaba bizimkilerin cinsiyetleri ne olacak ❤️❤️ Anneleri gebe kalinca hepimiz burdan minnoslara aldiklarimizi atalim olurmu 🥰🥰

Bende öyle düşündüm iki kere yunurtladığımı falan ama biri değilde birine denk gelmiş olması lazımdı ama olmadı bu ayda kendimi hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum zaten ama bu ilaçlar aşırı kilo aldırdı ve hala aldırıyo o yüzden adet olduktan sonra doktorumla konuşup ilaçları bırakmayı düşünüyorum
Kuzenimin eşi de kilo aldi baya gerckten kilo aldirdigini duydum ve gozumle gördüm.. sen ne zamandir korunmuyordun..

Kizlar biraz moral depolayalimm ben bugun benim cocuklara alisverise gittim bayram öncesi yapiyim dedim avm ler kalabalik olmasin diye ne minnak erkek bebek tshirt leri gordum waikikide ne minnak turunculu pembeli minnak minnak organik kumas tulumlar gordum ayy harikaydi yaa keske hep beraber gezebilseydik reyonlari 🙈 bi erkek body ler var bir kariş kollari firfirli çiçekli kiz bebek tulumları ni gorseniz 🥰🥰🥰🧿🧿 acaba bizimkilerin cinsiyetleri ne olacak ❤️❤️ Anneleri gebe kalinca hepimiz burdan minnoslara aldiklarimizi atalim olurmu 🥰🥰
Ayy olur canım yapalım valla bende cok hevesleniyorum favoriliyorum hep bebek beşik dekorasyon

Ayy olur canım yapalım valla bende cok hevesleniyorum favoriliyorum hep bebek beşik dekorasyon
Benim buyuklerden bir tane bisey kalmadi sadece bebek arabam var hala ilk günkü gibi yepyeni duruyor kraft travel ama aşıri ağır bi araba zaten ozamanda kullananamistim köydeki evimde duruyo hala… herseyi yeni aliriz insallh burdan fikirlesip nerde indirim var nerenin urunleri iyi vs cok heyecanli guzel 🥰🥰 mesela benim cocuklar minnak oluyo bu sefer prematüre bebek kiyafeti alicam hastane cikisi yerine 😀

X