- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #12.121
Rabbim şafi ismiyle şifa versin tez vakitte inşallah canımKızlar dua edin ya kızım zature olmuş yatış verdi doktor hastanede yatıyoruz daha 2bucuk yaşında bol bol dua edin hamiş varsa aramızda
❤❤ Pozitif miiiAmin aşko, umutsuz olma yaa,senin gibi pozitif birine umutsuz olmak yakişmiyoşimdi adetinin kaçinci günü?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah kolaylıkla iyileşsin inşallah kıyamam yaKızlar dua edin ya kızım zature olmuş yatış verdi doktor hastanede yatıyoruz daha 2bucuk yaşında bol bol dua edin hamiş varsa aramızda
Ben son hakkımı bugün kullandım sözde bi daha ki aya bırakcaktım testi hastalanırım diye yine dayanamadım yaptım tabikide negatifBiri test mi dediben de sabah yapacağım gece de bitmek bilmez şimdi rüyalarıma girer kesiiin Başka kimler yarın test yapıyor uyanır uyanmaz?
Ayy hadi güzel haberlerle kuzucumOy nenem yaRabbi sabah açılsa da yapsam şu ölçümü testi
Evett baby anladim inşaallah gebelik olur❤❤ Pozitif miii22. Günüm canım 26 günde bir regl oluyorum ama arada değişiyo bazen erken oluyo bazen geç 2 - 3 gün kadar
Aminnnn,tamam haber edicemmmmAyy hadi güzel haberlerle kuzucum❤❤ zabağnan haber et çatlama bizi
Umarım canikom ☺ kız karnım hem şiş hem çok yumuşak çok garip ilk kez böyle olduEvett baby anladim inşaallah gebelik olur
Aaaa inanirmisin şimdi aynada kendime baktimda bu nasıl karın dedimUmarım canikom ☺ kız karnım hem şiş hem çok yumuşak çok garip ilk kez böyle oldu
Tek derdim kalçadan vurulan baş belası bir iğne bozuntusupartalina_ canisiiiiiiii ne yaptın nasılsın?
Demek cumartesi bebitolari transef edicekler he? Ayy Rabbim sevindrisinnn isnhaAllahhh kuzummmm
Dene canım benim bana doktor bu ay tedavi vermeyecez dedi ama ben zaten bıraktım artık buraya da siz etiketleyince giriyorumEvet canım aşılama yaramadı galiba bana ya yada kimyasal falan mı oldu bilmiyorum. Önümüzdeki ay tekrar aşılama yapıcam evde gonalf 450 m ilaç kaldı ziyan olmasın diye
O yumuşaklık gazdan mı aklıma gelmemişti wallaAaaa inanirmisin şimdi aynada kendime baktimda bu nasıl karın dedimaynen bende senin gibiyim hem çok şişti hem yumuşaklik var ve gaz balonu gibiyim
Biri test mi dediben de sabah yapacağım gece de bitmek bilmez şimdi rüyalarıma girer kesiiin Başka kimler yarın test yapıyor uyanır uyanmaz?
Evet benim de 2.Kizlar benim gibi 2ci sonsuzluk yaşayan varmı aranızda?6yıldir olmaayi
Valla bu aralar çok gazliyim ,ha bile abdest bozuyom o dereceO yumuşaklık gazdan mı aklıma gelmemişti wallahalbuki hiç hissetmiyorum ayy sahiden gazdan olabilir hiç onu düşünmemiştim sadece çok garip geldi dokununca karnıma halbuki uçmak üzereymişiz
Kizlar benim gibi 2ci sonsuzluk yaşayan varmı aranızda?6yıldir olmaayi
Benim de öyle kuzular. İlk çocuğum tek denemede oldu, 10 yıl geçti aradan tabii yaşlandıkEvet benim de 2.
20. Ayım.
Ilki ilk aydan olmuştu
Ben de ilk çocuğuma evliliğin 4cu ayında kaldım,şimdi 8 yaşinda,6yıldır deniyoruz hiç bir sorun yok ama olmuyorEvet benim de 2.
20. Ayım.
Ilki ilk aydan olmuştu
Evet ya bende 2016da sanmiştim ki ilk denemem de olacak,aylar gitdi yıllar bitdi, çocuk ilk okul 2ni bitirdiBenim de öyle kuzular. İlk çocuğum tek denemede oldu, 10 yıl geçti aradan tabii yaşlandık2 yıldır da olmuyor bir düşük, bir dış gebelik oldu. Ben tabii hemen olacak sanmıştım ve hiç bilmezdim yumurtlama günleri, çatlama vs falan
Sizde gebelik olmuş,bende hiç ama hiç olmadi ,gitmediyim doktor kalmadi,Rabbim istemedikce olmuyor işteBenim de öyle kuzular. İlk çocuğum tek denemede oldu, 10 yıl geçti aradan tabii yaşlandık2 yıldır da olmuyor bir düşük, bir dış gebelik oldu. Ben tabii hemen olacak sanmıştım ve hiç bilmezdim yumurtlama günleri, çatlama vs falan
Kısmet canım yaa, biz çok takıyoruz kafaya. İlk çocuklarda düşünmeden tak diye olmuş bak. Çok şükür ki annelik duygusunu yaşadık, Allah olmayan arkadaşlarımıza da nasip etsin bir an önceEvet ya bende 2016da sanmiştim ki ilk denemem de olacak,aylar gitdi yıllar bitdi, çocuk ilk okul 2ni bitirdiyok lenn olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?