- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.161
Kızlar catlama yi nasıl biliyorsunuz ovulasyon testi ile flnmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif kuzum senin durumun ne
Adetin 25. Günü canım döngüm 26 gün. Sabahtan uyandım yaptım erken gebelik hem deYine negatif maalesefAdetin kaçinci günü?bende sabah vucut ısısi ölçdükten sonra karar vericem test yapip yapmamaya
Ben de ilk ve son hakkımı kullandım sabah bembeyaz çıktı yineBen son hakkımı bugün kullandım sözde bi daha ki aya bırakcaktım testi hastalanırım diye yine dayanamadım yaptım tabikide negatif
Benim de ilk gebeliğimde ilk denemede kimyasal ondan sonraki ayda yine olmuştu. Aaradan 5 yıl geçti ikinci için bu 4. Denemeydi yine olmadı. Hormon testlerim de normal, her ay gittiğim doktor güzel bir yumurta da var diyor stres yapıyorum sanırımBenim de öyle kuzular. İlk çocuğum tek denemede oldu, 10 yıl geçti aradan tabii yaşlandık 2 yıldır da olmuyor bir düşük, bir dış gebelik oldu. Ben tabii hemen olacak sanmıştım ve hiç bilmezdim yumurtlama günleri, çatlama vs falan
Kız bende bırakırım diyordum da olmadı yapamadım bağımlılık gibi bişey letu kullandım 2 gün sonra bıraktım şimdi öyle düz deniyoruz. Burası da bağımlılık olmuş girip kim ne durumda merak ediyorumDene canım benim bana doktor bu ay tedavi vermeyecez dedi ama ben zaten bıraktım artık buraya da siz etiketleyince giriyorum
Kız valla bilmiyorum son durum ne test yapmadım bidaha olacağına inanmadığımdan. Öyle devam ediyorum yoluma belirti de yok zaten. İlacı bıraktım sadece. Değerlendirmeye devam edicem gün aşırı şekilde Pijamam şekilKızzzz ne oldu son durumunnn bijamani yirimmmm senin.
Çizgi var canım hemen çıktıysa hamilesin inşallah ( lh testi değilse tabi)Kızlar yaptığım son testim de bu ne diyorsunuz
Lh değil canım hcg testi surelab bi saat önce de yaptığım için üzerine 2 yazdım :)Çizgi var canım hemen çıktıysa hamilesin inşallah ( lh testi değilse tabi)
Benim de vücut ısım aniden düşdü bugün oysaki ne hayallerim vardı bu ayla ilgilibat 21-22mayıs,bu ay çabuk gelecek adetim ya bugün ya sabahAdetin 25. Günü canım döngüm 26 gün. Sabahtan uyandım yaptım erken gebelik hem deYine negatif maalesef
Benim vücut ısısi düştü ya bugün ya sabah regl olucamBen son hakkımı bugün kullandım sözde bi daha ki aya bırakcaktım testi hastalanırım diye yine dayanamadım yaptım tabikide negatif
Yaaa ne güzel meslek benimle de ilgilenir misin? Zor bir bölgede öğretmenim ben de vallahi bizim de düzenli terapiye ihtiyacımız var ben 2 aydır testlerden gol yiyorum canım hevesimi kaçırdılar. Bu ay da denemeye devam. Git bir görüş bakalım neler diyecekler hayırlısı olsun inşallahDaha şartları vs konuşmadık zaten belki bana uygun olmayacak ya da kurum reddedecek görüşmeden sonra bilemiyorum, azıcık stres oldum psikoloğum canım bir anaokulu ile görüşeceğim, umarım güzel olur hem iş hem bebiş sen ne yaptın bu arada? Sanki bi pozitif görmüştüm sende konuşmalarda ama haziran topiğinde adet bekliyorum yazmıştın, son durumlar ne?
Canım tatil planı değilki bu günü belli olsun.. gebelik düşünmeyen biri girer o da hamile kalabilir.. senin de ne zaman olacağı belli olmaz ki zaten aylarca cok rahat çalışanlar var gebeyken.. sen dürüst olmak istiyorsun ama yani bu özel bişey bi yandan da paylaşmak zorunda değilsinGerçi her ay olcakmış gibi bekliyorum sonuç hüsran yani belki gebelik planlıyorum dicem işe alınmicam 1 yıl sonra hamile kalcam boşa geçen 1 yılımla kalcam allah bilir. Ki saldım bi miktar bebek işlerini falan olursa sürpriz yumurta kısmet dicem
Benim dün akşam 37,5 tu ateşim şimdi baktım 36,8. düşmüş benim de ateşe bakmıyordum hiç dün sende okuyunca bakmıştım test yapmadan baksaydım teste gerek kalmayacakmışBenim de vücut ısım aniden düşdü bugün oysaki ne hayallerim vardı bu ayla ilgilibat 21-22mayıs,bu ay çabuk gelecek adetim ya bugün ya sabah
Ateş ölçümü yanıltabiliyormuş bence hiç takılmayın. O da ayrı yıpratır bence. Hem herkesin bedeni farklı döllenme geç mi oldu erken mi ne zaman yerleşti bilinmez.Benim dün akşam 37,5 tu ateşim şimdi baktım 36,8. düşmüş benim de ateşe bakmıyordum hiç dün sende okuyunca bakmıştım test yapmadan baksaydım teste gerek kalmayacakmış
Bu cihaz bende de var canım dışardakilere kıyasla daha masum diye biliyorum. Hem yüze uygulamışsın endişelenme. Gebelik haberi alırsan bırakırsın.kızlar merhaba. bende bu ay gebelik olmaz diye yüzüme epilasyon yaptım. philips lumea epilasyon makinam var ondan yaptım. kafama çok takıldı