- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.101
İnshaAllah olmazsin yapıştırmaya hevesli degilimmm cunkiHala olmadım olursam hızlıca yapıştırırsın aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnshaAllah olmazsin yapıştırmaya hevesli degilimmm cunkiHala olmadım olursam hızlıca yapıştırırsın aşko
Evet baby ben zaten çıplak gözle şaş olana kadar bakdim gördüm sanki,fotografda çikmasi için filtreledimKız ben de görüyorum sanki orda bir çizgi ama diğer türlü göremedim
Evet herşey Allah tan lütfuda hoş kahrıda canlar sağolsun hayırlısı olsun inşallah Rabbim Anneliği herkese tattırsınÜzülme canim canin sağolsun.. demekki gecikmesi varmış adetin bir ay atladı demekki bu
Sabah ola hayr ola ben de düşüb çıkma olmuyor gayet net şekilde,yumurtlama sonrası ateş 37ye kadar çıkıyor 37ni geçiyor bile ,bazen adet günü aniden düşüyor 36.1 adet oluyom,bazen de azar azar düşüyorTemizlenmiş halinş göreydik iyiydi Hadi güzel haberlerle inşallah canım ❤ benim vücut ısım sabah bi düştü sonra bi daha yükseldi sonra yine düştü kafasına göre takılıyo
İnşallah canım ama pek umutlu değilim olcam gibi arada gelip gidiyo ağrılarİnshaAllah olmazsin yapıştırmaya hevesli degilimmm cunki
Çok üzüldüm olsun en azından hamile kalabildin yine olur inşallah bu sefer kucağınada alırsın Rabbim nelere kadirCanım benimde baya geçmişti 10 günden bile fazla .. keseyi görerek öğrenmiştim fakat düştü Malesef hayırlısı canım biz bilemiyoruz ne kadar sağlıklı yada değil herşeyin hayırlısı
Oy nenem yaRabbi sabah açılsa da yapsam şu ölçümü testiAy bunu şimdi gördüm sanki bende görüyorum gibi❤❤ Allahım her testte çift çizgi görüyorum yoksa da görüyorum artık kimin testi olduğu önemli değil
Ayy inşallah gebesindir canımcım❤❤ kendimi bilemiyorum daSabah ola hayr ola ben de düşüb çıkma olmuyor gayet net şekilde,yumurtlama sonrası ateş 37ye kadar çıkıyor 37ni geçiyor bile ,bazen adet günü aniden düşüyor 36.1 adet oluyom,bazen de azar azar düşüyor
Aminnn canımmEvet herşey Allah tan lütfuda hoş kahrıda canlar sağolsun hayırlısı olsun inşallah Rabbim Anneliği herkese tattırsın
Amin aşko, umutsuz olma yaa,senin gibi pozitif birine umutsuz olmak yakişmiyoşimdi adetinin kaçinci günü?Ayy inşallah gebesindir canımcım❤❤ kendimi bilemiyorum da
Amin aşko, umutsuz olma yaa,senin gibi pozitif birine umutsuz olmak yakişmiyoAyy inşallah gebesindir canımcım❤❤ kendimi bilemiyorum da
Ay çok sevindim ya benim de cumartesi 11.günüm ben de yapıcam pazar günüBenimde bugün 11. Günüm dün hayalet çizgi gördüm benden başka gören olmadi ama test yapmaya da korkuyorum yeniden
Teşekkürler canım, hoşbulduk Güzel dileklerin için sağol canım benim darısı tüm isteyenlere inşallahAyyy ayy canimmmmmmm hoşgeldinnnn ne iyi ettin geldin örnek oldun moral oldun bize canimmm Allah razı olsun İnshaAllah guzlece kavuşursun bebeğine Rabbim esirgesin ikinzide canımm benimmm
Benimde adetime 6 gün var. Bugün biraz kasık ağrı hiss ettim göğüslerim de hafif şişmiş bu sefer farklı diyecem ama farklı olan tek şey benim ilk defa akışına bırakmış olmam Sanırım adetimi umutsuzlukla beklememem hamile kalma şansımı arttırır çünkü bu ay kabullendim zamaninda olur acelesi yok diye Pozitif enerjiyi etkiliyormuş diye duydum hayırlısı olsunKızlar günaydın. Pazartesiden beri kasiklarimda özellikle sol tarafımda ağrılar var. Adet sancısı gibi değil zaten regle de 8 gün var. Göğüslerim bazen durduk yere çok sızlıyor. Uzun süre sutyen takinca cikardigim anda göğüs uçlarım kopacakmış gibi oluyor. Nedense bu ay içimde bi his var olacak gibi. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama yazmak istedim olursa eğer döner bakarız ne belirti yaşamışım bugün tahmini catlamanin ve şüpheli ilişkinin 6. Günü.
Biri test mi dedi ben de sabah yapacağım gece de bitmek bilmez şimdi rüyalarıma girer kesiiin Başka kimler yarın test yapıyor uyanır uyanmaz?Oy nenem yaRabbi sabah açılsa da yapsam şu ölçümü testi
Kimyasal gebelik yaşıyorum canım Leke leke geliyor canım tam sokulemedimKuzummmmm ne oldu sana nedir son durum çok kanaman var mı şimdi yoksa hala leke mi ?
Olsn CNm psikolojide önemli arada kaçamak etmek lazım sürekli bu işler hayat kaçıyor sonra inşaallah bu ay hepimiz anne oluruz ,Canisimmm yok ya olmadı henüz İnshaAllah ben de saldım biraz yola devam ama kafamı boşalttım çok şükür
Negatif kuzum senin durumun neH Hello Kity test yaptın mı bebis