- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.981
Ben bi tane daha aldım ama yapmıycam bi dahaki aya saklıycamKiz cok pahalaniyo günden güne napim aliyim dedim eczanemi ariycam bide orda daha pahali bide zaten burası küçük bi şehir surekli giresim gelmiyo
Benim de sabah uyandım direkt ağrı var ve geçmiyor bu zamana kadar. sanırım gününden önce olacağım gibi. bir kaç kez lavoboya gittim hatta acaba oldum mu diyeYaa inşallah canım ❤benimde ondan 1 saat sonra falan fenalık basması kasık ağrısı mide bulantısı başladı kesin olcam bi kaç saate olurum muhtemelen
Öyle kuzum Allah isterse oluyo tek seferde birde herşeyin bi zamanı var olmayıncada olmuyo bazenTelefon uygulaması 10 kasımı gösteriyordu eğer 7 sinde yumurtladıysam çok erken oluyor bence spermler canlı kaldı bir iki gün ya da yumurtladım bilmiyorum sağlıklı bir gebelik olmadı maalesef 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Tek ilişkiyle nasıl hamile kalınıyor diyenlere bunu diyorum hayırlısını dileyin diye
Bende oldum sandım gittim bi kaç kez bari olcaksak olsakta rahatlasak ya gerilmeye başladımBenim de sabah uyandım direkt ağrı var ve geçmiyor bu zamana kadar. sanırım gününden önce olacağım gibi. bir kaç kez lavoboya gittim hatta acaba oldum mu diye
Senin sürekli pozitif cikti ve gerckten sinir bozucu sonuclar cikti ya. Bende bilindik marka istemedim işte o yuzden.. insallah bende kendimi tutabilirim insallah masallah falan hicte tutacagimi sanmiyorum neyse ben gideyim temizlige devam edeyimBen tutacağım kendimi jelle birlikte hediye 3 ovulasyon 1 gebelik hediye gönderiyorlar. İnşallah hakim olabilirim. İyi yapmışsın tabii ki pahalanıyor her gün ama testler beni 2 aydır çok yanılttı bi tiksinti geldi yaminle
Pozitif bile görsek o kadar yanildik ki sanirim hergun yine yapar teyit ederizBen bi tane daha aldım ama yapmıycam bi dahaki aya saklıycamkız diyodu neyden emin olamıyosunuz çizginin varlığından dedim bi daha ordan test alamam 3 tane aldım bu ay
Valla şayet hamileysek ben her ay yapıp bu testlerden intikam alma taraftarıyım siz misiniz tek çizgi gösteren diyePozitif bile görsek o kadar yanildik ki sanirim hergun yine yapar teyit ederiz
Kesinlikle öyle sağlıklı olalım sağlıklı bir evlat nasip olsun önemli olan o. Biraz beklemek de bu işin cilvesiÖyle kuzum Allah isterse oluyo tek seferde birde herşeyin bi zamanı var olmayıncada olmuyo bazen
Ben de hem yapıyorum hem yazıyorumSenin sürekli pozitif cikti ve gerckten sinir bozucu sonuclar cikti ya. Bende bilindik marka istemedim işte o yuzden.. insallah bende kendimi tutabilirim insallah masallah falan hicte tutacagimi sanmiyorum neyse ben gideyim temizlige devam edeyim
Aynen öyle kuzum napalım nasipKesinlikle öyle sağlıklı olalım sağlıklı bir evlat nasip olsun önemli olan o. Biraz beklemek de bu işin cilvesi
Kolay gelsin gülümBen de hem yapıyorum hem yazıyorum
Kolay gelsin canımsSenin sürekli pozitif cikti ve gerckten sinir bozucu sonuclar cikti ya. Bende bilindik marka istemedim işte o yuzden.. insallah bende kendimi tutabilirim insallah masallah falan hicte tutacagimi sanmiyorum neyse ben gideyim temizlige devam edeyim
Ben bugün adet oldum malesef@Reyyanalmd @Beyazmelek11 @Fehva
@E L B A @Zeyno2734 @Mehmetugba @Gunzaman @vrllardanbirben F Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @Htc 35 M Manolyalar @Dua4614 @10760052marla @Aynuradana @bonnibel @Mavihali @Kisgunesim22 @orkide98 @busraa2619 @ezomanyaa @Afddy @kendimidurdaracakdegilim @Mrve1201 @Tiryakim @Rafiyeatilla @aysesngul @Cotto @orjinal19 @A R Y A @Derin1111
Kızlar rica ediyorum son durumlarınızı bildirin..Bir çoğunuzu kaçkez etiketledim buraya girmenize rağmen cevab gelmedi..
Siz bana haber vermeyince listeyi güncelleyemiyorum, bu yüzden uzun zaman yazmayan olursa listeden silmem gerekiyor.. lütfen iki dakika da olsa geri dönüş yapın..
Evet canım cuma günü değerim 130 çıktı. İnşallah sağlıkla ilerliyordur
Amin canım çok teşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahçok sevindim senin adına valla
CNm bnmde kese adet gecikmesinden bir hafta sonra gozukmustu ama kandada idrarda da pozitif çıkmıştı inşallah güzel sonuçlar olur kanı beklemekten başka çare yok ve adete yakın ilişki yaşandıysa geç dollenmede olablr son ilişkiden en az on gün sonra kanda negtfse ozmn bn kesin gözüyle bakiorm ozmna kdr hersy olablrKIZLAR KIZLAR KIZLAR deli olcam ya şimdi muayene oldum kist falan yok dedi hamile olabilirsin dedi ama kese gözükmüyor şu an dedi kan sonucuna göre konuşalım dedi delircem yaaaa kist yok bişey yoksa ve idrarda 9.gün gecikmede hala negatifse neden hala adet olmadım ben ya miyomun var dedi ama miyom bende 5 yıldır var zaten hiç adetim gecikmezdiki. Doktor miyom zaten kanama yapar adet gecikmesi yapmaz kolay kolay dedi çıldırıcimmmmm
Evet ya kafayi yedik gerçektenAy nolcak bizim bu halimiz testlere banyo yaptırıyoruz efekt yapıyoruz falan tozuttuk iyicesanki çizgi var gibi ama kırmızılık dağılmış ya belli olmuyo çok bıcıbıcı yaptıktan sonraki halini de atsana canım
Ama yeter ama yaa gülmee krizine girdimHele efektle çizgi aramamız
Yaa ama ben gecikmenin 9.günü idrarda pozitif görmedim ozaman kanda da çıkmaz bu gün kese gözükmüyor dedi çünküCNm bnmde kese adet gecikmesinden bir hafta sonra gozukmustu ama kandada idrarda da pozitif çıkmıştı inşallah güzel sonuçlar olur kanı beklemekten başka çare yok ve adete yakın ilişki yaşandıysa geç dollenmede olablr son ilişkiden en az on gün sonra kanda negtfse ozmn bn kesin gözüyle bakiorm ozmna kdr hersy olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?