- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.961
İnşallah şifa olurda bebiş gelirYok tatlım vermedim belki de testler bozuktu bilmiyorum ama bu ay farklı markalarda çizgiler gördüm kimyasal olduysa bu ay olmuştur. Gynoseed jel aldım bu ay onu kullanacağım bakalım işe yarar inşallah o kadar kuruyum ki eşim de çok rahatsız oluyor
Bence bekleyebildiğin kadar bekle erken öğrenmek de ayrı bir stres akıllanmak istiyorum mesela bakalım bu ay başarabilecek miyim?Ne çok erken öğrenen var ya ben sağlık personeliyim sürekli betahcg yaptırma şansım oluyor o yüzden test için kararsızım ama bunu duydukça test alasım geldi
İnşallah canım dua et bize ihmal etme buralarıİnşallah şifa olurda bebiş gelir
Amin canım Allah senden de razı olsunAllah razı olsun Rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın
Ikincileri ucunculeri de isteyen hepimize bu ay nasip etsin hayırlısıyla
Ya ben radyasyonlu ortamdayım ordan çıkmam lazım erken öğrenmek istemem sebebim bu.Bence bekleyebildiğin kadar bekle erken öğrenmek de ayrı bir stres akıllanmak istiyorum mesela bakalım bu ay başarabilecek miyim?
ya işte benimde öyle daha 10 gün var ve geceleri kasık ağrısıyla uyanıyorum bazen kramp giriyor ve göğüslerim inanılmaz hassas sivilcelenme de varYani kasıklarda batma ağrı göğüs sızlamasi bazen belirti olabiliyor adet belirtisine de benziyor ama benim adetten 10 gün önce olmaz mesela. Bazen de hiç belirti olmayabiliyor tamamen kişiye bağlı şeyler aslında
Randevum 16.15 te ama gitmeyeceğim cuma sabaha aldım tekrar canım.H Hello Kity naptın canım hastaneye gittinmi
7 kasım yumurtlama günün müydü peki canım biliyo musun?Ben 7 kasımda ilişki yaşadım 17 kasımda predictor ile öğrendim öğrenmeden 1-2 gün önce başlamıştı belirtilerim
Kuzum ertele istersen ama kesin o gün yumurtlama olacağına eminmisin ovülasyon vs doktor kontrolü yapcakmısın biliyosun bazen kullandığımız uygulamalar doğru cıkmıyo geç yumurtlama oluyo geç çatlama veya erken
Bu sıralar ofiste işlerim o kadar yoğun ki canım her fırsat bulduğumda burayı okumaya çalışıyorum. Her daim dualarında ve tabibimdesin kuzum. Hayırlı haber almadan peşini bırakmamİnşallah canım dua et bize ihmal etme buraları
Aynen benim de öyle son iki gün başladı regl ağrıları gibi inşallah gebelik belirtisidirKızlar ben eleniyorum hastalanıcam sanırım öyle bi şeyler hissediyorum hiç bi yerim ağrımıyo ama geliyo gibi alt karnımda basınç var
Kuzum ovulasyon alcm 5 lilerden hatta dün gebelik testi siparisi verdim pisman oldum 5 li de ovulasyon testi vermedigime. Ama genel olarak ozamanlara denk geliyor yumurtlamam zaten hala az lekem var cok iyi degil kasiklarim iliskiye girmeye korkuyorum suan yarin aksam belki daha iyi hissedersem olabilirKuzum ertele istersen ama kesin o gün yumurtlama olacağına eminmisin ovülasyon vs doktor kontrolü yapcakmısın biliyosun bazen kullandığımız uygulamalar doğru cıkmıyo geç yumurtlama oluyo geç çatlama veya erken
Yaa inşallah canım ❤Aynen benim de öyle son iki gün başladı regl ağrıları gibi inşallah gebelik belirtisidir
Bende bu markayi aldim bu sefer kizlarNe çok erken öğrenen var ya ben sağlık personeliyim sürekli betahcg yaptırma şansım oluyor o yüzden test için kararsızım ama bunu duydukça test alasım geldi
Telefon uygulaması 10 kasımı gösteriyordu eğer 7 sinde yumurtladıysam çok erken oluyor bence spermler canlı kaldı bir iki gün ya da yumurtladım bilmiyorum sağlıklı bir gebelik olmadı maalesef 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Tek ilişkiyle nasıl hamile kalınıyor diyenlere bunu diyorum hayırlısını dileyin diye7 kasım yumurtlama günün müydü peki canım biliyo musun?
Erkenci kuş seniBende bu markayi aldim bu sefer kizlar
Kiz cok pahalaniyo günden güne napim aliyim dedim eczanemi ariycam bide orda daha pahali bide zaten burası küçük bi şehir surekli giresim gelmiyoErkenci kuş seni
Ben tutacağım kendimi jelle birlikte hediye 3 ovulasyon 1 gebelik hediye gönderiyorlar. İnşallah hakim olabilirim. İyi yapmışsın tabii ki pahalanıyor her gün ama testler beni 2 aydır çok yanılttı bi tiksinti geldi yaminleKiz cok pahalaniyo günden güne napim aliyim dedim eczanemi ariycam bide orda daha pahali bide zaten burası küçük bi şehir surekli giresim gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?