- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.941
BosverÖyle öyle benimde ya geçen birini tersledim sonra dedim acaba ayip mi oldu olmamis galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BosverÖyle öyle benimde ya geçen birini tersledim sonra dedim acaba ayip mi oldu olmamis galiba
Yaaa inşallah hayırlı haberlerle gidersem tadından yenmez hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallahTatilde kafayı rahatlat inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Amin amin amin inşallahYaaa inşallah hayırlı haberlerle gidersem tadından yenmez hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah
Ben 11. Günde gormustm erkende baksam çıkacakmış demekki daha erken görenlerde varArkadaşlar bir gebenin günlüğü sayfasında yumurtlamanın sonraki 10.gün pozitif görenler olmuş burda herkes görünmez olmaz falan diyor ama
Bende çok düşük bir rakamla öğrendim canımArkadaşlar bir gebenin günlüğü sayfasında yumurtlamanın sonraki 10.gün pozitif görenler olmuş burda herkes görünmez olmaz falan diyor ama
Ya gerçekten çok sevindim bunaBende çok düşük bir rakamla öğrendim canım
Ay inşallah ya biz de erkenden görürüzBen 11. Günde gormustm erkende baksam çıkacakmış demekki daha erken görenlerde var
Ben 7 kasımda ilişki yaşadım 17 kasımda predictor ile öğrendim öğrenmeden 1-2 gün önce başlamıştı belirtilerimArkadaşlar bir gebenin günlüğü sayfasında yumurtlamanın sonraki 10.gün pozitif görenler olmuş burda herkes görünmez olmaz falan diyor ama
Kuzum ertele istersen ama kesin o gün yumurtlama olacağına eminmisin ovülasyon vs doktor kontrolü yapcakmısın biliyosun bazen kullandığımız uygulamalar doğru cıkmıyo geç yumurtlama oluyo geç çatlama veya erkenKizlar bana bi akil verin cinsel perhiz verdi test icin eşime doktor 3 gun verdigi günle sayarsak 4 gün ama onun perhizli oldugu günler benim yuksek hamile kalma zamanim ve yumurtlama ma denk geliyor sizce sperm testi işini biraz ertelesekmi sonradan gosteririz doktora.. zaten benim 24 unde randevum doktor ozamana kdar bütün test sonuçlarına bakacam dedi ama esimede sperm testi icin 24 une gun verdi zaten hastane Ya test verecez yada degerlendircz hangisini yapsak A ad000 Venev I ipti My_Moonlight06 S sultansultan90 H Hello Kity ve etiketleyemedigim kizlar.. Bu arada hsg cekildigim icin hamile kalmam cok yuksekmis bu ay çeken doktorda oyle söyledi
Canım bu ay hsg çektirdin hamile kalma şansın çok yüksek o yüzden bence sperm testini ertele yumurtlamanı değerlendirKizlar bana bi akil verin cinsel perhiz verdi test icin eşime doktor 3 gun verdigi günle sayarsak 4 gün ama onun perhizli oldugu günler benim yuksek hamile kalma zamanim ve yumurtlama ma denk geliyor sizce sperm testi işini biraz ertelesekmi sonradan gosteririz doktora.. zaten benim 24 unde randevum doktor ozamana kdar bütün test sonuçlarına bakacam dedi ama esimede sperm testi icin 24 une gun verdi zaten hastane Ya test verecez yada degerlendircz hangisini yapsak A ad000 Venev I ipti My_Moonlight06 S sultansultan90 H Hello Kity ve etiketleyemedigim kizlar.. Bu arada hsg cekildigim icin hamile kalmam cok yuksekmis bu ay çeken doktorda oyle söyledi
Yaa sende mi öyle oldun benim adet bittikten sonra ki gün lekelenme başladı canımOldum kız dün bitti sandım duş aldım ama bu gün yine lekelenme oldu. Şüphelerim oldu bi kaç tane dün akşam test yaptım letu ilaç kullanıyorum ne olur ne olmaz diye. Sonra silik çizgi çıktı yine işte
Şu an hamile olman çok mümkün değil canım maalesefİlaca başladım ertesi günü adetim bitti doktorum adetin 5.günü başlattı ilaca zaten 6 gün sürüyor adetim. 1 hafta ilacı kullanmamı önerdi. Yarın ilacı bırakıcam cuma günü iğneleme yapılacak
Evet canım aşılama yaramadı galiba bana ya yada kimyasal falan mı oldu bilmiyorum. Önümüzdeki ay tekrar aşılama yapıcam evde gonalf 450 m ilaç kaldı ziyan olmasın diyeCanım bu ay hsg çektirdin hamile kalma şansın çok yüksek o yüzden bence sperm testini ertele yumurtlamanı değerlendir
Yaa sende mi öyle oldun benim adet bittikten sonra ki gün lekelenme başladı canım
Vay canına maşallah Allah bağışlasın kızını canım ❤❤ ben kızımda yaptığım testi hala saklıyorumBen kızımda 3 gün gecikmeli hiçbir şey görmeden gidip kan testi vererek öğrenmiştim anı kalsın diye keseyi gördükten sonra tekrar test yapıp onu saklamıştım hatta
Allah razı olsun Rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasınVay canına maşallah Allah bağışlasın kızını canım ❤❤ ben kızımda yaptığım testi hala saklıyorum
Ne çok erken öğrenen var ya ben sağlık personeliyim sürekli betahcg yaptırma şansım oluyor o yüzden test için kararsızım ama bunu duydukça test alasım geldiBen 7 kasımda ilişki yaşadım 17 kasımda predictor ile öğrendim öğrenmeden 1-2 gün önce başlamıştı belirtilerim
Evet canım cuma günü değerim 130 çıktı. İnşallah sağlıkla ilerliyordurHamile misin canısı ?