- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.130
- 83
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.841
CNm nasıl gidiyor sanırım daha yakalayamadın hamilelik bende ara vermstm bir ay bu ay tekrr başladım bakalm inşallah uğur getirsin snn topik :))Kızzzz hoşgeldinnnnnnn
canımmm bu ne resmiyet siz li bizlıubuttunmu kim olduğumu yoksa
Walla içine geçiyoruzKuruma hepsinde çıkıyor zten süresi en fazla on dkk ki hamile kaldığında en çoğu iki üç dkkda çıkıyor silik çizgi zaten koyuysa saniyede çıkıyor biz bakma icine gecioz testlerin :))
Onu bana sorYoo ultrasonda kontrol etdiriyordum bir tane yumurta vardı oda 17ci gün çatladı,ondan 2 gün sonra gelen ağrı neydi bilemediminşaallah olumlu sonuç alırız en zor kısmı işte hem zamanın geç gitmesi,hem test yapmamak için dayanmak
Ben deee
Gunaydin cnm. Aksam sayfayi yeniledim durdum, cvbini goremedim. Sayfanin yarisi gorunmuyor, uygulama donuyor bi suredir. Masallah cok iyi, dizi dizi yavrularin olmusİyiyim canım totomdaji iğne ağrılarını benimsemeye çalışıyorumhaber geldi bugün, 7 cücem oluşmuş 3.gün tam bilgi verecekler galiba kalitesini markasını falan öğrenicez inşallah
Amin canim iyi düşünelim iyi olsun evrene pozitif göndermek gerekOnu bana soraylardır bekliyorum her ay artık bu ay akışına bıraktım hayırlısı olsun hepimize
Günaydın,bence bekleyin biraz,bu kadar çabuk çıkmaz kanda,adete 2-3gün kala varsa çıka bilirKızlar günaydın reglime 8 gün var kan test versem çıkar mı
Walla içine geçiyoruzistemsiz oluyo napalim
erken yumurtlama ihtimaliniz olduysa verin ama genelde 2 gün kala vermeyi öneriyolar erkenden verip negatif çıkınca moralinizi bozmayın negatif olma olasılığı yüksekKızlar günaydın reglime 8 gün var kan test versem çıkar mı
şuan bende bunları yaşıyorum bunlar bi belirti miKızlar günaydın. Pazartesiden beri kasiklarimda özellikle sol tarafımda ağrılar var. Adet sancısı gibi değil zaten regle de 8 gün var. Göğüslerim bazen durduk yere çok sızlıyor. Uzun süre sutyen takinca cikardigim anda göğüs uçlarım kopacakmış gibi oluyor. Nedense bu ay içimde bi his var olacak gibi. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama yazmak istedim olursa eğer döner bakarız ne belirti yaşamışımbugün tahmini catlamanin ve şüpheli ilişkinin 6. Günü.
Vallahi benim gecikmenin 11. Günü 3 tane kaset test yaptım en sonuncuda zorda olsa incecik Bi çizgi gördüm gibi ama mikroskopla bakmak lazım o derece belli belirsizdir 1 tanede kan verdim gecikmenin 2.günü oda 1.20ydi bugün 3te randevum var Eğer doktorda belli değil hamile de olabilirsin derse kafayı yerim heralde çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiim artık kafayı yedim iyice psikolojim bozuldu hayır çok hamile olmak yada olmamak önemli değil çok şükür evladım var da bu belirsizlik kahrediyor insanıEvet yaa ikidebir gidip gözlerimi dibine kadar açmaktan daral geldivarsa çıksin ama böyle olmaz ki
Benimde 9 gün kala öyle olmuştu sonra kahverengiye çevirdi ama 11 gün geciktim hala gelen giden yokGünaydın kızlar adete daha 9 gün var pembe akıntım geldi sanırım bu ay da olmadı
Günaydın canım hiç tavsiye etmem daha çok erken moralini bozma canım düşük çıkar değerin bu seferde sonra acaba yükselcekmi diye dolanırsın buralardaKızlar günaydın reglime 8 gün var kan test versem çıkar mı
Of of öyle moralim bozuldu ki ağlamamak için direniyorum. Yaa daha ilk denemede hamile kalan insanlara gerçekten hayran kalıyorum 1 sene oldu uğraşıyoruz hiç bir sorun yok her ay test yapmaktan umut içinde beklemekten yoruldum artık ne kadar pozitif düşünmeye çalışsamda sonu hep bir üzüntüBenimde 9 gün kala öyle olmuştu sonra kahverengiye çevirdi ama 11 gün geciktim hala gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?