- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 13
- 21
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.601
Ben 19 yeni girdim eşimde 26 yeni girdi. Evet tutma ihtimali çok yüksek hesaplama yapınca inşallah tutmuşturKaç yaşındasin canım. Merak etme spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor o yüzden tutma ihtimali var tabi ki
Bebetime mı bu kuzum ben de de çıkardı böyle ama inşallah sende durumlar farklıdırKızlar diğer gruba yazdım sizde bir bakın ya ne olacak benim bu halim. @ad000 @Random3Venev @sultansultan90 My_Moonlight06
Evet zamanida denk getirmen gerekiyor hayirlisi olsun artik bakalim belki bu ay guzel haber gelirHiç niyetim yok bebeğim bu ay da deneyip sonra memlekete gideceğim zaten. E bizim meslekten dolayı da tatil izin zamanlarına göre ayarlamak gerekiyor son kez denerim olmazsa kışa artık
Baya belirginlesmisKızlar diğer gruba yazdım sizde bir bakın ya ne olacak benim bu halim. @ad000 @Random3Venev @sultansultan90 My_Moonlight06
Delirmeden yaşanmıyoOlur başlayalımtopluca delirdik
Gynoseed jel alacağım bende de çok kuruluk var sperm hızını da arttırıyormuş bunu da bir deneyeceğim bakalımEvet zamanida denk getirmen gerekiyor hayirlisi olsun artik bakalim belki bu ay guzel haber gelir
5 dk da çıkan aşırı silikdi eşimde gördü ama reglin ilk günde çıkandan da silikdi. Ondan dikkate almadım olsaydı koyulaşmış olurdu diye düşündüm attım testi sabah olunca böyle gördüm. Gözle daha net ve pembe renkli gözüküyor. Testim de kalmadı ya. Bende zarar vermesinden korkuyorum. Ama olsaydı da daha koyulaşırdı diye kullandımKuzum 5dk da çıktı diyorsunzaman geçtikten sonrayı su tutmayı falan ciddiye alma bence ama eper ilk yaptığında çıktıysa bu geç döllenme olabilir belki de.. başka testin var mı en azından 2 günde bir tekrarla bari.. latu bebek varsa zarar vermesin sakın..
Evet bebe time zannettimmiyorum ya olsaydı daha koyu çıkmaz mıydı perşembe günü de silik çıktı sonra regl geldi aynı gün. Başka testim de yok. Kendi kendime letu da kullandım. Hiç yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ya. Doktor kontrolü olmadan ilaç kullanmazdım ben bebe işleri beni çok değiştirdiBebetime mı bu kuzum ben de de çıkardı böyle ama inşallah sende durumlar farklıdır
Perşembe gününe göre evet biraz belirginleşmiş ama olsaydı daha koyu olmazmıydıBaya belirginlesmis
Yok cnm normalde aslinda nisan adetimde femara ve gonalf kullnadim yumurtlama gununde2defa ilişki oldu sonra kızım hastanede yatınca bidhaa beraberlik filan olmaadi yani ihtimal pek yok bence o yüzden yapmiycma zaten antibiyotik içtim belki. O yüzden gecikti ya sonunu bekliycmTest yaptin mi kuzu
Evet hemde benim tek gerçek belirtildi
3 ay ictiysen 6 ay ara ver canimBende 3 ay içtim folik asit Şubat ayındsn beri. Nisan sonu bitti ara verdim çok olmasın diye. Yeniden başlıcam şimdi:)
Valla ne desem ben adet oldum bugün doktora gittim kimyasalı heralde ama benim ikisinde memeucunun etrafı baya bı kararmıştıBende sadece birtanesinde var etrafında mi kararma olcj
Reglin normal seyrinde mi oldu? Bu testlere güvenim kalmadı artık benim predictor bile bana çizgi çıkarttı ya hepten gitti yani. Hırs yaptıkça daha da içe çekiyor bu durum bizi bu ay rahatlamak istiyorum artıkEvet bebe time zannettimmiyorum ya olsaydı daha koyu çıkmaz mıydı perşembe günü de silik çıktı sonra regl geldi aynı gün. Başka testim de yok. Kendi kendime letu da kullandım. Hiç yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ya. Doktor kontrolü olmadan ilaç kullanmazdım ben bebe işleri beni çok değiştirdi
Yaaa kullanmıyım mı canım bende bir kadın doğum doktorunun videosunda gördüm 3 ay kullanıldıysa 1 ay ara verin diye ben içerken deneme yapmadım ilk depoladım:)) ama vücuttan atılıyormus sanırım.3 ay ictiysen 6 ay ara ver canim
İnşaaAllah canimHadi ya üzüldüm canım inşallah bu ay vardır bebişsihirli annem izledim kafam dağıldı
Ayy pardon aşko,listeye nerden bakmak gerek onu bile bilmiyorumEkledim ya babyçoktan ekledim listedesin zaten bak oraya
E hamilesin işteKızlar diğer gruba yazdım sizde bir bakın ya ne olacak benim bu halim. @ad000 @Random3Venev @sultansultan90 My_Moonlight06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?