- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.161
Eklerim canim bat ne zMamMy_Moonlight06 elendik ben kirmiziya döndü malesef 2 gunde 1 iliski yasadik yinede banamisim demedi haziran grubuna eklermisiniz beni Childdevelopment yanlis etiketlemedjm umarim 2 gunde 1 ikiskide olmuyorsa hic olmaz ki bu hay allahim
İnanki benimde öyle gözümü açar açmaz burda buldum kendimi canımUyanınca kk girmeyecem bugün bebek fikrini hic düşünmeyeceğm dedim elime aldığım an teli tüm kararlar yerle bir..
Sanki gebelik haberini burdan alacağızİnanki benimde öyle gözümü açar açmaz burda buldum kendimi canım
Oy günaydın çiçeğim, coookkk sevindim hadi dinlen sonrası çok daha güzel olacak, bebiş geliyorGünaydın kızlaaar.. yumuşlarımı topladılar 11 tane çıkmışhastane odasında hala narkoz etkisindeyim hepinizi öpüyorum çoook R Random3 Venev hepsonradan Papatyamveben-Mavi My_Moonlight06 S sedoskoo ve tüm canımlar..
canım beni silebilirsin ben adet oldum sayılır@ReyyanalmdBeyazmelek11 @Fehva
E L B A @Zeyno2734 @Mehmetugba @Gunzaman @vrllardanbirben @Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @Htc 35 @Manolyalar @Dua4614 @10760052marla @Aynuradana @bonnibel @Mavihali @Kisgunesim22 @orkide98 @busraa2619 @ezomanyaa @Afddy @kendimidurdaracakdegilim @Mrve1201 @Tiryakim @Rafiyeatilla @aysesngul C Cotto @orjinal19 @A R Y A @Derin1111
Kızlar rica ediyorum son durumlarınızı bildirin..Bir çoğunuzu kaçkez etiketledim buraya girmenize rağmen cevab gelmedi..
Siz bana haber vermeyince listeyi güncelleyemiyorum, bu yüzden uzun zaman yazmayan olursa listeden silmem gerekiyor.. lütfen iki dakika da olsa geri dönüş yapın..
Canım naptın yaptinmi testCanım bu erken gebelik testi mi
15 mayista basladi adetim bugun 2.gunu devam ediyorEklerim canim bat ne zMam
Yaptım canım paylaştım burda negatif maalesefCanım naptın yaptinmi test
Malesef ben elendim cnm silebilirsin beni@ReyyanalmdBeyazmelek11 @Fehva
E L B A @Zeyno2734 @Mehmetugba @Gunzaman @vrllardanbirben @Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @Htc 35 @Manolyalar @Dua4614 @10760052marla @Aynuradana @bonnibel @Mavihali @Kisgunesim22 @orkide98 @busraa2619 @ezomanyaa @Afddy @kendimidurdaracakdegilim @Mrve1201 @Tiryakim @Rafiyeatilla @aysesngul C Cotto @orjinal19 @A R Y A @Derin1111
Kızlar rica ediyorum son durumlarınızı bildirin..Bir çoğunuzu kaçkez etiketledim buraya girmenize rağmen cevab gelmedi..
Siz bana haber vermeyince listeyi güncelleyemiyorum, bu yüzden uzun zaman yazmayan olursa listeden silmem gerekiyor.. lütfen iki dakika da olsa geri dönüş yapın..
Olsun ümidini kaybetme kırmızılar gelmediği sürece ümit vardır inşallah bı iki güne müjdeli haberi verirsinCanım naptın yaptinmi test
negatif malesefSonuç neymiş?
merhaba negatif malesef silebilirsiniz teşekkür ederim@ReyyanalmdBeyazmelek11 @Fehva
İnşallahOlsun ümidini kaybetme kırmızılar gelmediği sürece ümit vardır inşallah bı iki güne müjdeli haberi verirsin
Aynı günde pik yapmış yumurtlamamız. Cumartesi günü de çatlama gördüm:)))Sanırım bir pik yakaladım gibi
ben cumartesi test yapamamıştım ama dün yaptım çatlamıştı artık cumartesi mi yoksa pazar mı çatladı bilmiyorum ama ben boş geçmedim değerlendirdimAynı günde pik yapmış yumurtlamamız. Cumartesi günü de çatlama gördüm:)))
Valla benimde aynı. O kadar da güzel hissediyordum kiElendimmm bugun kirmizilar basladi tum gece agridan uyutmadi beni ayyy bu defa gununde geldi adetim uff nasil tutunmadi bu ya 2 gunde 1 iliski sistemine noldu yok olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?