- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.121
Ben de onu merak ediyorumYumurtlamadan sonraki günleri de değerlendirmemiz lazım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onu merak ediyorumYumurtlamadan sonraki günleri de değerlendirmemiz lazım mı
Sakinnnn ol canım.. İnshaAllah güzel olacak herşey çok yeni daha 2 gün sonra yine kan ver İnshaAllah yukselicek şöyle 15 olsa fena olmaz iki güneAyy ya heveslendirme çok korkuyorum yoktur diye netten geziyorum ama bu değer de gebelik yok ama benim belirtiler arttı aynaya bı baktım az önce göz bebeklerim büyümüş hep merak ederdim gozbebegi büyümesini ama hakikatten yani büyümüş
Yani Yumurtlama aslında en fazla 24 saat sürdüğü için diğer günlerde değerlendirmek gerekmez gibi... Ama Yumurtlama olunca çatlayana kadar ve catladiktan sonra da değerlendirilmeliYumurtlamadan sonraki günleri de değerlendirmemiz lazım mı
Yok valla ben de yapmadım bekliyorum konduramıyorum ama bi tarafım da acaba diyoPeki sen daha ne ettin canım test yaptınmi daha
Günüm dolsun canim eğer olmazsam test yaparım sen yarın bi yapsana hem günün dolmuşYok valla ben de yapmadım bekliyorum konduramıyorum ama bi tarafım da acaba diyo
Belki geç yumurtlamışımdır diye bikaç gün daha bekleyeyim dedim ağrılarım da var bakalım nasipGünüm dolsun canim eğer olmazsam test yaparım sen yarın bi yapsana hem günün dolmuş
Tamam canım❤ sende eğer yaparsan beni de etiketlersinBelki geç yumurtlamışımdır diye bikaç gün daha bekleyeyim dedim ağrılarım da var bakalım nasip
Test yaparsan etiketle lütfen merak ederim
Tamam inşallahTamam canım❤ sende eğer yaparsan beni de etiketlersin
Yani bu ayda olmadıOlmadı derken adet mi olmadı kuzum?
Kuzum ben 25 günde bir adetoluyorum o yüzden 11. Gün çatlama oluyor genelde
Anladım abla biz dokuzundan beri hergün değerlendirme yapiyorduk 14 ünde çatlama gördüm 14 de değerlendirme yapamadık bugün değerlendirme oldu inşallah olmuştur. Ama şöyle bir şey oldu ben 13ü gece 11 buçuk ta birliktelik oldu sabah 11 buçuk ta çatlama olmuş durumdaydı inşallah çatlamayı yakalamışımdır.Kuzum ben 25 günde bir adetoluyorum o yüzden 11. Gün çatlama oluyor genelde
İnşallah ya şimdi bı test daha patlattım çizgi daha da netleştiSakinnnn ol canım.. İnshaAllah güzel olacak herşey çok yeni daha 2 gün sonra yine kan ver İnshaAllah yukselicek şöyle 15 olsa fena olmaz iki güne
Yok canm daha olmadım bekliyormCanım sen adet oldun mu ?
Yaa maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım ❤ yarın bi daha kanda baktır bakalım zaten hormon yükseldikçe testteki çizgide koyulaşıyo bebişin sağlıkla tutunsun ❤Kizlar emin olabilirim artık dimi
İnşallah çok sağol canımYaa maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım ❤ yarın bi daha kanda baktır bakalım zaten hormon yükseldikçe testteki çizgide koyulaşıyo bebişin sağlıkla tutunsun ❤
Ya maşaAllah .Kizlar emin olabilirim artık dimi
Darısı tüm isteyenlerin başınaYa maşaAllah .
İnşallah tutunmadır biz kurduk çadırları hazirana bekliyoruzHadi ya kacirdim ben seni ozaman bende elenmis olabilirim ya lekelenmeler basladi suan birsey yok ama yarin yarindan sinra buraya yazicam kirmiziya donmedi donse tamam adetim diyicemde yerlesme olabilirmi ki ama hic sanmam dur bakalim eee haziran gurubu bizi bekler bakalm emin degilim daha neden tutmadi bu 2 gunde bir iliski oldu iste ala ala değişik